Bigi444444 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Άπειρο glow εχουν τα καλά ips, οχι bleeding.Και ναι, δεν υποφέρεται.Εγώ εάν δεν βρω ips με ελάχιστο glow δεν το ξανακουμπάω.Θα του πρότεινα κι εγώ του ts επειδή θέλει σωστά μαύρα να δει από κοντά κάποιο καινούριο va.Τώρα θα μου πεις που θα βρεις σήμερα σε κατάστημα τέτοια οθόνη στη χώρα του φραπέ.Οκ, είναι ένα θέμα αυτό. :/
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Άπειρο glow εχουν τα καλά ips, οχι bleeding.Και ναι, δεν υποφέρεται.Εγώ εάν δεν βρω ips με ελάχιστο glow δεν το ξανακουμπάω.Θα του πρότεινα κι εγώ του ts επειδή θέλει σωστά μαύρα να δει από κοντά κάποιο καινούριο va.Τώρα θα μου πεις που θα βρεις σήμερα σε κατάστημα τέτοια οθόνη στη χώρα του φραπέ.Οκ, είναι ένα θέμα αυτό. :/η flat (um88) εκτός από glow έχει και τραγικό bleed
Bigi444444 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πάει στο διάτανο το bleeding, στην τελική δεν το βλέπεις σε απλώς σκούρες αποχρώσεις.Το glow όμως είναι εκεί για να σε ξενερώσει ακόμα και σε γκρίζο φόντο.Και ας έχεις δώσει και 1,5 χιλιάρικο. Εγώ πάντως εάν κάποιος δεν βιάζεται υποχρεωτικά, θα πρότεινα λίγη υπομονή ακόμα.Πιστεύω μέσα στο '17, άντε έστω το '18 θα έχουμε και ips με σαφώς λιγότερο glow.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα