Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το παίζω αυτή είναι η δουλειά μου και παρακολουθώ κιόλας γιατί πρέπει να μαθαίνουμε και πράγματα τα οποία πιθανόν να μην τα βλέπουμε σε καθημερινή βάση. Ακούγεται πάντως λίγο εριστικό το παίζεις τεχνικός να ξέρεις

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον δεν καταλαβες σωστα. Εχω βαλει εισαγωγικα και στο παρακολουθω και στο βλεπω και στο παιζεις. Εννοω οτι βλεπω πως εχεις τεχνικες γνωσεις,αν ειναι πιο σωστη ετσι η διατυπωση. Σορρυ αν καταλαβες αλλο

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γι αυτο το είπα με τέτοιο τρόπο να μην παρεξηγηθώ και εγω. Οπότε ας διακομοδίσω λίγο. Με παρακολουθείς??? που??? πότε??? γιατί??? αχαχαχαχα. Το κατα δύναμην πάντως από γνώσεις. Γενικά προσπαθώ να βοηθάω εδω μέσα γιατί δεν μου αρέσει η εκμετάλλευση που υπάρχει εκεί έξω. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι δεν θα γίνω ποτέ πλούσιος αλλά δεν βαριέσαι. 

Δημοσ.

Επειδη τυγχανει να εχω ιδια ενδιαφεροντα σε τουτο το φορουμ,πολλες φορες σε "συναντησα" μπροστα μου.... Αυτο εννοω "σε παρακολουθω"... Και εγω βοηθω οσο μπορω εδω μεσα,μεχρι και με παραλαβες σπιτι μου απο φιλους εδω,και εξω,για επισκευες κινητων(hardware,software),γιατι οταν βλεπω αγγελιες του τυπου"φλασαρω κινητα,αλλαζω digitizers etc" ,ανακατευομαι...

Δημοσ.

Που μπορεί να οφείλεται το κάψιμο στην οθόνη?Μπορεί να είναι από την συνεχή χρήση της συσκευής?Επειδή δεν έχω τάμπλετ,λάπτοπ η pc τα κάνω όλα από τη συσκευή μου(Ταινίες,σερφάρισμα,κοινωνικά δικτυα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...