TopCLR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 ΟΧΙ, του είπες επι λέξει: "η μητρικη σου σηκώνει μεχρι 8gb ram opote περνεις 4 δυαρες στα 800mhz ανεξαρτιτου εταιρειας και εισαι κομπλε". Χαζός δεν είμαι, ξέρω οτι οι 800Mhz είναι DDR2. Θέλω να μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα: Πες μας τώρα που θα βάλει τις "4 δυαρες στα 800mhz ανεξαρτιτου εταιρειας και εισαι κομπλε"! Σου θυμίζω οτι η μητρική έχει θέση για 2 μόνο dimm μνήμης DDR2 (και 2 για DDR3 αλλά είναι άσχετο). 1
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 @ZELOMOTH Όποιον Athlon και να έχει (στο ΑΜ2 υπήρξαν μονοπύρηνοι και δυπύρηνοι Athlon) νομίζω θα έχει μεγάλη διαφορά σε ισχύ η μετάβαση ακόμα και σε τετραπύρηνο FX. Θα συμφωνήσω με το Update στο BIOS το οποίο δεν φαίνεται εντελώς απαραίτητο για να δει τον νέο επεξεργαστή (εκτός αν μιλάμε για 8300, 8320Ε, 8370Ε) αλλά έχει κάποιες βελτιώσεις (π.χ. το 1.40 είναι για βελτίωση συμβατότητας με μνήμες). Απαξ και δεν ξερει ο ανθρωπος την διαφορα του ΑΜ2 με τον αθλον, ειναι πιθανο να εχει και αθλον 2. Επισης ειναι πιθανο να εχει και αθλον 3πυρηνο και η μητρικη του παιζει να ξεκλειδωνει και 4ο πυρηνα...Καταλαβες γιατι τον ρωταω? 1
goyili Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU AMD Athlon 64 X2 4200+ 39 °C Brisbane 65nm Technology RAM 2.00GB Dual-Channel DDR2 @ 243MHz (4-4-4-12) Motherboard ASRock 960GC-GS FX (CPUSocket) 39 °C εδω ειμαστε παιδια..
TopCLR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 @ZELOMOTH Έχεις ένα δίκιο αλλά όπως φαίνεται ο goyili καλά μας τα έλεγε. Έχει Athlon AM2 δυπύρηνο! Το άλλο το παλικάρι περιμένω να δω τι θα μας πει (αν απαντήσει) που παίρνει φόρα και ποστάρει ότι να 'ναι! 1
goyili Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 αρα μπορω να βαλω AMD3.....οκ?..και μετα να κουμπωσω τις 2 kingston DDR3....και ο θεος βοηθος...
TopCLR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μην μπερδεύεσαι! Μπορείς να βάλεις επεξεργαστή AM3 (Phenom II, Athlon II) ή AM3+ (FX) που θα πρέπει να είναι εως 95W (όχι 125W). Συμβουλέψου την cpu support list. Απλώς αν βάλεις τετραπύρηνο, εξαπύρηνο θα είναι αρκετή βελτίωση από το να ξαναβάλεις δυπύρηνο (π.χ. Athlon II x2) Πριν να βγάλεις τον Athlon κάνε ένα BIOS update. Δεν χρειάζεται να λες "κι ο θεός βοηθός", η περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα είναι πολύ μικρή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα