Arct1c Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καλησπερα , ειμαι για αγορα ενος πολο καινουργιου και επειδη ειμαι σχετικα νεος οδηγος θα ηθελα την βοηθεια απο την καμερα στα παρκαρισματα.Ξερετε κανεις ποσο παει η τιμη απο την αντιπροσωπεια ωστε να το παρω ετοιμο κατευθειαν?Σε περιπτωση που δεν την βαλω κατευθειαν απο εκει αργοτερα τι παιζει? Μπορω να τη βαλω? Ποσο παει ?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αν την βαζει η αντιπροσωπεια θα την χρησοπληρωσεις Φυσικα και μαπινει μετα αλλα θελει ψαξμο για μια αξιοπιστη https://www.skroutz.gr/c/1878/Kameres-Opisthoporeias.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αν την βαζει η αντιπροσωπεια θα την χρησοπληρωσεις Φυσικα και μαπινει μετα αλλα θελει ψαξμο για μια αξιοπιστη https://www.skroutz.gr/c/1878/Kameres-Opisthoporeias.html οταν λες χρυσοπληρωσω? εχεισ καποια ιδεα για τι τιμες λεμε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 οταν λες χρυσοπληρωσω? εχεισ καποια ιδεα για τι τιμες λεμε??? Δεν ειμαι σιγουρος αλλα καποια κατοσταρικα σιγουρα θα τα θελει . Ρωτησε τους. Κι αυτοι extra θα στην βαλουν αν δεν εχει το αυτοκινητο απο τον κατασκσυαστη . Κοιτα αυτη http://www.studiosound.gr/Camera-VW07-OEM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Η καμερα οπισθοπορειας δεν μπαίνει μετα, η εργοστασιακή συνδέεται με την οθονη του ηχοσυστήματος και σου λεει σε μετρα πόντους και ηχητικά ποσο χώρο εχεις πισω, αυτές που παραθέτεται τι είναι και που τις συνδέεις(τίποτα) ειναι και μαϊμού Η εργοστασιακή αλλα και η μετέπειτα τοποθέτηση aftermarket απαιτεί αλλαγή του ηχοσυστηματος, στην μια περίπτωση με εργοστασιακό και στην αλλη περίπτωση με καποιο aftermarket που να ειναι συμβατό με καμερα αλλα και με το polo Το κοστος ειναι μεγαλο!!! αλλα πρέπει να ρωτησεις την vw γιατι οπως ξερεις δεν μπορείς να βαλεις πχ κάμερα ή κατι αλλο σε ενα μοντέλο αλλα πρεπει να πας στην μεγαλύτερη έκδοση του αυτοκινήτου και πιο ακριβή Θα σου πρότεινα να πας σε αισθητήρες που κανουν την ιδια δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Η καμερα οπισθοπορειας δεν μπαίνει μετα, η εργοστασιακή συνδέεται με την οθονη του ηχοσυστήματος και σου λεει σε μετρα πόντους και ηχητικά ποσο χώρο εχεις πισω, αυτές που παραθέτεται τι είναι και που τις συνδέεις(τίποτα) ειναι και μαϊμού Η εργοστασιακή αλλα και η μετέπειτα τοποθέτηση aftermarket απαιτεί αλλαγή του ηχοσυστηματος, στην μια περίπτωση με εργοστασιακό και στην αλλη περίπτωση με καποιο aftermarket που να ειναι συμβατό με καμερα αλλα και με το polo Το κοστος ειναι μεγαλο!!! αλλα πρέπει να ρωτησεις την vw γιατι οπως ξερεις δεν μπορείς να βαλεις πχ κάμερα ή κατι αλλο σε ενα μοντέλο αλλα πρεπει να πας στην μεγαλύτερη έκδοση του αυτοκινήτου και πιο ακριβή Θα σου πρότεινα να πας σε αισθητήρες που κανουν την ιδια δουλειά. σε καινουργιο αμαξι θα τους πω να μου τη βαλουν!! το αμαξι θα εχει οθονη αφης και ολο την σχετικη υποδομη που θα χρειαζεται η καμερα.. Πιστευεις θα παρουν πανω απο 300αρι? αν ναι ας παει στο καλο αν και ειναι ιδιαιτερα χρησιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Πάντως και με τους αισθητήρες παρκαρίσματος που λογικά θα έχει θα είσαι μια χαρά.Λιγο εξάσκηση και με τη βοήθεια τους και θα είσαι οκ.Δεν το θεωρώ τόσο απαραίτητο την κάμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Κι εγω μα αισθητηρες παρκαρισματος αο το 2006 σε 7 (της οικογενειας) αμαξια ειμαι μια χαρα Μονο αν υπαρχει κατι πολυ λεπτο και ψηλο πισω μπορει να μην το πιασουν. Δεν ξερω καμερες αλλα νομιζω επικουρικα μορουν να βοηθησουν αλλα σε συνδιασμο με αισθητηρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Η πίσω κάμερα στο polo εργοστασιάκα είναι στο σήμα του αυτοκινήτου που μόλις βάλεις όπισθεν ενεργοποιείται και πετάγεται προς τα έξω και απαιτεί χωρίς να είμαι 100% σίγουρος την ύπαρξη της μεγάλης όθονης του infotainment και όχι της 5αρας που έχει στάνταρ το polo.Το καλύτερο είναι πάντως να μπεί εξαρχής από το εργοστασίο γιατί μετά το κόστος θα είναι δυσανάλογο http://vagtec.co.uk/eshop/volkswagen/polo/polo-6c/genuine-volkswagen-oem-retrofit-kit-rear-view-camera-vw-polo-6c-1726.html Στο audi a1 της γυναίκας μου πριν από κανένα μήνα περίπου το όποιο είχε μεν κάμερες μπρός και πίσω αλλά ήθελα να βάλω και πλευρικές για 360view , κάμερες και κωδικοποίηση πλήρωσα 450€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Η πίσω κάμερα στο polo εργοστασιάκα είναι στο σήμα του αυτοκινήτου που μόλις βάλεις όπισθεν ενεργοποιείται και πετάγεται προς τα έξω και απαιτεί χωρίς να είμαι 100% σίγουρος την ύπαρξη της μεγάλης όθονης του infotainment και όχι της 5αρας που έχει στάνταρ το polo.Το καλύτερο είναι πάντως να μπεί εξαρχής από το εργοστασίο γιατί μετά το κόστος θα είναι δυσανάλογο http://vagtec.co.uk/eshop/volkswagen/polo/polo-6c/genuine-volkswagen-oem-retrofit-kit-rear-view-camera-vw-polo-6c-1726.html Στο audi a1 της γυναίκας μου πριν από κανένα μήνα περίπου το όποιο είχε μεν κάμερες μπρός και πίσω αλλά ήθελα να βάλω και πλευρικές για 360view , κάμερες και κωδικοποίηση πλήρωσα 450€. Τετοια υπερβολη ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Τετοια υπερβολη ??? Όσον αφόρα τις κάμερες?? Είναι "ατζαμού" τι να την κάνω, από το να πλήρωνω κάθε τρεις και λίγο για να φτιάχνω τις γραντζουνιές στο αμάξωμα αλλά κυρίως τα χτυπήματα στις ζάντες από τα πεζοδρόμια χαλάλι της, το προηγούμενο με τις 17αρες ζάντες το είχε ταράξει (2φορες τις δώσαμε για επιδιόρθωση) τώρα αυτό που φοράει και 18αρες..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Όσον αφόρα τις κάμερες?? Είναι "ατζαμού" τι να την κάνω, από το να πλήρωνω κάθε τρεις και λίγο για να φτιάχνω τις γραντζουνιές στο αμάξωμα αλλά κυρίως τα χτυπήματα στις ζάντες από τα πεζοδρόμια χαλάλι της, το προηγούμενο με τις 17αρες ζάντες το είχε ταράξει (2φορες τις δώσαμε για επιδιόρθωση) τώρα αυτό που φοράει και 18αρες..... Μακαρι να τα γλυτωσεις αυτα....Και οι πιο προσεκτικοι εχουμε κατι τετοια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αν την βαζει η αντιπροσωπεια θα την χρησοπληρωσεις Φυσικα και μαπινει μετα αλλα θελει ψαξμο για μια αξιοπιστη https://www.skroutz.gr/c/1878/Kameres-Opisthoporeias.html Σε αυτοκίνητο γνωστού μου, ήταν 100€ παραπάνω γιατί ήταν σε πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα