Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι πιο smooth στη χρήση απ' ότι πριν...βεβαια έκανα κάποιες ρυθμίσεις όπως να κατεβάσω την ανάλυση της οθόνης από 2Κ σε FHD.

Αν το βάλεις σε 360p θα βγάλει 500,000 και θα είσαι περισσότερο χαρούμενος.

• Like 5
Δημοσ.

Είναι πιο smooth στη χρήση απ' ότι πριν...βεβαια έκανα κάποιες ρυθμίσεις όπως να κατεβάσω την ανάλυση της οθόνης από 2Κ σε FHD.

Δοκίμασε να το χρησιμοποιήσεις με τελείως σβηστή την οθόνη. Εκεί να δεις smoothness...!

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν τρέχεις το antutu καλό θα είναι το κινητό να είναι κρύο για να σου βγάλει την πλήρη απόδοση.

Επίσης όταν το τρέχεις στο antutu συνέχεια στο καπάκι τότε ζεσταίνεται ο επεξεργαστής και δεν δίνει την πλήρη απόδοση και όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάψεις και καμιά πλακέτα...

Στο Kimovil πάντως στο μοντέλο 4GB 64GB G955U δίνει 175000,ενώ στα υπόλοιπα 174150.

Tο βρισκεις Ελλαδα το G955U ? Γιατι μονο το G955F βρισκω στο σκρουτζ.

Δημοσ.

Tο βρισκεις Ελλαδα το G955U ? Γιατι μονο το G955F βρισκω στο σκρουτζ.

Από έξω λέω...δεν ξέρω ποιο μοντέλο φέρνουν εδώ.

Όπως είπα στο kimovil είναι τα στοιχεία.

Το G955F με 4/64 βγάζει 174.150

Δημοσ.

Πλακέτα δε μου έκαψε...εκαψε όμως οθόνη χωρίς να ξέρω το λόγο.Το πήγα στην TS Solutions στα ΚΤΕΛ Κηφισού γιατί μένω κοντά...μετα από 5 μέρες το παρέλαβα.Μου έκαναν αλλαγή οθόνης και μπαταρίας.Παντως διάβασα και άλλους χρήστες από εξωτερικό να έχουν πρόβλημα burn in στην οθόνη.

Δημοσ.

S8+ που έπιασα για επισκευή αλλαγή είχε 170+ στο σκορ και σημειώνω ότι η κάμερά του πέθανε χωρίς λόγο και αιτία και σταμάτησε να κανει focus και έδειχνε θολά

Δημοσ.

S8+ που έπιασα για επισκευή αλλαγή είχε 170+ στο σκορ και σημειώνω ότι η κάμερά του πέθανε χωρίς λόγο και αιτία και σταμάτησε να κανει focus και έδειχνε θολά

Επιτρεψε μου την ερωτηση φιλε μου: Δουλευεις στην αρβατο ή στην προκορντια;;

Δημοσ.

Κάντε καμιά 20ρια φορές συνεχόμενα bench tests και θα βγάλει και μούντζα στην οθόνη από την πολλή ζέστη.

• Like 2
Δημοσ.

Επιτρεψε μου την ερωτηση φιλε μου: Δουλευεις στην αρβατο ή στην προκορντια;;

Σε καμία από της δυο αλλά αν θες να ρωτήσεις κάτι ευχαρίστως να απαντήσω αν μπορώ σε main αλλιώς pm

Κάντε καμιά 20ρια φορές συνεχόμενα bench tests και θα βγάλει και μούντζα στην οθόνη από την πολλή ζέστη.

αχαχαχαχαχα. μην τα αποπαίρνεις τα παιδιά ρε 950€ κάνει το ρημάδι σε μεγάλα πολυκαταστήματα, κάτι λιγότερο από 2 μισθούς για κάποιους 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...