Markantonis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ξαφνικά σημερα που δοκίμασα δυο διαφορετικές κάρτες Σιμ σε ένα παλιότερο μοντέλο που έχω, το κινητό βγάζει το μήνυμα "Η υπηρεσία απενεργοποιηθηκε" με αποτέλεσμα να μην έχω καθόλου σήμα. Ούτε καν μου ζητάει τον κωδικό πιν. Εγκατέστησα προηγουμένως το Zone Alarm, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, γιατί όταν το απ εγκατέστησα δεν μου έδειχνε τα μηνύματα, κι όταν το επανεγκατέστησα τα έδειχνε κανονικά - όταν πήγα να κάνω και σάρωση μου έγραψε οτι έληξε η ελεύθερη συνδρομή. Καμια ιδέα πως να λύσω το πρόβλημα; Μια φωτογραφία που δείχνει το πρόβλημα Η φωτογραφία
chralexo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μπορεί να σου λέω και βλακεία, οι κάρτες sim δουλεύουν ή έχουν λήξει; 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μηπως περασε ενας χρονος απο τοτε π ειχες να βαλεις καρτα; Γτ τις απενεργοποιουν πλεον 2
Markantonis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά όχι, η κάρτα είναι καινούργια, πριν 1 μήνα την ενεργοποίησα, και μια άλλη που έχω και λειτουργεί δεν την διαβάζει επίσης. Το γκούκλαρα στο ίντερνετ "service disabled lg" αλλά ότι κι αν δοκίμασα από αυτά που διάβασα μέχρι στιγμής, δεν έλυσαν τον πρόβλημα.
Markantonis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μπορεί να σου λέω και βλακεία, οι κάρτες sim δουλεύουν ή έχουν λήξει; Διάβασε την απάντηση παρακάτω, κι επιπλέον δεν μπορεί να κανει εγκατάσταση σε κανένα app. Μένει αιωνίως στο ...installing Μηπως περασε ενας χρονος απο τοτε π ειχες να βαλεις καρτα; Γτ τις απενεργοποιουν πλεον
Markantonis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Διόρθωση: Έγινε τελικά η εγκατάσταση μετα απο πολυ ώρα. Απο το 2ο app και μετα κανονικά. Το πρόβλημα παραμένει όμως με τις σιμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα