Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινεται με ενα ανταπτορα microusb to hdmi να βλεπω οτι δειχνει το κινητο στην τηλεοραση ? Θα εχει ΟΤΕ TV και θελω να το βλεπω στην τηλεοραση . Με κατι τετοιο ...

Δημοσ.

Γινεται με ενα ανταπτορα microusb to hdmi να βλεπω οτι δειχνει το κινητο στην τηλεοραση ? Θα εχει ΟΤΕ TV και θελω να το βλεπω στην τηλεοραση . Με κατι τετοιο ...

Γενικά το πρωτόκολλο mhl όντως κάνει αυτή τη δουλεια, δηλαδή απεικονίζει σε hdmi οτιδήποτε δείχνει το κινητό σου. 

Ομως το πρωτόκολλο MHL παίζει σε συγκεκριμένα κινητά και οχι γενικά (ειναι θεμα υπαρξης hardware). Ποιες συσκευές το υποστηρίζουν μπορείς να το δεις στο παρακατω link

http://www.mhltech.org/devices.aspx

Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες τεχνολογίες που κάνουν αντίστοιχη δουλεια αλλά ασύρματα. Οι πιο γνωστές ειναι

Στα υποψη οτι αν εχεις smart tv ειναι πολυ πιθανο να υποστηρίζει direct wifi/miracast οποτε αν το εχει και το κινητό σου (τα συγχρονα το εχουν) δε χρειαζεσαι κανενα extra hardware.

Πάμε τώρα πιο ειδικά. Οι εφαρμογές ote tv και nova go εχουν διαφορα κλειδώματα που καθιστουν λαχείο να παιξει σε τηλεόραση. Π.χ. κοιτανε το root της συσκευής και επισης αν δουν οτι γινεται εξοδος σηματος (εκτος της οθόνης) κοβουν την απεικονιση. Βέβαια εχουν αναφερθει αρκετές περιπτώσεις που έπαιξαν αλλά χωρις να υπάρχει συγκεκριμένος καθαρός κανονας. Είναι θεμα δοκιμών.

Για nova go δεν ξερω, αλλά προσωπικά καταφερα απο κινητο (χωρίς root) να κάνω miracast σε microsoft display που ηταν συνεδμενο σε τηλεοραση. Το κινητό unrooted. Δοκιμασα την ιδια μεθοδολογια σε αλλο κινητο (αλλη μαρκα, άλλο nadroid, κλπ παντα unrooted) και έφαγα πορτα.

Θελω να καταλήξω οτι αν θες να αγοράσεις mhl για να βλεπεις ote tv, ειναι τόσα πολλά τα ενδιαμεσα "ΑΝ" που μονο με δοκιμη θα διαπιστωσεις αν γινεται και με τις πιθανοτητες εναντιον σου. Ο μονος τροπος ειναι δοκιμη.

Ευχαριστω.Αρκετα πιο ακριβα απο οτι ειδα . Σε αυτη την τιμη υπαρχει και το

http://www.public.gr/product/perifereiaka/kalodia-adaptors/adaptors/media-streamer-microsoft-wireless-display-adapter/prod8050839pp/

Το συγκεκριμένο αλλά την προηγουμενη εκδοση (1) το eshop το πουλουσε 13 ευρω

http://www.insomnia.gr/topic/639776-microsoft-wireless-display-adapter-1290-%E2%82%AC-eshop/

Προσωπικά το προτιμώ σε σχέση με το chromecast (τεχνικους λοους) αλλα ειναι γουστα

• Like 2
Δημοσ.

Πηρα τωρα στο 13888 .Μου ειπαν οτι εκτος την tv που θα εχει τον αποδικοποιητη μπορουν ταυτοχρονα ακομα μεχρι δυο συσκευες να συνδεθουν μεσω του go στο OTETV.

Αυτες μπορει να ειναι ή κινητα μονο cosmote αλλα και  στο ιδιο ΑΦΜ με της σταθερης τηλεφωνιας , ειτε σε laptop ,tablet , ειτε σε desktop .

Παντα μεχρι δυο ταυτοχρονα εκτος της κυριας συνδεσης.

Μπορουν να παρακολουθουν διαφορετικα προγραμματα .

H συδεση οθονης με υπολογιστη με HDMI δεν επειρεαζει ....Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν.

Δημοσ.

Πηρα τωρα στο 13888 .Μου ειπαν οτι εκτος την tv που θα εχει τον αποδικοποιητη μπορουν ταυτοχρονα ακομα μεχρι δυο συσκευες να συνδεθουν μεσω του go στο OTETV.

Αυτες μπορει να ειναι ή κινητα μονο cosmote αλλα και στο ιδιο ΑΦΜ με της σταθερης τηλεφωνιας , ειτε σε laptop ,tablet , ειτε σε desktop .

Παντα μεχρι δυο ταυτοχρονα εκτος της κυριας συνδεσης.

Μπορουν να παρακολουθουν διαφορετικα προγραμματα .

H συδεση οθονης με υπολογιστη με HDMI δεν επειρεαζει ....Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν.

http://www.insomnia.gr/topic/637964-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%89-ote-tv-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%AF/?do=findComment&comment=55870688
Δημοσ.

Το ξξερω για αυτο εγραψα : Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν.

Η κλιση εχει ηχογραφηθει και εχω σημειωσει ονομα εκπροσωπου (μονο τα μικτα τους ονοματα λενε) και ωρα κλισης.Αυτο μπορει να σημαινει κατι ?

Δημοσ.

Στο εμπεριστατωμένο post ου isay και αφού ο τίτλος του νήματος είναι γενικός "σύνδεση κινητού με tv" και μπορεί να ενδιαφέρονται και άλλα μέλη, να προσθέσω ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να συνδέσεις κινητό με tv προκειμένου να δεις φωτο, βίντεο κλπ που έχεις στο κινητό.

Mε smart tv υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω του wifi του χώρου, εάν έχεις τηλεόραση Samsung κατεβάζοντας στο κινητό την εφαρμογή Samsung Smart View κλπ

• Like 2
Δημοσ.

Στο εμπεριστατωμένο post ου isay και αφού ο τίτλος του νήματος είναι γενικός "σύνδεση κινητού με tv" και μπορεί να ενδιαφέρονται και άλλα μέλη, να προσθέσω ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να συνδέσεις κινητό με tv προκειμένου να δεις φωτο, βίντεο κλπ που έχεις στο κινητό.

Mε smart tv υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω του wifi του χώρου, εάν έχεις τηλεόραση Samsung κατεβάζοντας στο κινητό την εφαρμογή Samsung Smart View κλπ

Ευχαριστω.Εχω smart tv LG  και κινητο samsung.Θα δοκιμασω .

Απο dektop και tablet και laptop μαλλον δεν γινεται κι ας μου ειπαν ετσι .

Δημοσ.

Επισημαίνω ότι οι παραπάνω τρόποι δεν αφορούν στο θέμα που ρώτησες (OTE TV) αλλά γενικά στη σύνδεση κινητού με tv.

Παλια θυμαμαι με ιδια tv και samsung κινητο ειχα καταφερει με το direct wifi να προβαλω απο το κινητο στην tv αλλα τωρα  ενω το κινητο εντοπιζει την tv δεν καταφενει να προβαλει αρχειο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...