Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.Είμαι κάτοχος εδώ και 2 μέρες του κινητού που γράφω στον τίτλο.Εχω πρόβλημα με την απόδοση του...συγκεκριμενα έτρεξα το antutu benchmark την πρώτη φορά και μου έβγαλε σκορ 105.000,λέω δε μπορεί κάποιο λάθος θα έχει γίνει.Το ξανα τρέχω δεύτερη 106.000 και κάτι ψιλά.Αποφασιζω και κάνω hand reset και τα σβήνω όλα...ξανα τρέχω το τεστ και μου βγάζει σκορ 99.000...αναρωτιεμαι,έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή μου?Το s7 edge που είχα πριν έβγαζε σκορ 135.000...το s8 plus έπρεπε να βγάζει κοντά στις 177.000...μιλαμε για τεράστια απόκλιση.Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας,σας παρακαλώ.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανάλογα με την έκδοση του antutu αλλάζουν και τα σκορ ,οπότε καλύτερα τσεκαρε αν έχεις την τελευταία και αν εχεις το "αυθεντικό" πρόγραμμα

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει να έπεσα σε ελαττωματική παρτίδα?

Και να το βρηκες εσυ πρωτος μετα απο τοσο καιρο που κυκλοφορει το κινητο και το εχουν σκισει οι reviewers?Εντυπωση θα μου κανε...Προφανως πρεπει να κλεισεις διαφορα για να βγαλει το θεωρητικα σωστο νουμερο

εκτος και αν βρεις κ αλλους με παρομοια προβληματα!

• Like 1
Δημοσ.

Την τελευταία έκδοση του Antutu έχω και είναι official το τσέκαρα.Αλλά είναι ότι να'ναι κυριολεκτικά...τη μια μου έβγαλε πριν λίγο 156.000 και μετα απο 5 λεπτά 105.000 Απορώ αυτοί που έβγαζαν φωτο με σκορ 177.000 τι ρυθμίσεις είχαν κάνει.Συμφωνα με την εφαρμογή στη πρώτη θέση είναι το iphone 7plus με 178 και δεύτερο το s8 plus με 177.

Δημοσ.

Όταν τρέχεις το antutu καλό θα είναι το κινητό να είναι κρύο για να σου βγάλει την πλήρη απόδοση.

Επίσης όταν το τρέχεις στο antutu συνέχεια στο καπάκι τότε ζεσταίνεται ο επεξεργαστής και δεν δίνει την πλήρη απόδοση και όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάψεις και καμιά πλακέτα...

Στο Kimovil πάντως στο μοντέλο 4GB 64GB G955U δίνει 175000,ενώ στα υπόλοιπα 174150.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε ρυθμίσεις,διαχείριση συσκευής,λειτουργία απόδοσης(το κάτω εικονίδιο)και πατάς την Υψηλή απόδοση.

Τρέξε το τέστ και θα δείς σίγουρα μεγαλύτερο σκορ..

Δημοσ.

Μη κολλάτε σε AnTuTu και μαλακίες.

@TS, απόλαυσε το κινητό σου και μη βασανίζεις τον εαυτό σου, με άχρηστα πράγματα.

• Like 2
Δημοσ.

αν και δεν ειμαι φαν της ΣΑΜ , πρεπει να παραδεχτω οτι ειναι τουμπανακι . οικονομικως δεν μπορω να το παρω . οποτε φιλε μην ασχολεισαι και απολαυσε την εμπειρια χρησης με την κινηταρα που εχεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...