Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου.Μου βγάζει το εικονίδιο των ακουστικών στο πάνω μέρος του κινητού,ακόμη και όταν τα ακουστικά δεν είναι συνδεμένα.Οπότε χωρίς ακουστικά ούτε να ακούσω ήχο μπορώ αλλά ούτε και να μιλήσω.Έχει κανείς κάποια λύση ;

Δημοσ.

με μια γρήγορη αναζήτηση ..... (το κείμενο είναι απο μετάφραση) 

Πρόσφατα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα όπου στο Redmi Note 4G μου υπήρχε σύμβολο ακουστικών που ήταν κολλημένο και δεν ήταν σε θέση να το ξεφορτωθεί. Έτσι, κάθε φορά που έχω να παρακολουθήσω μια κλήση χρησιμοποίησα το ακουστικό μου επειδή δεν υπήρχε έξοδος φωνής μέσω του ηχείου μου. Ακολουθούν οι τρόποι που προσπάθησα να απαλλαγώ από αυτό το κολλώδες σύμβολο.

Επανεκκίνηση περίπου 20-25 φορές. Αποτέλεσμα? Λοιπόν, δεν λειτούργησε.
Συνδέσαμε το ακουστικό / ακουστικό εισόδου και εξόδου αρκετές φορές. Αποτέλεσμα? Δεν δούλευε.
Σκούπισε την προσωρινή μνήμη και όλα τα δεδομένα χρήστη (μορφοποιημένα) μέσω της λειτουργίας αποκατάστασης. Παραδόξως, ακόμη και αυτή η μέθοδος απέτυχε για μένα.
Αν και ήξερα ότι αυτό είναι μόνο το ζήτημα του λογισμικού, αλλά είχα ήδη εγκαταλείψει και ήταν έτοιμος να πουλήσω αυτό το τηλέφωνο μου. Αλλά ακόμα έχω ερευνηθεί στο διαδίκτυο για τις επόμενες 2 ημέρες προσπαθώντας να καταλάβω τη λύση. Και όλη η μέθοδος που προσπάθησα, απέτυχα.

Μέχρι, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη δική μου μέθοδο για να λύσω αυτό το πρόβλημα και ευτυχώς αυτό μου λειτούργησε. : D Και ήμουν σαν woohoooo ...... Μετά από όλα είμαι μηχανικός.

Εντάξει για να απαλλαγείτε από αυτό το κολλώδες σύμβολο των ακουστικών στο Redmi σας ή μπορεί να είναι οποιαδήποτε άλλη συσκευή αυτό είναι αυτό που πρέπει να κάνετε.

Πιάσε ένα ακουστικό που έχει ένα μικρόφωνο πάνω του.
Συνδέστε το ακουστικό στη συσκευή σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει τη συσκευή ξεκλειδωμένη.
Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί τροφοδοσίας / απάντησης στο ακουστικό για περίπου 4-5 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, αποσυνδέστε αμέσως το ακουστικό σας από την αποδέσμευση του κουμπιού.
Αυτό έκανα και δούλευε για μένα σαν γοητεία. Ελπίζω ότι αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει σε όλες τις συσκευές που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. *Στην υγειά σας*
Δημοσ.

Έχω την εκδοση miui 8.2.4.0 stable...Τα ακουστικά δεν μπαίνουν μέσα τελείως είναι σαν να έχει μείνει κάτι μέσα στην υποδοχή

Δημοσ.
Έχω την εκδοση miui 8.2.4.0 stable...Τα ακουστικά δεν μπαίνουν μέσα τελείως είναι σαν να έχει μείνει κάτι μέσα στην υποδοχή

Μήπως όντως έχει μείνει κάτι και η συσκευή νομίζει ότι συνδέθηκε ακουστικό; Θυμάμαι παλαιότερα περιπτώσεις στις οποίες έμπαινε νερό μέσα στην υποδοχή και γινόταν ακριβώς το ίδιο

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως όντως έχει μείνει κάτι και η συσκευή νομίζει ότι συνδέθηκε ακουστικό; Θυμάμαι παλαιότερα περιπτώσεις στις οποίες έμπαινε νερό μέσα στην υποδοχή και γινόταν ακριβώς το ίδιο

+1

Δημοσ.

Ωραία μια χαρά είσαι από rom.

Πάρε μια καρφίτσα και δες αν έχει κάτι μέσα .

Δημοσ.

Ωραία μια χαρά είσαι από rom.

Πάρε μια καρφίτσα και δες αν έχει κάτι μέσα .

Κάτι τετοιο πρέπει αν είναι γιατι και το βύσμα δεν πάει τελείως μέσα,τι να πω θα δοκιμάσω να βάλω κάτι σαν καρφίτσα που λες και εσυ και ο θεός βοηθός,ευχαριστώ παιδιά

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 6/8/2017 στις 10:54 ΠΜ, manefalos είπε

με μια γρήγορη αναζήτηση ..... (το κείμενο είναι απο μετάφραση) 

Πρόσφατα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα όπου στο Redmi Note 4G μου υπήρχε σύμβολο ακουστικών που ήταν κολλημένο και δεν ήταν σε θέση να το ξεφορτωθεί. Έτσι, κάθε φορά που έχω να παρακολουθήσω μια κλήση χρησιμοποίησα το ακουστικό μου επειδή δεν υπήρχε έξοδος φωνής μέσω του ηχείου μου. Ακολουθούν οι τρόποι που προσπάθησα να απαλλαγώ από αυτό το κολλώδες σύμβολο.

Επανεκκίνηση περίπου 20-25 φορές. Αποτέλεσμα? Λοιπόν, δεν λειτούργησε.
Συνδέσαμε το ακουστικό / ακουστικό εισόδου και εξόδου αρκετές φορές. Αποτέλεσμα? Δεν δούλευε.
Σκούπισε την προσωρινή μνήμη και όλα τα δεδομένα χρήστη (μορφοποιημένα) μέσω της λειτουργίας αποκατάστασης. Παραδόξως, ακόμη και αυτή η μέθοδος απέτυχε για μένα.
Αν και ήξερα ότι αυτό είναι μόνο το ζήτημα του λογισμικού, αλλά είχα ήδη εγκαταλείψει και ήταν έτοιμος να πουλήσω αυτό το τηλέφωνο μου. Αλλά ακόμα έχω ερευνηθεί στο διαδίκτυο για τις επόμενες 2 ημέρες προσπαθώντας να καταλάβω τη λύση. Και όλη η μέθοδος που προσπάθησα, απέτυχα.

Μέχρι, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη δική μου μέθοδο για να λύσω αυτό το πρόβλημα και ευτυχώς αυτό μου λειτούργησε. : D Και ήμουν σαν woohoooo ...... Μετά από όλα είμαι μηχανικός.

Εντάξει για να απαλλαγείτε από αυτό το κολλώδες σύμβολο των ακουστικών στο Redmi σας ή μπορεί να είναι οποιαδήποτε άλλη συσκευή αυτό είναι αυτό που πρέπει να κάνετε.

Πιάσε ένα ακουστικό που έχει ένα μικρόφωνο πάνω του.
Συνδέστε το ακουστικό στη συσκευή σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει τη συσκευή ξεκλειδωμένη.
Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί τροφοδοσίας / απάντησης στο ακουστικό για περίπου 4-5 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, αποσυνδέστε αμέσως το ακουστικό σας από την αποδέσμευση του κουμπιού.
Αυτό έκανα και δούλευε για μένα σαν γοητεία. Ελπίζω ότι αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει σε όλες τις συσκευές που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. *Στην υγειά σας*

Φίλε αν και δεν το περίμενα, λειτουργεί. Ευχαριστώ πολύ είχα το πρόβλημα 2-3 ημέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλος άνοιξε θέμα και άλλος έδωσε απάντηση οτι λειτούργησε η λύση...  :rolleyes:

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα για καιρό. Δε λειτούργησε τίποτα από αυτές τις προτεινόμενες λύσεις . Κάποιες φορές ωστόσο απλά έφευγε το σύμβολο των συνδεδεμένων ακουστικών για πολύ λίγο. Μου γινόταν επίσης αν έβαζα μια ελάχιστα υγρή μπατονετα στην είσοδο του jack και το καθάριζα μέσα.

Στην αρχή απλά το άφησα γιατί έβαζα τα ακουστικά και μιλουσα κανονικά. Στην πορεία ωστόσο χάλασε εντελώς ο ήχος με ακουστικά κατά τη διάρκεια κλήσης, η ένταση ήχου ήταν ανύπαρκτη για κάποιο λόγο ενώ για άλλες λειτουργίες όπως ραδιόφωνο ακουγονταν κανονικά. Τελικά το επέστρεψα στην infoquest και περιμένω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...