Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Samsung Galaxy TabPro S 12 SM-W703.

Πριν από λίγες μέρες ανακάλυψα μία ρωγμή (βαθιά χαρακιά) στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Η χαρακιά δεν έχει επηρεάσει την λειτουργία της οθόνης, ούτε την αφή. Όμως είναι πολύ ενοχλητική και θέλω να το φτιάξω.

Η οθόνη πακέτο είδα ότι κάνει γύρω στα 360€ για να αλλαχθεί. Όμως έχει θέμα μόνο το γυαλί. Ξέρει κανείς αν αλλάζει μόνο το γυαλί ή όχι? Πήρα τηλέφωνο σε ορισμένα καταστήματα που κάνουν τέτοιες επισκευές και μου είπαν ότι δεν βρίσκουν το μοντέλο ?!

Ξέρεις κανείς να μου πει που θα μπορούσα να απευθυνθώ? Η τι θα μπορούσα να κάνω? Γενικά θα ήθελα να αποφύγω να το πάω στο service της Samsung, γιατί ξέρω ότι το κόστος εκεί θα είναι υπερβολικά μεγάλο, σε σημείο που δεν θα αξίζει να το επισκευάσω.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα πάρω τηλ. Σε όσους έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, δεν βγάζω άκρη.

Εκεί λογικά θα βρεις , παίζει Ινδός τεχνίτης ' που κάνει παπάδες ' B)

Δημοσ.

Δυστυχώς ούτε από εκεί έβγαλα άκρη. Ο ανθωπος στο τηλ ήταν αρκετά εξυπηρετικός, αλλά επειδή είναι σπάνιο το μοντέλο δεν βρίσκουν ανταλλακτικό. Μόνο από αντιπροσωπεία λογικά, οπότε πάω για 350+. Άντε γεια δλδ.

Αυτό το κατάστημα είναι αξιόπιστο? 

https://www.laptopscreen.com/English/model/Samsung/GALAXY~TABPRO~S~12INCH~TABLET/

Μόνο σε αυτό βρήκα κάτι.

Edit: Out of stock... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...