Προς το περιεχόμενο

[Smartwatch] Pebble Steel - Matte Black -Amazon.uk 53€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη αλλα η εταιρια εχει κλεισει με οτι μπορει αυτο να σημαινει για το μελλον.........

Δημοσ.

Δεν έχει κλείσει η pebble; Επηρεάζει αυτό;

δεν εχεις καθολου support ουτε σε επιπεδο σφαλματος ουτε για νεο λογισμικο ή οτιδηποτε αλλο

• Like 1
Δημοσ.

Αν διαβάσει κανείς τις κριτικές, κάποιος γράφει ότι σε πρόσφατη βλάβη (το έχει 11 μήνες) είχε θέμα,

Το amazon γράφει (λέει) στα ψιλά γράμματα, ότι προσφέρει κάλυψη μόνο για 90 ημέρες...

Κριμα, γιατί τα pebble είναι άριστα για χρήση στον ήλιο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν διαβάσει κανείς τις κριτικές, κάποιος γράφει ότι σε πρόσφατη βλάβη (το έχει 11 μήνες) είχε θέμα,

Το amazon γράφει (λέει) στα ψιλά γράμματα, ότι προσφέρει κάλυψη μόνο για 90 ημέρες...

Κριμα, γιατί τα pebble είναι άριστα για χρήση στον ήλιο...

φιλε μου εδω σε μητρικη ενος ετους οταν καηκαν τα usb και η msi ζητουσε επιστροφη σε αυτους για διορθωση εαν και εφοσον η amazon μου επεστρεψε τα λεφτα αγορας της ,τi το συζηταμε και τι διαβαζουμε αλλο θεμα ,απο προσωπικη εμπειρια παμπολλες φορες η αμαζον αναδειχθηκε υπερανω προσδοκιων σε θεμα εγγυησης

Επεξ/σία από forgotten
  • Like 2
Δημοσ.

Για τη τιμή αυτή δεν έχει αντίπαλο νομίζω, κι αν σε ικανοποιεί όπως είναι τι αναβάθμιση να χρειαστεί? Ότι Μπαγκς και προβλήματα θα έχουν φτιαχτεί αν είναι

Δημοσ.

φιλε μου εδω σε μητρικη ενος ετους οταν καηκαν τα usb και η msi ζητουσε επιστροφη σε αυτους για διορθωση εαν και εφοσον η amazon μου επεστρεψε τα λεφτα αγορας της ,τi το συζηταμε και τι διαβαζουμε αλλο θεμα ,απο προσωπικη εμπειρια παμπολλες φορες η αμαζον αναδειχθηκε υπερανω προσδοκιων σε θεμα εγγυησης

Μακάρι να είναι όπως τα λες, με τρώει να το πάρω.... κι ας έχω άλλα δυο smart watches.

Δημοσ.

Έχω το Pebble Classic.  Χρηστικότατο και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Έχω αρκετά ρολόγια αλλά τις πιο πολλές φορές φοράω το Pebble.

Τσιμπάω αυτό για να το έχω εφεδρικό

Δημοσ.

Και εμένα με τρώει :P

Έχει είδα σε βίντεο ένα δερμάτινο και ένα μεταλλικό μπρασελε

Στα σχολια παντως λεει οτι ερχετε μονο με το δερματινο..
Δημοσ.

Στα σχολια παντως λεει οτι ερχετε μονο με το δερματινο..

Κρίμα :/ σε ότι ότι βίντεο είδα έχει και το μεταλλικό μέσα πάντως, ίσως ήταν σαν προμο ?

Δημοσ.

Το εκανα παραγγελια αλλα το ακυρωσα τελικα.. δεν μου κανει κατι το μαυρο.. περιμενω μπας και βγαλουν σε προσφορα το ασημι που με το μεταλικο μπρασελε τα σπαει ή το ασημι το round ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...