theo50 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Επομένως, τι μου προτείνετε; Να πω στο 13888 που θα με πάρει τηλέφωνο αύριο για να τους πω τη απόφασή μου ναι ή όχι; Αυτό το ρωτάω ξεκάθαρα για το εάν πω το ναι τι θα γίνει με το penalty πρόωρης διακοπής... Οπότε, τι μου προτείνετε να κάνω; Πάντως η προσφορά που μας κάνανε είναι πολύ συμφέρουσα(σταθερό+ίντερνετ+κινητό = 22€/μήνα) και έχω την "σιγουριά" του ΟΤΕ για πιο γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων και "ίσως" και καλύτερη ποιότητα στο internet.
driverpit Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Αυτό είναι καθαρά δική σου απόφαση υπόψιν ότι αυτή η προσφορά δεν είναι για πάντα μετά το 24μηνο αλλάζει η τιμή αυξάνεται άλλα συμφωνώ ότι υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση ανταπόκριση από τον ΟΤΕ 1
theo50 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 driverpit Συμφωνώ, απλώς στην δική μου θέση τι θα έκανες, για να παίρνω ιδέες; Και τι κινήσεις θα έκανες έξτρα, σχετικά με ΕΕΤΤ και με τέτοια;
driverpit Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ίσως παρέμενα λόγο προστίμου τώρα αν είσαι διατεθειμένος να το πληρώσεις τότε προχώρα στην προσφορά που σου έκανε ο ΟΤΕ 1
theo50 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 driverpit Άρα δεν θα σκεφτόσουν με βάση τα προβλήματα αυτά, να μην το πληρώσεις το πρόστιμο αυτό, έτσι;
driverpit Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δεν είναι εποχές να τούς χαρίζεις χρήματα εγώ έτσι σκέφτομαι και θα παρέμενα μέχρις την λήξη του συμβολαίου η θα κοίταγα μέσω του συνήγορου του καταναλωτή να γλιτώσω το πρόστιμο εφόσον υπάρχει υπαρκτό πρόβλημα στην γραμμή. Ο καθένας μας έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω στο θέμα για αυτό και σου είπα ποιο πάνω είναι δική σου απόφαση το τι θα κανείς με το όλο θέμα. 1 1
theo50 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Για την ιστορία, πριν από λίγη ώρα μας πήραν από την nova και μας είπαν, επιτέλους, ότι αναγνωρίζουν τα προβλήματα και ότι θα έρθει τεχνικός και αν είναι κάποιο πρόβλημα που δεν μπορούν να λύσουν(που μάλλον έτσι είναι), θα μας αφήσουν να φύγουμε από αυτούς χωρίς να πληρώσουμε το penalty. Μετά από λίγη ώρα, μας πήραν τηλέφωνο από την cosmote και μας έδωσαν την ίδια προσφορά για ένα χρόνο που μας είχαν κάνει πριν από μερικές μέρες(απεριόριστα σταθερά αστικά και υπεραστικά+ απεριόριστο internet 24mbps+ 120 λεπτά προς όλους σε 3 κινητά = 23€/μήνα) και μας είπαν πως είναι η προσφορά για ένα μήνα. Άρα, θα δούμε τι θα βγει με την nova και βλέπουμε.
volleyball Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Από τον οτε από ποιο τηλέφωνο σε κάλεσαν ; 13888 ή από κάποιο άλλο ;
theo50 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Από κάποιο άλλο, αλλά δεν θυμάμαι ποιο ήταν... Πάντως, άμα ψάξεις στο internet, θα βρεις τηλέφωνα από όλες τις εταιρίες που συνεργάζονται και ο ΟΤΕ και οι άλλοι πάροχοι.
driverpit Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Για την ιστορία, πριν από λίγη ώρα μας πήραν από την nova και μας είπαν, επιτέλους, ότι αναγνωρίζουν τα προβλήματα και ότι θα έρθει τεχνικός και αν είναι κάποιο πρόβλημα που δεν μπορούν να λύσουν(που μάλλον έτσι είναι), θα μας αφήσουν να φύγουμε από αυτούς χωρίς να πληρώσουμε το penalty. Μετά από λίγη ώρα, μας πήραν τηλέφωνο από την cosmote και μας έδωσαν την ίδια προσφορά για ένα χρόνο που μας είχαν κάνει πριν από μερικές μέρες(απεριόριστα σταθερά αστικά και υπεραστικά+ απεριόριστο internet 24mbps+ 120 λεπτά προς όλους σε 3 κινητά = 23€/μήνα) και μας είπαν πως είναι η προσφορά για ένα μήνα. Άρα, θα δούμε τι θα βγει με την nova και βλέπουμε. Για πάντα αυτή η προσφορά η μετά το 24μηνο έχει άλλη τιμή +5 ευρώ ανά μήνα από την τιμή της προσφοράς 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ερώτηση οι τεχνικοί που έρχονται άλλαξαν πότε router?
theo50 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Για πάντα αυτή η προσφορά η μετά το 24μηνο έχει άλλη τιμή +5 ευρώ ανά μήνα από την τιμή της προσφοράς Τα 5€ δεν είναι πολλά παραπάνω αν δεν έχουμε προβλήματα, αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα κάνουμε πάλι διαπραγματεύσεις... Ερώτηση οι τεχνικοί που έρχονται άλλαξαν πότε router? Αυτήν την στιγμή, έχω αρκετά ρούτερ και είμαι σίγουρος, πως επειδή θα ξαναέρθει για να δει αν θα μπορέσουμε να φύγουμε χωρίς να πληρώσουμε, σίγουρα θα μας αλλάξει πάλι ρούτερ... Αυτήν την στιγμή πρέπει να έχω 5-6 ρούτερ από αυτούς...
theo50 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Update: Πριν από λίγο, τυχαίως, ανακάλυψα στα στατιστικά της γραμμής έχουν αλλάξει πόσα πράγματα που πριν δεν τα είχαμε(και πριν τις αλλαγές πάλι προβλήματα είχαμε, απλώς τώρα το πράγμα έφτασε στο όριό του) ίσως για να σταθεροποιηθεί(αμ δε...) η γραμμή. Σας τα ανεβάζω για να τα δείτε και μόνοι σας και να μου πείτε γνώμες. Παράδειγμα είναι το ότι το db είναι 28, που σημαίνει ότι το ΑΚ είναι 2χλμ μακριά από εμένα, ενώ από την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν 1,5χλμ και αυτό είχε κάποτε στα στατιστικά της γραμμής. Λοιπόν:DSL Type: ADSL2+Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1016 / 7645Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1024 / 8748Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 5818751 / 34239285Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 19.5Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 19.0 / 28.0SN Margin (Up/Down) [dB]: 6.0 / 8.8Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0FEC (Up/Down): 720896 / 78214CRC (Up/Down): 655360 / 22 Παιδιά, η γραμμή έχει "τρελαθεί" Τώρα μου βγάζει ότι το snr έχει πέσει στα 7 με ίδια στατιστικά. Θα μας "τρελάνει" και εμάς από ότι φαίνεται... Πάλι ανέβηκε στα 8.8 το snr... Τι γίνεται ρε παιδιά; Τώρα έπεσε στα 5.9 το snr up. Το down έχει μείνει ίδιο.
theo50 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Update: Σαν ενημέρωση των πραγμάτων, αύριο(Τετάρτη) θα έρθει ο τεχνικός της nova για να δει το πρόβλημα και να μας πει εάν μπορούμε να φύγουμε χωρίς το penalty. Είδωμεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα