Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο παλιά τετοιες περιπτώσεις τις αναλάμβαναν οι διευθυντές της πολεοδομίας.Η σφραγίδα απο μηχανικό ειναι το τελευταίο και πιο ασήμαντο πραγμα.Δικο μου ατομο δούλευε στην πολεοδομία και ειχε βοηθήσει παρα πολυ κοσμο με αυθαίρετα σε χωριά.Δεν γνωριζω εαν εχει αλλαξει κατι τα τελευταια 3 χρονια.

πραγματικά το πιστεύεις αυτό που λες???
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πραγματικά το πιστεύεις αυτό που λες???

Δεν ξερω εαν ισχυει.Ενα δικο μου ατομο που δουλευε στην πολεοδομια μου ειχε πει μια περιπτωση για 2 αδερφια σε ενα χωριο που ειχανε σπιτια και εκανε ο ενας καταγγελια στον αλλον γιατι καποιος εχτισε αυθαιρετο παραθυρο και ο αλλος αυθαιρετη τουαλετα και πηγε ο διευθυντης και τελικα ητανε ολοκληρα σπιτια αυθαιρετα.

Δημοσ.

Δεν ξερω εαν ισχυει.Ενα δικο μου ατομο που δουλευε στην πολεοδομια μου ειχε πει μια περιπτωση για 2 αδερφια σε ενα χωριο που ειχανε σπιτια και εκανε ο ενας καταγγελια στον αλλον γιατι καποιος εχτισε αυθαιρετο παραθυρο και ο αλλος αυθαιρετη τουαλετα και πηγε ο διευθυντης και τελικα ητανε ολοκληρα σπιτια αυθαιρετα.

αυτό που λες ειναι έλεγχος δλδ αυτό που υποτίθεται κανει η πολεοδομία. Ο ρολος των μηχανικών είναι άλλος. Μιλας για διαφορετικά πράγματα. Εκτος κ αν ο διευθυντής τα νομιμοποίησε οπότε μιλαμε για αδίκημα.

• Like 1
Δημοσ.

Οικοδομή με άδεια του 2009 που δεν έχει ολοκληρωθεί και τώρα χρησιμοποιεί εργοταξιακό ρεύμα (έχει παράταση μέχρι το 2020), αλλά έχει χτίσει από την αρχή λίγα τετραγωνικά αυθαίρετα (2010), μπορεί να δηλωθεί για τακτοποίηση και μετά να κλείσει η άδεια και να ρευματοδοτηθεί κανονικά;

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/8/2017 στις 10:43 ΠΜ, kanesaxo είπε

Πιστεύω πως αν ο Κόκκαλης έχει τα ίδια τμ αυθαίρετου πχ 20 με την χαμηλοσυνταξιουχα μητέρα μου που παίρνει 600 το μήνα και δεν έχει ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα, τότε θα έπρεπε και η αμοιβή να είναι ανάλογη. Χωρίς όμως να αδικείται ο μηχανικός. Ο μηχανικός στο δικό μας σπίτι ήρθε και τελείωσε σε δύο ώρες. Δεν χρειάστηκε κάποια γραφειοκρατία. Άρα θα επιθυμούσα να μου έλεγε αμοιβή 600 και όχι 800 που είναι η ταρίφα. Αλλά οκ τίποτα δεν είναι δίκαιο σε αυτή τη ζωή για τον χαμηλού εισοδήματος. Πχ ο Κόκκαλης πληρώνει 650 ευρώ φόρο επιτηδευματος και ο γαμπρός μου που έχει σχολή μουσικής με 30 παιδιά πληρώνει 650 ευρώ.

Επεξ/σία από elefmal
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...