Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα αγορασα μια asrock x370 killer sli μαζι με εναν ryzen 1600,εχω το εξης θεμα ενω εχω keyboard και mouse στο bios δν εχω στα windows!καμια βοηθεια?επισης δν εχω και internet

Δημοσ.

Δεν ξέρω το bios της asrock αλλά δοκίμασε να ενεργοποιησεις, αν έχει επιλογή για usb legacy devices στο bios. Επίσης δοκίμασε ν' αλλάξεις θυρες usb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για windows 10 μιλαμε,ετσι;

Η συγκεκριμενη εχει διαφορα θεματα με usb 2.0 και win7.

Το τελευταίο bios εχεις;

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 1
Δημοσ.

Δν εχω κανει format ειμαι windows 7,το περιεργο ειναι οτι στο βιβλιο της εχει μια επιλογη στο usb configuration που κανεις enable disable τα usb ports ΑΛΛΑ το bios δν την εχει αυτη την επιλογη πουθενα.κατεβασα το latest firmware αλλα τπτ τωρα περναω τα 10

Οκ λυθηκε ηταν θεμα windows ευχαριστω φιλε μου

Λυθηκε ηταν θεμα windows

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις 7 σε kaby lake και ryzen. Αλλά δεν υποστηρίζονται.

Για τον φίλο παραπάνω με το πρόβλημα, αν έκανε format και clean install windows 7 νομίζω πως δεν θα είχε θέμα

Δημοσ.
  Στις 7/8/2017 στις 6:05 ΠΜ, kogos είπε

Μπορείς να βάλεις 7 σε kaby lake και ryzen. Αλλά δεν υποστηρίζονται.

Για τον φίλο παραπάνω με το πρόβλημα, αν έκανε format και clean install windows 7 νομίζω πως δεν θα είχε θέμα

θα ειχε αφου το εχουν πει ξεκαθαρα η ryzen δουλευουν με 10 

Δημοσ.

Η microsoft έχει πει πως δεν υποστηρίζει ryzen και kaby lake σε win7. Γι αυτό και η amd έχει πει πως δεν υποστηρίζονται οι ryzen στα 7. Προσωπικά έχω 7700k και r7 1700 με dual boot windows 7 και 10, και σε κάθε windows update των 7 εμφανίζεται το σχετικό μήνυμα ότι δεν υποστηρίζονται από τη mocrosoft. Φυσικά τα updates ολοκληρώνονται, αλλά για πόσο ακόμα άγνωστο.

Δεν είναι της amd/intel το θέμα, αλλά της microsoft

Δημοσ.
  Στις 7/8/2017 στις 6:59 ΠΜ, kogos είπε

Η microsoft έχει πει πως δεν υποστηρίζει ryzen και kaby lake σε win7. Γι αυτό και η amd έχει πει πως δεν υποστηρίζονται οι ryzen στα 7. Προσωπικά έχω 7700k και r7 1700 με dual boot windows 7 και 10, και σε κάθε windows update των 7 εμφανίζεται το σχετικό μήνυμα ότι δεν υποστηρίζονται από τη mocrosoft. Φυσικά τα updates ολοκληρώνονται, αλλά για πόσο ακόμα άγνωστο.

Δεν είναι της amd/intel το θέμα, αλλά της microsoft

μαλιστα καταλαβα !

Δημοσ.

γεια σας παιδια...εχω μητρικη ASRock > 960GC-GS FX και επεξεργαστη athlon AM2 αγορασα δυο μνημες

KINGSTON των 2Giga η μια...οταν τις εβαλα δυστυχως το πισι ηταν νεκρο...τι μπορω να κανω (εκτος απο το να πεταξω τον H/Y)

ευχαριστω.

Δημοσ.

Κλεισε το διακοπτη του τροφοδοτικου, βγαλε τη μπαταρια για 10 περιπου δευτερολεπτα. Ξαναβαλτην ανοιξε το διακοπτη και ανοιξε τον υπολογιστη.

Αν δεν κανει παλι τπτ ασε το ενα dimm μνημης μονο και ξαναδοκιμασε να ανοιξεις τον υπολογιστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...