Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πεταξω και εγω μια ιδεα?

Scythe kro craft με ενισχυτη breeze audio.

Setάκι κατω απο 100 που εχει φανταστικο αποτελεσμα.

Τα ηχεια ειναι φτιαγμενα σαν τανκς με slotted bass reflex, για τον driver λενε οτι ειναι hivi.

Τα εχω και ειναι καταπληκτικα στην ακροαση μουσικης.

Δημοσ.

Στο πρόσφατη εμπειρία, έρευνας αγοράς γύρω στα 100€, δοκίμασα:

1)Alesis elevate 5, πολύ καθαρός ήχος, ένταση πολύ δυνατή(παραπάνω απ' ότι χρειαζόμουν, κι εσύ μάλλον), με μείον ότι πρέπει να έχεις απόσταση αρκετή απ' αυτό για να ακούς καθαρά

2) Mackie cr4, πλήρης απογοήτευση, σε αντίθεση με τα reviews που διάβασα. Σα να μου έρχονταν "θολός" ο ήχος και έχανε και στα μπάσα. Η κατάσταση λίγο διορθώθηκε με μια focusrite scarlet, αλλά και πάλι δεν...

3) m-audio Av42, με κάλυψαν με διαφορά σε όλα. Πεντακάθαρος ήχος σε όλες τις συχνότητες(με ή χωρίς dac), ακόμα και στις χαμηλές. Δεν παραμορφώνει στα δυνατά, αλλά και σε χαμηλή ένταση, ακούγεται μια χαρά. Τα έχω συνδέσει και με ένα fiio που έχω και απέκτησα καινούργιο ηχοσύστημα για όλες τις καταστάσεις.

Συμπέρασμα: πήγαινε και άκουσε τη μουσική σου σε 2-3 που θα καταλήξεις και μην πάρεις ότι σου προτείνει ο καθένας, γιατί ο καθένας έχει άλλο "αυτί", άλλες απαιτήσεις, αλλά ακούσματα, κ.ο.κ.

Δημοσ.

Του το πρότεινα και εγώ, είπε οτι δεν μπορεί να κάνει demo.

Δημοσ.

Και αυτός ευχαριστημενος θα ήταν, αλλά εκεί που κοιτάει είναι ακριβά.

Δημοσ.

Και εγω παντως με ενα FiiO E10K και τα m-audio Av42 ειμαι ευχαριστημενος και με το παραπανω.

Τον ίδιο συνδυασμό έχω :P

Μάλλον ο ts πήγε για μπάνια πάντως(όπως κι εγώ)

Δημοσ.

Παιδια περα απο τη συζητηση κ οτι ο καθενας λεει τη γνωμη του η την εμπειρια του απο τα ηχεια που εχει δοκιμασει/ακουσει η εχει στην κατοχη του που καλως γινεται δε λεω,αγορα μονιτορ ηχειου χωρις να πας να τα ακουσεις ειναι αυτοκτονια. Δε ξερεις ποτε πως θα συμπεριφερθει το ηχειο απο τον δικο μου χωρο στον δικο σου χωρο κλπ. Δεν ειναι αγορα καρτας γραφικων οκ εχω το κασερι μπαινω σκρουτζ την αγοραζω την βαζω παιζω κ τελος. Οποτε οσοι θα επενδυσετε τα χρηματα σας μπειτε στον κοπο να πατε με τις μουσικες σας στα μαγαζια κ να ακουσετε πριν αγορασετε. Φιλικα παντα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...