Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Πρόσφατα το router άρχισε τις πολύ συχνές διακοπές και οι επανεκκινήσεις έπεφταν βροχή. Πήρα τηλ. wind και μου είπαν ότι έχω φύσημα στο σταθερό και ότι αυτό προκαλεί θόρυβο και αυτό οφείλεται για τις διακοπές. Έτσι λοιπόν το έβγαλα τελείως και πλέον κάνω κάθε 5 μέρες επανεκκίνηση το router. (που σημαίνει ότι μάλλον ναι - έφταιγε το σταθερό) . 

Υπάρχει κάποιο καλό σταθερό - χωρίς προβλήματα με θορύβους κ λοιπά το οποίο να έχει αναγνώριση κλήσεων και να μπορεί να στερεωθεί κάθετα στον τοίχο - χωρίς να ξεκολλάει δλδ το ακουστικό του. ; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πρωτη φορα ακουω οτι φταιει η τηλεφωνική συσκευή για τις επανεκκινήσεις του ρουτερ, ποια συσκευή ειχες επάνω, μήπως φταιει η καλωδίωση του σπιτιού σου?

Πριν αγοράσεις συσκευή βαλε μια οποιαδήποτε ενσύρματη συσκευη και δοκιμασε

Δημοσ.

για το συγκεκριμένο λένε ότι ο ήχος που ακούς όταν μιλάς είναι μεταλλικός.τώρα τι εννοούνε....

http://www.skroutz.gr/s/6336128/Philips-Scala-M110.html#reviews

Πρωτη φορα ακουω οτι φταιει η τηλεφωνική συσκευή για τις επανεκκινήσεις του ρουτερ, ποια συσκευή ειχες επάνω, μήπως φταιει η καλωδίωση του σπιτιού σου?

Πριν αγοράσεις συσκευή βαλε μια οποιαδήποτε ενσύρματη συσκευη και δοκιμασε

πιθανώς το σταθερό θα φταίει γιατί από κει που ήταν εντάξει ξαφνικά άρχισε τα περίεργα

Δημοσ.

Το φίλτρο σου φταίει (ή η έλλειψη αυτού) και όχι προφανώς το σταθερό τηλέφωνο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση.

Δημοσ.

α) Πόσες τηλεφωνικές συσκευές έχεις συνδεδεμένες στο σπίτι;
β) Εκεί που βάζεις το ρουτερ (στη μπρίζα) έχεις και τηλεφωνική συσκευή μαζί;

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Πρόσφατα το router άρχισε τις πολύ συχνές διακοπές και οι επανεκκινήσεις έπεφταν βροχή. Πήρα τηλ. wind και μου είπαν ότι έχω φύσημα στο σταθερό και ότι αυτό προκαλεί θόρυβο και αυτό οφείλεται για τις διακοπές. Έτσι λοιπόν το έβγαλα τελείως και πλέον κάνω κάθε 5 μέρες επανεκκίνηση το router. (που σημαίνει ότι μάλλον ναι - έφταιγε το σταθερό) . 

Το μυαλό τους το κλούβιο φταίει και όχι το σταθερό σου τηλέφωνο ότι νάνε προκειμένου  να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα έστειλαν τεχνικό στο σπίτι να κάνει έλεγχο μετρήσεις στην γραμμή σου πώς έβγαλαν αυτό το πόρισμα. 

Μπορεί να είναι παλιά η καλωδίωση του σπιτιού σου η να υπάρχει κακή συνδεσμολογία πρίζες φίλτρα είναι εντάξει τσέκαρε αυτά πρώτα και έπειτα κοιτάς για συσκευή. 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...