Fubar.gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 το ρελε λειτουργεί αν πατας το κουμπι τεστ πεφτει ? Υπόψιν οτι αυτό δέν είναι ένδειξη για την ύπαρξη γείωσης ή όχι, καθώς και σε τι κατάσταση βρίσκεται η γείωση
sixfeetunder Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 ναι το ρελε λειτουργεί κανονι μην επαφιεσε στο ρελε.Τσεκαρε την γειωση πρωτα η ακομα καλυτερα καλεσε εναν ηλεκτρολογο να το τσεκαρει γιατι δουλεια αλλιως δεν γινεται.Επρεπε ηδη να τον καλεσεις αν δεν το ειχες κανει ακομα.Ειναι ζητημα ζωης και θανατου χωρις γειωση.Μεγαλο ανοητο ρισκο.Υστερα αναρωτιομαστε πως συννεβη το ατυχημα
Anorymous Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Υπόψιν οτι αυτό δέν είναι ένδειξη για την ύπαρξη γείωσης ή όχι, καθώς και σε τι κατάσταση βρίσκεται η γείωση σιγουρα αλλα νομιζω ειναι απο τα βασικα στην περιπτωση μου η γειωση ηταν μια χαρα αλλα ειχε κολλησει το ρελε το οποιο και αλλαξα
cheaptech Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 μην επαφιεσε στο ρελε.Τσεκαρε την γειωση πρωτα η ακομα καλυτερα καλεσε εναν ηλεκτρολογο να το τσεκαρει γιατι δουλεια αλλιως δεν γινεται.Επρεπε ηδη να τον καλεσεις αν δεν το ειχες κανει ακομα.Ειναι ζητημα ζωης και θανατου χωρις γειωση.Μεγαλο ανοητο ρισκο.Υστερα αναρωτιομαστε πως συννεβη το ατυχημα συμφωνώ μαζί σου, δεν παίζουμε με τα ρεύματα. Πήρα τον ηλεκτρολόγο μου και οχι τον εγκαταστατη για να έρθει να το δει.
cheaptech Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 το πρόβλημα βρέθηκε και φυσικά λύθηκε, ο εγκαταστατης δεν είχε σύνδεση καν την γείωση. Το είδα και τρελάθηκα.
sixfeetunder Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 το πρόβλημα βρέθηκε και φυσικά λύθηκε, ο εγκαταστατης δεν είχε σύνδεση καν την γείωση. Το είδα και τρελάθηκα. Μην τρελενεσαι.απολαυσε την ζωη τυχερακια.Την γλυτωσες.Καπως ετσι ετσι ενιωσα εγω οταν τα παιδια της Δεη με ειπαν το Ιδιο Εχεις μια δευτερη ευκαιρια τωρα πια.Καλη τυχη στην ζωη σου Καμια λαμπαδα αν θες αναψε κιολας
dtzgr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ριξτου κανένα μπινελικι γιατί αν το ξανακάνει (που θα το ξανακάνει) μπορεί να σκοτώσει κανέναν μεγάλο ή ακόμα περισσότερο μικρό...
cheaptech Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μην τρελενεσαι.απολαυσε την ζωη τυχερακια.Την γλυτωσες.Καπως ετσι ετσι ενιωσα εγω οταν τα παιδια της Δεη με ειπαν το Ιδιο Εχεις μια δευτερη ευκαιρια τωρα πια.Καλη τυχη στην ζωη σου Καμια λαμπαδα αν θες αναψε κιολας καλη η πλάκα και το δέχομαι αλλα αυτα ειναι επικίνδυνα θέματα και από μεριάς μου δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Ριξτου κανένα μπινελικι γιατί αν το ξανακάνει (που θα το ξανακάνει) μπορεί να σκοτώσει κανέναν μεγάλο ή ακόμα περισσότερο μικρό... μονο μπινελικι;εχω τραβηξει και βιντεο. Γενικά μπορώ να κάνω κάτι ώστε να ταρακουνηθεί;υπ όψιν είναι εξ συνεργάτης από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών.
dtzgr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πχ: Πάρε την αλυσίδα και πες να τον στείλουν πισω σέ όλους όσοι πήραν εγκατάσταση και πήγε ο ίδιος, ώστε να ελεγξει και να τοποθετήσει σωστά τη γείωση γιατί το και το και έχεις στοιχεία και αν γίνει κάτι θα τρέχουν ομαδικώς γιατί έχουν ευθύνες. Ή ακόμα καλύτερα να στείλουν έναν πραγματικό εγκαταστάτη και όχι αλμπάνιδες.
cheaptech Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πχ: Πάρε την αλυσίδα και πες να τον στείλουν πισω σέ όλους όσοι πήραν εγκατάσταση και πήγε ο ίδιος, ώστε να ελεγξει και να τοποθετήσει σωστά τη γείωση γιατί το και το και έχεις στοιχεία και αν γίνει κάτι θα τρέχουν ομαδικώς γιατί έχουν ευθύνες. Ή ακόμα καλύτερα να στείλουν έναν πραγματικό εγκαταστάτη και όχι αλμπάνιδες. κάτι τέτοιο θα γίνει και ίσως καταθέσω και μήνυση για τον φόβο των ιουδαίων και μόνο.Θα πράξω ανάλογα και εν ηρεμία.
sixfeetunder Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 καλη η πλάκα και το δέχομαι αλλα αυτα ειναι επικίνδυνα θέματα και από μεριάς μου δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Δεν ειναι και τοσο πλακα γιατι ετσι ειναι τα πραματα.Τι γλυτωσες-γλυτωσατε γιατι ανετα το ρευμα σκοτωνει.Δεν εχει 15 μερες που γνωστος μου σκοτωθηκε απο δαυτο εν ωρα εργασιας Στο λεω το ιδιο επαθα και την γλυτωσα.σε σημειο να περπαταω με γυμνα ποδια να ακουμπαω κατι μεταλλικο στο σπιτι και να χτυπαει το ρευμα.Δουλεια στο μεταλλικο κουτι του Pc για παραδειγμα?αδυνατο. Μεχρι και πριν ερθει η Δεη ειχα υποπτευτει ακομα οτι λογο καθηζησης για καποιο λογο ειχε μεινει η γειωση στον αερα Και ο ρελες διαφυγης ειναι η τελευταια σανιδα σωτηριας αν ολα πια πανε στραβα και στην χειροτερη θα σε γλυτωσει απο το μοιραιο. Αν υπαρχουν ευθηνες φυσικα κυνηγησε το.Φτανει πια με της τσαπατσουλιες του καθενος που μπορει μελλοντικα να αποβουν μοιραιες
nvel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 προφανώς την πρώτη φορά που σου απάντησα δεν το κατάλαβες, για τελευταία φορά η δεη δεν σου φέρνει γείωση οπότε ότι και να έκανε στο στύλο της δεν αφορούσε την γείωση σου. Αν το πρόβλημα που είχες έφυγε μετά την εργασία της δεη απλά σημαίνει ότι καλύφθηκε από την σωστή σύνδεση του χαλαρού ουδέτερου και δεν λύθηκε. Αφού όπως γράφεις όλα τα μεταλλικά μέρη των συσκευών σου απέκτησαν δυναμικό σημαίνει ότι δεν έχεις γείωση.
sixfeetunder Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 προφανώς την πρώτη φορά που σου απάντησα δεν το κατάλαβες, για τελευταία φορά η δεη δεν σου φέρνει γείωση οπότε ότι και να έκανε στο στύλο της δεν αφορούσε την γείωση σου. Αν το πρόβλημα που είχες έφυγε μετά την εργασία της δεη απλά σημαίνει ότι καλύφθηκε από την σωστή σύνδεση του χαλαρού ουδέτερου και δεν λύθηκε. Αφού όπως γράφεις όλα τα μεταλλικά μέρη των συσκευών σου απέκτησαν δυναμικό σημαίνει ότι δεν έχεις γείωση. Μαλλον δεν καταλαβα τοτε.ο ηλεκτρολογος που ηρθε και τσεκαρε την γειωση το βρηκε σωστα.επειτα καλεσα την Δεη και βρηκε τεσπα το ουδετερο αποκολλημενο .Οπου μετα απο την επιδιωρθωση δεν ειχα πλεον προβλημα.δεν ξερω αν παιζει ρολο που εχω τριφασικο τονιζω
nvel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 η σωστή γείωση δεν συνάδει με την αύξηση του δυναμικού των μεταλλικών μερών, ελπίζω ο ηλεκτρολόγος που κάλεσες να μέτρησε την γείωση και να την βρήκε σωστή και μην είναι "ηλεκτρολόγος¨ που είδε ένα κιτρινοπράσινο καλώδιο και σου είπε ότι έχεις γείωση
sixfeetunder Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 δεν ειδε.μετρησε.μην ρωτας παντως με τι και πως.δεν θυμαμαι.απλα σιγουρα μονο δεν ανοιξε να δει.ειναι ο ιδιος αργοτερα που περασε και το ρελε γιατι το εβαλα μετα το συμβαν.Ελπιζω να εκανε την δουλεια του καλα γιατι δεν σκαμπαζω.Οτι και να εγινε δεν ειχα προβλημα μετα.τωρα δεν ξερω αν εξακολουθει να υπαρχει η απλα κουκουλωθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα