Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα επειδή τώρα τελευταία λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω να δω τι γντ ακριβώς με τους ryzen θα ήθελα τα φώτα σας

.έχω το σύστημα της υπογραφής και θέλω να πάω σε ryzen (γέρασε ο fx) μπάτζετ πάνω κάτω 500-550 για επεξ-ραμ-μητρικη ! Έχω την h100i θέλει μπρακετ η μπαίνει έτσι ήταν διαβάζω περίεργα πράγματα.γενικα το σύστημα είναι για όλες τις δουλειές gaming κλπ.και λογικά μέχρι Οκτώβρη θα μπει και μια vega! Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
Μήπως καλύτερα να βάλω 8γιγα ραμ και με τα 80 ευρώ π πάει μείον η σύνθεση σου αξίζει να πάω σε 1700 καλύτερα?
Δημοσ.

Και αυτό γίνεται, αλλά γιατί να μην σε καλύψει ο 1600; Με 6 πυρήνες και 12 threads. Άσε που 16gb μνήμης θα χρειαστούν άμεσα για να είσαι άνετος, αν παίζεις αρκετά...

Δημοσ.

Aν εχεις την h100i v1 μπαινει ετσι οπως ειναι, και γω αυτην εχω. Η v2 θελει bracket νομιζω.

την v1 εχω πάλι καλά! Και απάντηση προς το παλικάρι πάνω πως αλλιώς αλλάζεις επεξεργαστή και αλλιώς βάζει με ένα κλικ δύο ντομάτα ραμ ακόμα για αυτό το λέω...
Δημοσ.

Αυτό που γράφεις θα ισχυε για έναν μέτριο επεξεργαστη που θα σε κάλυπτε ακριβώς και έως εκει. Ο 1600 όμως θα σε υπερκαλύψει με το παραπάνω, δεν θα ζοριστει ακόμη και αν κάνεις απαιτητικοτερη χρήση. Από κει και πέρα, αν διαθέτεις το budget και θέλεις 1700, δικά σου τα χρήματα-

δική σου η επιλογή.

• Like 2
Δημοσ.

την v1 εχω πάλι καλά! Και απάντηση προς το παλικάρι πάνω πως αλλιώς αλλάζεις επεξεργαστή και αλλιώς βάζει με ένα κλικ δύο ντομάτα ραμ ακόμα για αυτό το λέω...

Αν το πιο βαρυ πραγμα που κανεις στον υπολογιστη σου ειναι gaming τοτε ο 1600 θα σε υπερκαλυψει. Τα ~100€ για τον 1700 αξιζουν αν κανεις αλλα βαρια tasks σαν κυρια ασχολια.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη , εχεις τον 8350 και θες να τον αλλαξεις ? Εχεις λεφτα για πεταμα ? Δε καταλαβαινω. 

Και γω αυτο ακριβως εκανα. Δεν τον "πετας", τον δινεις μεταχειρισμενο και παιρνεις κατι καλυτερο

Δημοσ.

Και γω αυτο ακριβως εκανα. Δεν τον "πετας", τον δινεις μεταχειρισμενο και παιρνεις κατι καλυτερο

Σιγουρα θα βγει καποια λεφτα χαμενος. Και δεν θα ειναι και τοσο λιγα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι που δε μπορει να κανει ο 8350.

Τεσπα ο καθενας οτι θελει κανει δεν λεω το αντιθετο. Εγω δε θα το εκανα παντως. 

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα δεν λες πέταμα τα λεφτά αλλά αναβάθμιση... πιστεύω το σετ μητρική ο fx και οι ραμ κάπου 230 θα τα δώσω άρα με κάνα 300 +να αλλάξω πλατφόρμα κλπ νομίζω πως είναι κομπλέ έχουν και μια vega μετά να βάλουμε χαχα

Δημοσ.

όχι αν παίζεις παιχνίδια όπως το battlefield πχ,αλλά δε λες κιόλας ποια συγκεκριμένα,8ram είναι το ελάχιστο.Υπάρχουν σημεία που ζητάνε και αρκετά παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Μητρικές μία από τις 2 αν και η Ασους μου φαίνεται λίγο καλύτερη λόγο του 8.1 ήχου.

Gigabyte / Asus

Ryzen 1700X μόνο επειδή στο μέλλον θα μπορείς και overclock

Από Ραμ δεν έχω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο εξαρτάται στα ποσά mhz θες να τρέχει η Corsair κυμαίνεται από 65-70€(8gb(2x4gb kit) 2400mhz) εως 100€(8gb (2x4gb kit) 3200mhz)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...