eliasjuve Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Με νέο δίσκο και φρέσκια εγκατάσταση των 7 δεν πρέπει να τρώει σκαλώματα και μάλιστα μεγάλα. Το σύστημα σου δεν είναι τόσο αργό. Εμένα είναι χειρότερο και με sdd πετάει. Κάτι άλλο συμβαίνει. Ίσως πρόβλημα hardware.
babis_89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σασ ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες συμβουλές σας.. Οταν λες φίλε μου eliasjuve πρόβλημα Hardware, έχεις κατι στο νού σου? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Με νέο δίσκο και φρέσκια εγκατάσταση των 7 δεν πρέπει να τρώει σκαλώματα και μάλιστα μεγάλα. Το σύστημα σου δεν είναι τόσο αργό. Εμένα είναι χειρότερο και με sdd πετάει. Κάτι άλλο συμβαίνει. Ίσως πρόβλημα hardware. Aν διαβασες το #14 του μελους dpolal νομιζω αρκετα εμπειριστατομενα οτι δεν ειναι θεμα hardwar τουλαχιστον για την χρηση που θελει ο φιλος μας.
eliasjuve Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Aν διαβασες το #14 του μελους dpolal νομιζω αρκετα εμπειριστατομενα οτι δεν ειναι θεμα hardwar τουλαχιστον για την χρηση που θελει ο φιλος μας. Το διάβασα και συμφωνώ με όσα λέει ο φίλος. Εγώ μίλησα για πρόβλημα στο hardware όχι ότι δεν είναι επαρκές. Το αναφέρω στο ποστ μου αυτό. Ssd με φρέσκια εγκατάσταση Windows ακόμα και εγκαθιστώντας ενημερώσεις δεν είναι φυσιολογικό να τρώει μεγάλα σκαλώματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το διάβασα και συμφωνώ με όσα λέει ο φίλος. Εγώ μίλησα για πρόβλημα στο hardware όχι ότι δεν είναι επαρκές. Το αναφέρω στο ποστ μου αυτό. Ssd με φρέσκια εγκατάσταση Windows ακόμα και εγκαθιστώντας ενημερώσεις δεν είναι φυσιολογικό να τρώει μεγάλα σκαλώματα. Συμφωνω αλλα δεν λεει για φρεσκια καθαρη εγκατασταση απο οτι ειδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα