Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μία μικρή διόρθωση στο άρθρο:)

Ή αύξηση του ps plus ξεκίνησε πέρυσι από την Αμερικανική αγορά δεν είναι κάτι καινούργιο

https://blog.us.playstation.com/2016/07/27/playstation-plus-free-games-for-august-2016/

Απλά πολλοί είχαν την ψευδαίσθηση ότι δεν θα περάσει και στην Ευρωπη...

• Like 2
Δημοσ.

Μονο που ημαστε οι περισοτεροι ΚΑΙ pcαδες και πληρωνουμε 4-5 συνδρομες . η εναλλακτικη ειναι το live που περιεργως αυξανεται και αυτο αφου οτι κανει ο ενας κανει και ο αλλος ανταγωνιστης . Και πες οτι εμεις εδω ημαστε εμπαθεις φτωχομπινεδες εξω γιατι διαμαρτυρωνται αφου δεν ειναι τίποτα ; :P

​Διαμαρτύρονται γιατί οι περισσότεροι από τους gamers είναι nolifers και γουστάρουν να τα βρίσκουν όλα τζάμπα, αλλά δυστυχώς οι επιχειρήσεις δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα ούτε ΜΚΟ. Οι περισσότεροι gamers και techfreaks που γνωρίζω μονίμως γκρινιάζουν ότι όλα είναι ακριβά και λένε ιστορίες ότι θα σαμποτάρουν εταιρίες, αλλά μετά στήνονται από τα χαράματα στις ουρές και στις προπαραγγελίες για να αγοράσουν πρώτοι το καινούργιο "πανάκριβο" προιον της "εκμεταλλεύτριας" εταιρίας. Μια ζωή τα ίδια, εχω βαρεθεί πιά την υποκριτική γκρίνια τους. 

• Like 3
Δημοσ.

Ρε μιλάμε για Trust.....λαμόγια και η Sony και η M$. Αν πραγματικά είχαν ανταγωνισμό θα έλεγε πχ η M$ ελάτε εδώ όλοι τζάμπα στο live αλλά είπαμε αύξηση η μια αύξηση η άλλη είναι αυτό που λέμε υγιείς ανταγωνισμός ή αλλιώς είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε.........

Όντως επανάσταση χρειάζεται αλλά χέστηκε η Sony & η M$ αν μερικές χιλιάδες Έλληνες δεν ανανεώσουν την συνδρομή τους........

Για εμένα είναι λάθος να χρειζεται να πληρώσεις για να παίξεις online ok ξέρω υπάρχουν τα έξοδα της κάθε Sony servers συντήρηση κτλ. Αλλά όταν ζητάς χρήματα πρέπει να παρέχεις και τις αντίστοιχες υπηρεσίες, bonus, προσφορές, και κυρίως ασφάλεια. Δεν μπορώ εγώ ρε Sony να σε πλερωνω 50 γιουρα το χρόνο και το oneline τμήμα σου να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και να κλέβουν κατά καιρούς emails κωδικούς πιστωτικών και να διαρρέουν στο Ίντερνετ.....ή μήπως έχουμε άδικο;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το άρθρο όντως είναι "κάπως"... Αλλά μην συγκρίνουμε το παιχνίδι (ή την αύξηση της τιμής του κατά 10ευρω ετησίως!?) με μισθούς, ΕΝΦΙΑ, κλπ... Αν η ελληνική "τσέπη" δεν μπορεί...ας μην πάρει... Δεν βλέπω ας πούμε να λέει κανείς για το φόρο που έβαλαν στο internet ή την τηλεόραση... Η Sony μας πείραξε (που δεν μας επιβάλλει τίποτα κιόλας στο κάτω κάτω!?). Γιατί είτε έχεις PS, είτε PC, είτε Xbox είτε ...ο,τι να ναι το φόρο του internet τον τρως... Μηνιαιως πάνω από την αύξηση της Sony για το PS plus!!! Ελάτε όλοι μαζι για την επανάσταση! ...κούνια που μας κουνάγε... Απογοητεύτηκα...

• Like 2
Δημοσ.

​Διαμαρτύρονται γιατί οι περισσότεροι από τους gamers είναι nolifers και γουστάρουν να τα βρίσκουν όλα τζάμπα, αλλά δυστυχώς οι επιχειρήσεις δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα ούτε ΜΚΟ. Οι περισσότεροι gamers και techfreaks που γνωρίζω μονίμως γκρινιάζουν ότι όλα είναι ακριβά και λένε ιστορίες ότι θα σαμποτάρουν εταιρίες, αλλά μετά στήνονται από τα χαράματα στις ουρές και στις προπαραγγελίες για να αγοράσουν πρώτοι το καινούργιο "πανάκριβο" προιον της "εκμεταλλεύτριας" εταιρίας. Μια ζωή τα ίδια, εχω βαρεθεί πιά την υποκριτική γκρίνια τους.

Παιδιά το άρθρο όντως είναι "κάπως"... Αλλά μην συγκρίνουμε το παιχνίδι (ή την αύξηση της τιμής του κατά 10ευρω ετησίως!?) με μισθούς, ΕΝΦΙΑ, κλπ... Αν η ελληνική "τσέπη" δεν μπορεί...ας μην πάρει... Δεν βλέπω ας πούμε να λέει κανείς για το φόρο που έβαλαν στο internet ή την τηλεόραση... Η Sony μας πείραξε (που δεν μας επιβάλλει τίποτα κιόλας στο κάτω κάτω!?). Γιατί είτε έχεις PS, είτε PC, είτε Xbox είτε ...ο,τι να ναι το φόρο του internet τον τρως... Μηνιαιως πάνω από την αύξηση της Sony για το PS plus!!! Ελάτε όλοι μαζι για την επανάσταση! ...κούνια που μας κουνάγε... Απογοητεύτηκα...

A. Θέλω το online τζάμπα από την στιγμή που έχω πληρώσει 400€ για το ps4 Pro και περίπου 70€ το κάθε παιχνίδι ναι τότε το θέλω τσάμπα.

B. Η Sony δεν μας επιβάλει τίποτα με το ζόρι; Αλήθεια; Θέλω πχ να παίξω το Star Wars battlefront μπορώ να το κάνω χωρίς συνδρομή ή θα πρέπει διαλέγοντας αυτό το παιχνίδι να γίνω αναγκαστικά συνδρομητής του ps plus ; Γιατί στο Pc να μπορώ να το παίξω δωρεάν ενώ στο PS4 όχι; Ένα απλό παράδειγμα φέρνω....

• Like 4
Δημοσ.

Στα 100 να το πας μωρή σοναρα.Στάνταρ κάποιοι θα ανανεώσουν και όλο και κάποιος θα φτιάξει ένα άρθρο που θα σε δικαιολογεί.

• Like 4
Δημοσ.

Καποτε ηταν το xbox live και πληρωνες συνδρομη καθε μηνα για να παιξεις, την ωρα που το psn ηταν δωρεαν.

Η ms ετρωγε απιστευτο κραξιμο για αυτον τον λογο απο ολο τον πλανητη και ειδικα απο τα sony fanboys.

Βγηκε το ps4 και η sony ανακοινωνει πως το psn δε θα ειναι πλεον δωρεαν αλλα θα το πληρωνεις.

Τοτε ολοι ξεκινησαν να λενε πως αυτο ειναι λογικο και πως ετσι πρεπει να ειναι επειδη προσφερει καλη υπηρεσια κτλ κτλ..

Αμα θελετε να ξελασπωσετε καποιον μπορειτε να το κανετε με 1002 τροπους. Αφηστε εμας τα "κοροιδα" με το δωρεαν pc multiplayer gaming να μη δινουμε ουτε ΣΕΝΤ σε απληστες πολυεθνικες.

• Like 3
Δημοσ.

A. Θέλω το online τζάμπα από την στιγμή που έχω πληρώσει 400€ για το ps4 Pro και περίπου 70€ το κάθε παιχνίδι ναι τότε το θέλω τσάμπα.

B. Η Sony δεν μας επιβάλει τίποτα με το ζόρι; Αλήθεια; Θέλω πχ να παίξω το Star Wars battlefront μπορώ να το κάνω χωρίς συνδρομή ή θα πρέπει διαλέγοντας αυτό το παιχνίδι να γίνω αναγκαστικά συνδρομητής του ps plus ; Γιατί στο Pc να μπορώ να το παίξω δωρεάν ενώ στο PS4 όχι; Ένα απλό παράδειγμα φέρνω....

Εννοείται ότι ΔΕΝ σου επιβάλλει ΤΙΠΟΤΑ με το ζόρι! Άμα θέλεις πάρε Xbox, pc, "κλέψε" το παιχνίδι, hackαρέ το...ο,τι θες... αλλά αν βρεις τρόπο να ΜΗΝ πληρώνεις για το Ίντερνετ έξτρα και κερατιατικα στο κράτος...πες μου και μένα πως, και θα στα δίνω εσένα να τα παίξεις στο live, όπως θες..ps, Xbox, stream...

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται ότι ΔΕΝ σου επιβάλλει ΤΙΠΟΤΑ με το ζόρι! Άμα θέλεις πάρε Xbox, pc, "κλέψε" το παιχνίδι, hackαρέ το...ο,τι θες... αλλά αν βρεις τρόπο να ΜΗΝ πληρώνεις για το Ίντερνετ έξτρα και κερατιατικα στο κράτος...πες μου και μένα πως, και θα στα δίνω εσένα να τα παίξεις στο live, όπως θες..ps, Xbox, stream...

Αλλο "κρατος" αλλο αγορα.

Δημοσ.

Λάθος ...τελείως λάθος... Αν δεν το καταλαβαίνεις...νομίζω ότι τζάμπα διάβασες τα προηγούμενα...

Η "διαμαρτυρια" γίνεται για την "άδικη" αύξηση της Sony... που είναι "αγορα" και μπορείς να επιλέξεις να μην την κανείς, γιατί υπάρχουν εναλλακτικές... αλλά τον "φόρο" δέχεσαι ως "δίκαιο" και δεν διαμαρτύρεσαι...παρόλο που τίποτα δεν σου "προσφέρει"... τουλάχιστον όχι για αυτό που επιβάλλεται...

Επίσης, θεωρώ τουλάχιστον "περίεργο" να στεναχωριέται κάποιος για 10 ευρώ τον χρόνο...όταν αγοράζει ένα παιχνίδι για 70!!!!!

Τέλος, το επιχείρημα για τα gaming pcs στέκει μόνο για την περίπτωση "δωρεάν" παιχνιδιών και streaming σε ικανό bandwidth (το οποίο πάλι δεν θίξαμε-και ορθώς αφού δεν είναι το θέμα μας)... όταν θα πρέπει να πληρώνεις παραπάνω για να έχεις την ονομαστική ταχύτητα που σου "υπόσχεται" η "απλή" σου σύνδεση... (οποίος έχει 24 απλή dsl και πιάνει παραπάνω από 18...να σηκώσει χέρι...)

• Like 1
Δημοσ.

Καποτε ηταν το xbox live και πληρωνες συνδρομη καθε μηνα για να παιξεις, την ωρα που το psn ηταν δωρεαν. Η ms ετρωγε απιστευτο κραξιμο για αυτον τον λογο απο ολο τον πλανητη και ειδικα απο τα sony fanboys. Βγηκε το ps4 και η sony ανακοινωνει πως το psn δε θα ειναι πλεον δωρεαν αλλα θα το πληρωνεις. Τοτε ολοι ξεκινησαν να λενε πως αυτο ειναι λογικο και πως ετσι πρεπει να ειναι επειδη προσφερει καλη υπηρεσια κτλ κτλ.. Αμα θελετε να ξελασπωσετε καποιον μπορειτε να το κανετε με 1002 τροπους. Αφηστε εμας τα "κοροιδα" με το δωρεαν pc multiplayer gaming να μη δινουμε ουτε ΣΕΝΤ σε απληστες πολυεθνικες.

​Ούτε σέντ ε; Να υποθέσω ότι το PC δεν το αγόρασες αλλά στο χάρισαν και παίζεις games 10ετίας που κατέβασες από torrents και όχι καινούργιους τίτλους που κοστίζουν 50 ευρώ και χρειάζονται κάρτα γραφικών των 500 ευρώ κάθε 1-2 χρόνια, συνδρομές στο Steam ή το Battlenet κλπ,

Να σαι καλά αντικαπιταλιστικέ επαναστάτη μου, μας έκανες και γελάσαμε 

• Like 3
Δημοσ.

50Mbit VDSL και απο τη Sony με το ζορι να παρω 2Mb/s download. Απο Origin και Battle.net κατεβαζω σταθερα με 5.7Mb/s

Γελανε και τα τσιμεντα με το δικτυο της Sony

• Like 1
Δημοσ.

Πανέξυπνα μου αγόρια που πέσατε να φάτε τον αρθρογράφο, ξέρετε πόσο κοστίζει ένα αξιοπρεπές gaming PC και κάθε πότε χρειάζεται αναβάθμιση για να παίζει τους τελευταίους τίτλους; Επίσης ξέρετε πόσο κοστίζει μια κονσόλα που δεν χρειάζεται αναβάθμιση; Αν κάνετε εναν απλό υπολογισμό (θα υποθέσω ότι γνωρίζετε βασική αριθμητική, αν και φοβάμαι ότι το συνεχές τρολάρισμα σας έχει μειώσει δραματικά το IQ), θα καταλήξετε στο απλούστατο συμπέρασμα ότι ακόμα και με την αύξηση στην συνδρομή συνεχίζει να συμφέρει από άποψη κόστους σε σχέση με τις εναλλακτικές.   

Καλά που ήρθες εσύ ο έξυπνος να βάλεις όλους τους χαζούς στη θέση τους. Μόνο πρόσεχε λίγο μην μπλεχτείς στο IQ σου και σκοντάψεις, δεν θα το θέλαμε.

χρειάζονται κάρτα γραφικών των 500 ευρώ κάθε 1-2 χρόνια

Είναι των 700 ευρώ κάθε 6 μήνες, αλλιώς το steam σου πετάει σφάλμα και δεν ανοίγει καν.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...