anonymous-root Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, είχαμε ένα συμβόλαιο cosmote με μηδενικό πάγιο (χωρίς δεσμεύσεις κτλ). Το συμβόλαιο έχει πάνω από 5ετια. Υπάρχει τρόπος να μην πληρωθεί το τέλος αποσύνδεσης 10 ευρώ στην Cosmote; Αν και μετά από συνομιλία και επιμονή, είπαν ότι δε θα το χρεώσουν, φαίνεται στον λογαριασμό που έχει εκδωθεί. Στην cosmote υπάρχει και άλλη σύνδεση, συμβόλαιο από το 1999 (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο για κάποια πίεση) Το θέμα δεν είναι τα 10 ευρώ, αλλά το νταβατζιλίκι καθαρά. Έχει κανείς καταφέρει να γλυτώσει αυτό το τέλος, είτε με καταγγελία είτε με οποιοδήποτε τρόπο; Ευχαριστώ
turbat0s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, είχαμε ένα συμβόλαιο cosmote με μηδενικό πάγιο (χωρίς δεσμεύσεις κτλ). Το συμβόλαιο έχει πάνω από 5ετια. Υπάρχει τρόπος να μην πληρωθεί το τέλος αποσύνδεσης 10 ευρώ στην Cosmote; Αν και μετά από συνομιλία και επιμονή, είπαν ότι δε θα το χρεώσουν, φαίνεται στον λογαριασμό που έχει εκδωθεί. Στην cosmote υπάρχει και άλλη σύνδεση, συμβόλαιο από το 1999 (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο για κάποια πίεση) Το θέμα δεν είναι τα 10 ευρώ, αλλά το νταβατζιλίκι καθαρά. Τί προβλέπει το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει για περίπτωση διακοπής του?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Τωρα για δεκα ευρο νμζ δεν αξιζει η ολη βαβουρα...
ELTASSOS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Τωρα για δεκα ευρο νμζ δεν αξιζει η ολη βαβουρα... ΟΙ παροχοι ομωσ δεν το βλέπουνε ετσι...αξιζει και παρα-αξιζει για αυτους, αρκει ο φιλοσ να εχει δικηο για να μην χρεωθεί και να μην του μεινει η φασαρια σαν δωρο
anonymous-root Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Τί προβλέπει το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει για περίπτωση διακοπής του? Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι, αλλά καθώς έγινε πριν πολλά χρόνια (πριν μπουν αυτά τα "τέλη αποσύνδεσης"), σίγουρα δε θα αναφέρει κάτι τέτοιο. Θα ψάξω να βρω κάποιο αντίγραφο αν και δύσκολα. Τωρα για δεκα ευρο νμζ δεν αξιζει η ολη βαβουρα... Δεν αξίζει, αλλά σκέψου ότι α) είναι καθαρά νταβατζιλίκι, β) τα 10 ευρώ θα γίνουν 15 τέλη του μήνα. Όσο περισσότερο λεμε "δεν αξίζει" και τα αφήνουμε να περάσουν, τόσο πιο πολύ μας $#@$@$ στο τέλος.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Φίλε μου όλες οι εταιρίες έχουν τέλη αποσύνδεσης στην κινητή. Στη Voda είναι περί τα 35-40 ευρώ και στην Wind είναι κάνα 20άρικο επίσης. Αυτά δεν θα τα γλυτώσεις. Το τίμημα που πληρώνουμε για χαμηλότερα πάγια βλέπεις.
ggeo34 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλημερα.εχω συμβολαιο cosmote με επιδοτηση παγιου,με τις τιμολογιακες αυξησεις που γινονται μπορω να το σπασω χωρις να πληρωσω καποια ποινη?
driverpit Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Υπάρχει τρόπος να μην πληρωθεί το τέλος αποσύνδεσης 10 ευρώ στην Cosmote; Αν και μετά από συνομιλία και επιμονή, είπαν ότι δε θα το χρεώσουν, φαίνεται στον λογαριασμό που έχει εκδωθεί. Εσύ γιατί σκάς πλήρωσε μόνο για οποιαδήποτε χρήση έχει γίνει μέχρι και την ημερομηνία αποσύνδεσης και το τέλος αποσύνδεσης μην το πληρώσεις εφόσον μίλησες μαζί τους. 1
ziaba Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλημερα.εχω συμβολαιο cosmote με επιδοτηση παγιου,με τις τιμολογιακες αυξησεις που γινονται μπορω να το σπασω χωρις να πληρωσω καποια ποινη? νομίζω ναι πως γίνετε αυτό άπλα θα πληρώσεις τα 10€ που αναφέρονται πιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα