Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχιζω την επανασταση μη υποστηριζοντας τη sony εδω και 10 χρονια.

Ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε.

Εσυ τι θεση εχεις σε ολα αυτα ομως; Παθητικη;

Η δική μου η θέση είναι ότι αν δω ότι πλέον δεν με συμφέρει κάτι, σταματάω να το πληρώνω. Το να βγω σε ένα φόρουμ να κράξω ότι πρέπει να μου το δίνουν δωρεάν χωρίς σοβαρά επιχειρήματα, το βλέπω πιο πολύ ως... ψυχανάλυση?

Η καλύτερη διαμαρτυρία πάντως, είναι απλώς να σταματήσετε να τους πληρώνετε! Στο κάτω κάτω όπως λέτε, υπάρχει και το PC που είναι όλα... δωρεάν. Οπότε λύσεις υπάρχουν.

Δεν χαίρομαι ούτε πανηγυρίζω που η Sony θέλει να βγάλει λεφτά. Μου είναι αδιάφορο αν θα κλείσει ή αν θα συνεχίσει. Απλώς το καταλαβαίνω και κάνω τις επιλογές μου. Βέβαια αυτό κάνω εγώ, συζήτηση κάνουμε...

Σου είπε κάποιος να υποστηρίζεις τη Sony? Κάνε επανάσταση και 30 χρόνια!  :-D 

Παρόλα αυτά, μπορώ να σου πω ότι μου φαίνεται περίεργο που σκέφτεσαι έτσι ως επιχειρηματίας.

Τουλάχιστον, δεν θα περίμενα κράξιμο. Εσύ πχ, παρέχεις δωρεάν υπηρεσίες στους πελάτες σου? Και ποιες είναι αυτές?

Εάν ήσουν εσύ υπεύθυνος στην Sony, ποια θα ήταν η κίνηση σου? Έτσι για να καταλάβουμε μέχρι που φτάνει αυτή η επανάσταση.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.

Σορρυ αλλα απο δω το πας απο κει το πας παλι για τους αλλους μιλας.

εσυ δεν βγαινεις να κραξεις ο αλλος βγαινει να κραξει.. εσυ τι εισαι για να μπαινεις εδω να κραζεις αυτους που κραζουν την οποια sony; Το security της?

Οσο για μενα αστο το τι κανω οπως ειπες κ εσυ δεν μας αφορα. Τι αλλαξε τωρα;

Δημοσ.

Σχετικά με την αύξηση, καποιος πρέπει να πληρώσει τα προστιμα του pci. Παρτε αυτό το ποσό, διαιρεστε με τον αριθμό των psn users και μετα πηγαιντε να πληρώσετε το μερίδιο σας οποιος θελει.

Σχετικά με το άρθρο του φίλου, προσωπικά δε νομίζω ότι είναι κατευθυνομενο. Αλλά το γεγονός και μόνο ότι φαίνεται ετσι σημαίνει οτι ειναι κακο.

Δημοσ.

...δεν σε υποχρεωνει κανεις να κανεις χρηση της υπηρεσιας, σου φαινεται αστρονομικο το ποσο των 10 ευρω επιπλεον τον χρονο που ζητανε ?Νομιζεις πως ειναι παγκοσμια συνωμοσια του καπιταλισμου  και των μυστικων κεντρων εξουσιας ? 

Μην κανεις χρηση πιο απλα τα πραγματα πεθαινεις ...

Αυτη η ακραια δραματοποιηση μονο εμενα φαινεται αστεια, στα ορια του γελοιου; Ποιος μιλησε για συνομοσια του καπιταλισμου και των μυστικων κεντρων;

Απαντηση : ΚΑΝΕΙΣ

Απλα αυτο που συμβαινει ειναι οτι επειδη δεν μπορει να στηριχθει αλλιως η αποψη "λογικο και ορθο το ποσο για χρηση της υπηρεσιας" τοτε προσπαθεις να γελοιοποιησεις την αντιθετη αποψη που λεει "λαθος η αυξηση χωρις να προσθετει κατι καινουργιο" μετασχηματιζοντας το σε "ειναι συνομοσια των ελ και των εβραιων που διαβουλευονται τους ελληνες για να τους καταστεψουν"

Η δευτερη παραποιημενη δηλωση καταριπτεται πολυ ευκολα.

Διαβασε για τις λογικες πλανες

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνησω με το αρθρο .

...

Pro tip δεν σε υποχρεωνει κανεις να κανεις χρηση της υπηρεσιας, σου φαινεται αστρονομικο το ποσο των 10 ευρω επιπλεον τον χρονο που ζητανε ?Νομιζεις πως ειναι παγκοσμια συνωμοσια του καπιταλισμου και των μυστικων κεντρων εξουσιας ?

Μην κανεις χρηση πιο απλα τα πραγματα πεθαινεις ...

Συμφωνείς με το άρθρο Φώτη.

Διαφωνείς με τα σχόλια όμως.

Pro tip δεν σε υποχρεώνει κανένας να απαντήσεις, σου

φαίνεται υπερβολικό να λέει κάποιος τη γνώμη του ?Νομίζεις πως τα σχόλια στο insomnia είναι παγκόσμια συνωμοσία ενάντια στη Sony ?

Μην κάνεις ανάγνωση τους, πιο απλά τα πράγματα πεθαίνεις...

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά πολύ καλά κάνει η Sony και αυξάνει την τιμή.........εφόσον βρίσκει πρόσφορο έδαφος..

βάλε παραπάνω τελιτσες για να τονισεις το πόρισμα που εβγαλες από το..συμπέρασμα σου :)

Τελικά απο όλη αυτή την συζήτηση εδώ μέσα που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μικρό γκάλοπ βγάζουμε το ασφαλές συμπέρασμα ότι καλά έκανε η Sony και αύξησε τις τιμές της όπως και πολύ καλά κάνει που χρεώνει μια υπηρεσία που θα έπερπε να είναι δωρεάν......

Περιμένω του χρόνου ανάλογο κραξιμο που και η nintendo θα χρεωνει το online:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορρυ αλλα απο δω το πας απο κει το πας παλι για τους αλλους μιλας.

εσυ δεν βγαινεις να κραξεις ο αλλος βγαινει να κραξει.. εσυ τι εισαι για να μπαινεις εδω να κραζεις αυτους που κραζουν την οποια sony; Το security της?

Οσο για μενα αστο το τι κανω οπως ειπες κ εσυ δεν μας αφορα. Τι αλλαξε τωρα;

Μπαίνω να γράψω τη γνώμη μου φίλος... Όπως εσύ και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Εγώ απλά διαφωνώ με μερικά σχόλια.

Και όσο αναφορά για τους "άλλους", εσύ το ξεκίνησες πρώτος 2-3 ποστ παραπάνω. Την κολοκυθιά θα παίξουμε τώρα?

Από την άλλη, έχεις απόλυτο δίκιο... δεν έπρεπε να πέσω στο χαμηλό επίπεδο σου και να σου απαντήσω καν. Δικό μου το λάθος.

Εάν δεν έχεις να πεις τίποτα σοβαρό σε 2-3 πραγματάκια που είπα πιο πάνω (όχι για το μαγαζί σου), μην απαντάς. Βέβαια έχεις να πεις και τίποτα? Μάλλον όχι. Δεν έγραψες κάτι, πέρα από μερικά ειρωνικά σχόλια και μια ερώτηση για το αν η δική μου θέση είναι παθητική... 

Εάν θέλεις να κάνεις μια συζήτηση με επιχειρήματα καλώς. Αν θέλεις απλώς να περάσει η ώρα σου με το να γράφουμε μαλακίες μόνο, εγώ κουράστικα. Καλή συνέχεια μόνος σου.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
Δημοσ.

βάλε παραπάνω τελιτσες για να τονισεις το πόρισμα που εβγαλες από το..συμπέρασμα σου :)

Περιμένω του χρόνου ανάλογο κραξιμο που και η nintendo θα χρεωνει το online:)

Αμαρτία και μόνο που το σκέφτηκες

Δημοσ.

Μπαίνω να γράψω τη γνώμη μου φίλος...

Μεχρι εδω διαβασα. 

Δεν μπαινεις για να γραψεις τη γνωμη σου γιατι απευθυνεσαι σε αλλους οπως πχ σε μενα.

Αλλα  οπως δειχνουν τα γραπτα σου μπαινεις για να επιβαλεις τη γνωμη σου σε αυτους που εχουν διαφορετικη αποψη.

Ακομα και τα αποσιωπητικα στη παραθεση δειχνουν την ειλικρινεια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...