aristos12 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 χθές βράδυ πήγα επίσκεψη στόν αδελφό μου οπου ηδη ηταν εκεί ενας συναδελφός του κ φίλος του , τό αμάξι τού φίλου αυτού ,ηταν παρκαρισμένο στά 15-20 μέτρα από τήν βεράντα πού καθόμασταν αλλά μέσα στό οπτικό μας πεδίο , ξαφνικά κατά τίς 12 παρά τό βράδυ , ενας τύπος κοντά στά 40 κρατώντας εναν τεράστιο μεγαλόσωμο σκύλο ,περνάει δίπλα από τό αμάξι (ενα απλό παλιό opel astra 2000 model.), σταματάει κάνει τό χαρακτηριστικό χχχχχ γιά νά μαζέψει σάλιο κ φτύνει τό τζάμι τού οδηγού κ κάνει τό ιδιο κ στό κεντρικό παρμπρίζ , αμέσως κατεβαίνουμε κάτω κ οι 3 κ αφού ειδαμε οτι οι ροχάλες του επεσαν στά τζάμια ...απλά τόν παρακολουθήσαμε γιά νά δούμε πού μένει κλπ , οταν πήγε νά μπεί στην πολυκ/κία πού μένει μπαίνει μπροστά του ο φίλος μας κ σέ ερώτησή του γιατί εφτυσε τά τζάμια τού astra αυτός τό επαιζε αθώος κ ασχετος μέ τό συμβάν .. ενώ πούλαγε τσαμπουκά κ ειρωνεία εφαγε ομως 2-3 μπουνιές πολύ γερές κ μία κλωτσιά στά @ρχίδια (αυτό πρέπει νά πόνεσε παρα πολύ ...) κ αφού ψιλο συνήλθε ... κ ζήταγε συγνώμες κλπ , ο φίλος μας τού εβγαλε την μπλούζα πού φόραγε γιά νά σκουπίσει τά σάλια του από τά τζάμια ...κ μετά τήν πέταξε τό astra δέν εμπόδιζε σέ τίποτα η περαστικό η κλείσιμο θέσης αμεα η κάτι παρόμοιο κ μάς εκανε εντύπωση πού ενας τελείως αγνωστος σέ εμάς εκανε αυτή τήν κίνηση ... χωρίς κάποια αιτία , εσείς τί θά κάνατε σέ παρόμοια περίπτωση ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 χθές βράδυ πήγα επίσκεψη στόν αδελφό μου οπου ηδη ηταν εκεί ενας συναδελφός του κ φίλος του , τό αμάξι τού φίλου αυτού ,ηταν παρκαρισμένο στά 15-20 μέτρα από τήν βεράντα πού καθόμασταν αλλά μέσα στό οπτικό μας πεδίο , ξαφνικά κατά τίς 12 παρά τό βράδυ , ενας τύπος κοντά στά 40 κρατώντας εναν τεράστιο μεγαλόσωμο σκύλο ,περνάει δίπλα από τό αμάξι (ενα απλό παλιό opel astra 2000 model.), σταματάει κάνει τό χαρακτηριστικό χχχχχ γιά νά μαζέψει σάλιο κ φτύνει τό τζάμι τού οδηγού κ κάνει τό ιδιο κ στό κεντρικό παρμπρίζ , αμέσως κατεβαίνουμε κάτω κ οι 3 κ αφού ειδαμε οτι οι ροχάλες του επεσαν στά τζάμια ...απλά τόν παρακολουθήσαμε γιά νά δούμε πού μένει κλπ , οταν πήγε νά μπεί στην πολυκ/κία πού μένει μπαίνει μπροστά του ο φίλος μας κ σέ ερώτησή του γιατί εφτυσε τά τζάμια τού astra αυτός τό επαιζε αθώος κ ασχετος μέ τό συμβάν .. ενώ πούλαγε τσαμπουκά κ ειρωνεία εφαγε ομως 2-3 μπουνιές πολύ γερές κ μία κλωτσιά στά @ρχίδια (αυτό πρέπει νά πόνεσε παρα πολύ ...) κ αφού ψιλο συνήλθε ... κ ζήταγε συγνώμες κλπ , ο φίλος μας τού εβγαλε την μπλούζα πού φόραγε γιά νά σκουπίσει τά σάλια του από τά τζάμια ...κ μετά τήν πέταξε τό astra δέν εμπόδιζε σέ τίποτα η περαστικό η κλείσιμο θέσης αμεα η κάτι παρόμοιο κ μάς εκανε εντύπωση πού ενας τελείως αγνωστος σέ εμάς εκανε αυτή τήν κίνηση ... χωρίς κάποια αιτία , εσείς τί θά κάνατε σέ παρόμοια περίπτωση ? Διαταραγμένος κλασικός φιλόζωος θα ήταν που μόνη του παρέα είναι ο σκύλος. Πολύ καλά τον αντιμετώπισε ο φίλος σου. Από την στιγμή που δεν ενοχλούσε το αυτοκίνητο πραγματικά κ λίγες έφαγε. Ο συγκεκριμένος αν τώρα δε ξεχνάει να παίρνει τα φάρμακα του, τώρα θα το σκεφθεί ξανα πολύ καλύτερα πριν προβεί σε τέτοιες ενέργειες. Μια τέτοια αντιμετώπιση θέλουν και κάποιοι συγκεκριμένοι κατα Εξάρχια μεριά από τους πολίτες όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μπας κ βάλουν μυαλό. Όπου δε πίπτει λόγος πίπτει ράβδος, εφόσον ΔΕΝ εφαρμόζονται οι νόμοι. Εγώ βασικά θα του έφτυνα και τον σκύλο. Με ΧΧΧΧΧΧ όπως κι αυτός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Διαταραγμένος κλασικός φιλόζωος θα ήταν που μόνη του παρέα είναι ο σκύλος. Οι πραγματικοι κλασικοι φιλοζωοι ουτε διαταραγμενοι ειναι και εχουν και οικογενειες 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Διαταραγμένος κλασικός φιλόζωος θα ήταν που μόνη του παρέα είναι ο σκύλος. Πολύ καλά τον αντιμετώπισε ο φίλος σου. Από την στιγμή που δεν ενοχλούσε το αυτοκίνητο πραγματικά κ λίγες έφαγε. Ο συγκεκριμένος αν τώρα δε ξεχνάει να παίρνει τα φάρμακα του, τώρα θα το σκεφθεί ξανα πολύ καλύτερα πριν προβεί σε τέτοιες ενέργειες. Μια τέτοια αντιμετώπιση θέλουν και κάποιοι συγκεκριμένοι κατα Εξάρχια μεριά από τους πολίτες όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μπας κ βάλουν μυαλό. Όπου δε πίπτει λόγος πίπτει ράβδος, εφόσον ΔΕΝ εφαρμόζονται οι νόμοι. Εγώ βασικά θα του έφτυνα και τον σκύλο. Με ΧΧΧΧΧΧ όπως κι αυτός... ΓΙΑΤΪ;;; Τι φταίει το σκυλί σε αυτή την περίπτωση, 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Εγω θα του ζητουσα τον λογο ακομα και για ξενο αυτοκινητο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 ΓΙΑΤΪ;;; Τι φταίει το σκυλί σε αυτή την περίπτωση, Έτσι για να επιδείξω κυριαρχία σε κάτι δικό του. Όπως έκανε στο ξένο αυτοκίνητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Σίγουρα ήταν κάτι ανεπίτρεπτο αλλά θεωρώ ακραίο για μία ροχάλα να πλακώσεις κάποιον στο ξύλο. Μπορεί ο άνθρωπος να είχε πρόβλημα μπορεί να το έκανε χωρίς να το θέλει νομίζοντας ότι θα πέσει στο δρόμο και να έπεσε στο παμπρίζ. Μπορούσατε απλά να του ζητήσετε το λόγο ή να του ζητήσετε να το σκουπίσει. Από την άλλη πάλι ζούμε σε μία εποχή που ο άλλος δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι. Μπορεί να του ζητήσεις το λόγο και ο άλλος π.χ. να βγάλει όπλο ή να βάλει το σκύλο αν είναι άγριος να σου ορμήξει. Πολλά συμβαίνουν και πρέπει να έχουμε το νου μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Οι πραγματικοι κλασικοι φιλοζωοι ουτε διαταραγμενοι ειναι και εχουν και οικογενειες Πιστεύω να κατάλαβες για ποιους φιλόζωους μιλάω... Τους έχουμε αναφέρει ξανα σε άλλα thread. Aυτούς τους κομπλεξάρες-κυρίως κομπλεξικές, που είναι αργόσχολες και δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο από το να ταίζουν και να συλλέγουν ζώα κι όλη τους η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτό... Σίγουρα ήταν κάτι ανεπίτρεπτο αλλά θεωρώ ακραίο για μία ροχάλα να πλακώσεις κάποιον στο ξύλο. Μπορεί ο άνθρωπος να είχε πρόβλημα μπορεί να το έκανε χωρίς να το θέλει νομίζοντας ότι θα πέσει στο δρόμο και να έπεσε στο παμπρίζ. Μπορούσατε απλά να του ζητήσετε το λόγο ή να του ζητήσετε να το σκουπίσει. Από την άλλη πάλι ζούμε σε μία εποχή που ο άλλος δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι. Μπορεί να του ζητήσεις το λόγο και ο άλλος π.χ. να βγάλει όπλο ή να βάλει το σκύλο αν είναι άγριος να σου ορμήξει. Πολλά συμβαίνουν και πρέπει να έχουμε το νου μας. Γι αυτό ακριβώς του ζήτησαν το λόγο κι αυτός τους πούλησε μαγκιά, ο κλασσικός ελληναράς. Έφαγε τις μάπες του και ηρέμησε! Ξαναλέω και λίγες έφαγε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Πιστεύω να κατάλαβες για ποιους φιλόζωους μιλάω... Τους έχουμε αναφέρει ξανα σε άλλα thread. Aυτούς τους κομπλεξάρες-κυρίως κομπλεξικές, που είναι αργόσχολες και δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο από το να ταίζουν και να συλλέγουν ζώα κι όλη τους η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτό... Ναι υπαρχουν και τετοιοι/ες αλλα δεν ενοχλουν κανενα και βρισκουν μια ασχολια για την μαλλον αχαρη ζωη τους αλλα προσφερουν εργο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 εσείς τί θά κάνατε σέ παρόμοια περίπτωση ? Όσο κάφρος και μαλάκας να είναι ο άλλος που έφτυσε (επίτηδες ή όχι) στο αμάξι του φίλου σου, τόσο ουραγκοτάγκος και ΟΥΓΚ είναι και το φιλαράκι σου που πήγε και τον πλάκωσε στο ξύλο. Κλασσικό δίποδο.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν νομίζω ότι τον πλάκωσε τόσο στο ξύλο για τις ροχαλες, αλλά γιατί μετά όταν του ζήτησαν τον λόγο, το έπαιζε " ααα εγώ δεν ξέρω τίποτα.." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν νομίζω ότι τον πλάκωσε τόσο στο ξύλο για τις ροχαλες, αλλά γιατί μετά όταν του ζήτησαν τον λόγο, το έπαιζε " ααα εγώ δεν ξέρω τίποτα.." Δεν το διευκρινίζει ακριβώς ο aristos12 παρά κάτι γενικόλογα συν το γεγονός οτι πολύ θα ήθελα να ακούσω και την άλλη πλευρά δίοτι αν κρίνω από τα νήματα που έχει ανοίξει ο συγκεκριμένος, τις απόψεις του κλπ, προσωπικά δεν πιστεύω ότι έγινε ακριβώς έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Aristos12, εγγύηση. Μα όλα σε σένα ρε παιδί μου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ο aristos δέρνει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ο aristos δέρνει!!!Ο Χ δερνει.. θα του πουν σιγα μην σπειρεις αιμα.. ή μην σκισεις κανενα καλτσον.. Ο Χ φανερωνει οτι δεν θελει να πιαστει στα χερια με τον τροπο του.. αα ειναι κοτα,δειλος κ.α Αν τα πραγματα εγιναν ακριβως με τα λεγομενα του aristoy εγω θα τον επιανα εκεινη την στιγμη και θα του ελεγα μπραβο εισαι μαγκας.. 10ευρω να πλυνω το αυτοκινητο με την πρωτη αντιδραση του,ξυλο..! Και δεν ειναι θεμα ποιος θα φαει τις περισσοτερες αλλα για ηθικη ικανοποιηση.. Αν ηξερες οτι υπαρχει κρατος φωναζεις την αστυνομια.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις