stigmes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 This item does not ship to Greece.... Αυτό βγάζει τώρα που πήγαινα το παραγγείλω
stelios18120 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Οποτε bye bye οποιος ηθελε να ριξει παραγγελια.
anretal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 ξαναστελνει αν και νομιζω ειναι πιο ακριβο παντως εκανα μια παραγγελια εγω
stigmes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 ξαναστελνει αν και νομιζω ειναι πιο ακριβο παντως εκανα μια παραγγελια εγω πόσο σου βγήκε φίλε τώρα?
lionheart75 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 πόσο σου βγήκε φίλε τώρα? Στις 54,48 λίρες βγαίνει τώρα με τα μεταφορικά ~ 60,2€. 1
duende Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ποιο το νοημα απο τη στιγμη που δε στελνει Ελλαδα (οπως και το μισο amazon)?
stigmes Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ποιο το νοημα απο τη στιγμη που δε στελνει Ελλαδα (οπως και το μισο amazon)? Όταν το εβαλε ο t.s. εστελνε κανονικά, μετά εμφανίστηκε ότι δεν στέλνει, ξαναμπήκε πάλι σε λίγο μεγαλύτερη τιμή και τώρα πάλι τα ίδια δεν στέλνει...ουφφ
duende Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα..και χτες πηγα να αγορασω κατι αλλο απο το spigen store στο amazon, τελευταια φορα εστελνε κανονικα, τωρα μας εχουν μαυρισει και αυτοι
vaggelis83 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μπα. Δε στέλνει λέει. Και θα το έπαιρνα αν έστελνε.
k_dinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το άλλο χρώμα, Brushed Stainless, στέλνει αλλά η τιμή είναι στα ύψη.. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KVHEL8E?th=1
stigmes Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Απορία το έχω.. Πως βρίσκουμε τι στέλνει και τι όχι Ελλάδα το Αμαζον ?
fylatos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το βάζεις στο καλάθι πας να κάνεις check out και σε ενημερώνει. Σε κάποια λέει κιόλας με κόκκινα γράμματα στη μικρή περιγραφή ότι δε στέλνει.
manosmanos13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εμενα ακομα δεν το εκανε cancel αν και δεν το εχω πληρωσει ακομα επειδη μαλλον εχω βαλει καρτα που δεν εχει λεφτα μεσα. Αν το θελει κανεις το πληρωνω και ερχετε αρκει να ειναι εμπιστο μελος.μη μου μεινει το ρολοι ενοειται δεν θελω να βγαλω κατι
stigmes Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εμενα ακομα δεν το εκανε cancel αν και δεν το εχω πληρωσει ακομα επειδη μαλλον εχω βαλει καρτα που δεν εχει λεφτα μεσα. Αν το θελει κανεις το πληρωνω και ερχετε αρκει να ειναι εμπιστο μελος.μη μου μεινει το ρολοι ενοειται δεν θελω να βγαλω κατι το θελω εγω φιλε μου !! στειλε μου pm αν θες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα