Theodore Tsi Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 thanx sarisn me kalipses.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_L_i_K Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Evala ta SUSE 9.2 kai thelo na mou peite an ginetai na vgainei to lilo stin arxi alla na min exei os proti epilogi linux kai deyteri windows alla to antitheto....Giati einai spa@@@ko!olo linux mpainei an ton afineis(exei kai 6sec).Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsaltos Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 pigene sto /etc/lilo.conf ekei diloneis poio theleis proto kai posa deyterolepta tha perimeneis meta trekse apo terminal lilo kai eisai etoimos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_L_i_K Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Thanks a lot dsaltos!!! M esoses! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Epeidh me endiaferei kai mena afto!!! Pws pigenw sto /etc/lilo.conf??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Loipon bika sto /etc/ alla den yparxei arxeio me onoma lilo.conf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μήπως χρησιμοποιείς grub και όχι lilo? Αν ναι τότε είναι το /boot/grub/menu.lst που σε ενδιαφέρει ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ναι όντως grub έχω αλλά όταν πάω να ανοίξω το menu.lst μου λέει ότι δεν έχω permission για να το ανοίξω!! Πώς μπορώ να αλλάξω αυτό? Thx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δεν πρέπει να το αλλάξεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να γίνεις root πρώτα, δίνοντας την εντολή su στην κονσόλα και μετά το root password. Από το prompt που θα σου βγει μετά άνοιξε το menu.lst και επεξεργάσου το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 OK bika apo thn konsola. Pws to anoigw to menu.lst??? H protroph pou moy vgazei einai: grub> Ti prepei na grapsw ekei?? Sorry alla ime n00b me to Linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWalker Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Έχω σε δύο σκληρούς σε STRIPE RAID SΕT (raid 0) εγκατεστημένα τα Windows XP. Έχω και άλλον έναν (μόνο του αυτόν) με το SuSE 9.2. Το σύστημα bootάρει με grub αλλά δεν μπορεί να 'δεί' τους δύο σκληρούς που αποτελεούν RAID set. Τους βλέπει ξεχωριστά (που σημαίνει ότι καταλαβαίνει μια χαρά τον controller) αλλά δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτοί οι σκληροί είναι μεταξύ τους αλληλοσχετισμένοι με RAID. Πως θα πω στο grub ότι αυτοί οι δύο είναι set, ώστε να μπορέσει να τους δει σωστά και να bootάρει στα windows; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Εχω προβλημα με το Net Mod..Διαβασα το tutorial του CyberWalker αλλα δεν εχω ΚΡΡΡ (εχω την διανομη suse 9.0) ή τουλαχιστον δεν μπορω να το βρω (ακολούθησα την διαδρομη που λεει).. Απο την αλλη εχω και ενα manual της Intracom αλλα λεει να κανω compile τον kernel και αφου παω σε Xterminal και πληκτρολογω την εντολη που πρεπει cd /usr/src/linux-version μου πεταει "No such file or directory"... Αny help;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Αbominable μήπως έχιες την Personal έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Affirmative Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Κατέβασε τον kernel 2.6.x για να βάλεις νεότερο kernel πρέπει να κάνεις update διάφορες βιβλιοθήκες κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.