Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά. Πρώτο θέμα στην ομάδα. Λοιπόν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον πάροχό μου, forthnet-nova. Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Συνδρομητής της forthnet από το 2008. Τα τελευταία 2 χρόνια, όμως, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το internet. Συγκεκριμένα το internet πολλές φορές είναι αργό(κάποιες φορές φαίνεται σαν disconnect ενώ δεν είναι), αλλά και κάθε φορά που μπορεί να έχουμε μια μικρή διακοπή ρεύματος ή κακοκαιρία, το internet πέφτει και πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να μας το φτιάξουν(περιττό να πω ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι άθλια). Αρκετές φορές είχε έρθει τεχνικός στην οικία μου , χωρίς σημαντικό αποτέλεσμα. Τον Ιανουάριο του 2017 με παίρνουν τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου με έκπτωση παγίου(στα 22€) για 2 χρόνια και δέχτηκα. Όμως, τα προβλήματα συνέχιζαν. Τις προάλλες μας έκαναν μια προσφορά από cosmote, πολύ καλύτερη, αλλά όμως έχουμε συμβόλαιο και δεν γίνεται να φύγουμε χωρίς πρόστιμο(το οποίο είναι 126€). Και το ερώτημά μου είναι: Μπορώ να φύγω από την nova, χωρίς να πληρώσω το penalty, μονάχα τον τελευταίο λογαριασμό, λόγω αυτών των προβλημάτων που προανέφερα με το internet; Και πώς μπορώ να το κάνω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

ΥΓ. Τα προβλήματα δεν σταματάνε... Τα έχω ακόμα και αυτές τις μέρες θα με ξαναπάρουν τηλέφωνο από την cosmote για την απόφασή μου και ακόμα δεν ξέρω...

ΥΓ 2. Επειδή έχω μπει σε νέο πρόγραμμα, αυτοί δεν μου έχουν στείλει ούτε τους όρους του καινούργιου συμβολαίου(μιας και κάναμε καινούργιο, αφού μας έβαλαν σε άλλο πρόγραμμα), ούτε κάποιο χαρτί να υπογράψουμε. Όλα έγιναν τηλεφωνικά. Και αυτό δεν ξέρω κατα πόσο είναι νόμιμο, μιας και μέσα στο site της ΕΕΤΤ, γράφει πως πρέπει να στέλνουν τους όρους του συμβολαίου. Και για αυτό το αναφέρω και αυτό εδώ.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κακό με αυτό είναι ότι υπάρχει θέμα με το Internet. Αλλιώς, δεν θα με ενδιέφερε να φύγω από την nova...

Δημοσ.

φίλε ο πατέρας μου ηταν wind είχε προβλήματα έφυγε τον χρέωσαν σύνολο 290 ευρώ έφυγε έκανε καταγγελία και του έβγαλαν 30 ευρώ μόνο να πληρώσει 

Δημοσ.

bill2015 Η Wind είναι από μόνη της μια απάτη και μισή... Τώρα σχετικά με αυτό το θέμα, πού είχατε κάνει την καταγγελία, πέρα από την εεττ, και πως διατυπώθηκε, έτσι ώστε να μπορέσω να κάνω και εγώ την καταγγελία, για να μπορέσω να φύγω από αυτήν την "εταιρία";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουλάχιστον, αν γίνεται, να μπορέσουμε να πληρώσουμε το, όποιο θα βγει, τελικό ποσό με δόσεις...

Επεξ/σία από theo50
Δημοσ.

Κοίταξε  πριν φύγεις μην  κάνεις κάποια κίνηση λάθος και πληρώσεις το πέναλτι εφόσον υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή με το ίντερνετ ίσως μέσω του συνήγορου του καταναλωτή να βρεις κάποια άκρη και να μην το πληρώσεις το πέναλτι. 

• Confused 1
Δημοσ.

driverpit Το κακό είναι ότι πριν από μερικές μέρες είχα κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ για όλα αυτά τα προβλήματα και ότι δεν μας δίνουν ουσιαστικά καμία σημασία και μετά από μερικές μέρες που μας πήραν τηλέφωνο, συνέχεια μας έλεγαν δικαιολογίες του στυλ "Εμείς, όταν λέμε online εννοούμε το αν είναι πράσινο το b λαμπάκι στο router" και δεν τα αποδέχονταν ούτε αυτά που καταγγείλαμε ούτε αυτά που τους λέγαμε μέσω τηλεφώνου στην εξυπηρέτηση πελατών. Όλο μας έλεγαν ότι έτσι είναι, ότι από αυτούς δεν "βλέπουν" κανένα πρόβλημα και τέτοια... Οπότε αμφιβάλλω εάν θα γίνει κάτι και με τον συνήγορο του καταναλωτή, ή ακόμα και αν κάνουμε κάποια καταγγελία σε κάποιο από το ΙΝΚΑ και ΚΕΠΚΑ ή και τα δύο, αλλά δεν έχουμε και τίποτα να χάσουμε...

Edit: Μάλιστα, πολλές φορές, ο τεχνικός που μας μιλούσε, μας μίλησε με μεγάλη ειρωνεία και απέχθεια, λες και αυτός τα ξέρει όλα και εμείς είμαστε τελείως άσχετοι και ότι κάνουμε συνέχεια λάθος.

Δημοσ.

να ξέρεις και ο καταναλωτης και η εεττ κάνουν το λιγότερο 1 μήνα για να σουν δόσουν την απάντηση 

έφυγε ο μπαμπας μου και ότραν του έστειλαν το χαρί οφειλής απο τη wind μπήκαμε στο σιτε του καταναλωτή κατεβάσαμε την αίτηση τη συμπληρώσαμε και τη στειλαμε

Δημοσ.

bill2015 Έχεις δίκιο σε αυτό, μιας και εγώ δεν πήρα ακόμα επίσημη απάντηση από την ΕΕΤΤ, απλά μου έστειλαν ένα email που έγραφε πως θα μου απαντήσουν μέχρι τις 29/08. Απλώς φοβάμαι πως δεν θα γίνει τίποτα, γιατί αυτοί συνέχεια τα αρνούνται... Εντάξει, δεν λέω, για αυτούς φυσιολογικό είναι, αλλά κανονικά θα έπρεπε να τα παραδεχτούν όλα αυτά, αν δεν θέλουν να έχουν προβλήματα με συνδρομητές. Τώρα, σχετικά με τον συνήγορο του καταναλωτή, θα δούμε εάν δεν γίνει τίποτα, θα απευθυνθούμε και εκεί. Αλλά μάλλον θα απευθυνθούμε και εκεί το συντομότερο δυνατόν...

Δημοσ.

Το ξέρω, αλλά... Αυτοί δεν θα σου το κάνουν τόσο εύκολο... Για αυτό συνέχεια τα αρνούνταν... Τώρα θα δούμε και από την απάντηση της ΕΕΤΤ και θα πράξουμε αναλόγως... Όπως, επίσης, και για συνήγορο του καταναλωτή και βλέπουμε πως θα γίνει... Πάντως, δεν αντέχεται να μείνουμε για ακόμα 1,5 χρόνο... Δεν αντέχεται...

Δημοσ.

Το θέμα φίλε είναι ο χαλκος που έχουν ότε που σου δεινή γραμμή κσι nova έχω 2 χρόνια..και εχω

5md με το ζόρι...ισος

Βαλω vbsl

Δημοσ.

panos30x Μακάρι να υπήρχε το vdsl σε εμάς, όμως, όπως μας έχουν πει, δεν υπάρχει μέχρι τώρα και θα το έβαζαν στην περιοχή μας μέσα στο 2017. Αλλά ακόμα περιμένουμε...

Δημοσ.

Υπομονή και εγώ nova έχω που να μην είχα  και αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην γραμμή μου  το καινούργια καφαο στην περιοχή μου το βάλανε Νοέμβρη του 2016 και δόθηκε από τον ΟΤΕ στους πάροχους 31 Ιουλίου του 2017 και έκανα αίτηση και είμαι στην αναμονή για να το ενεργοποιήσουν. 

• Confused 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...