SainT87 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Γεια σας παιδιά, αγόρασα σημερα Pc και θέλω να μου πείτε ποια προγράμματα να κατεβάσω και απο που. Επισης ποιο torrent program να κατεβάσω και απο που να κατεβάζω torrent. Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Σουίτα γραφείου (open office) Πρόγραμμα εγγραφής cd/dvd (cdburner xp) Πρόγραμμα για συμπιεσμένα αρχεία (7zip/winrar) Για προβολή ταινιών (mpc-hc/potplayer) Καθαρισμός (ccleaner) Torrent (qbit) Browser (firefox/chrome) Skype, Viber Από που θα κατεβάζεις torrents... βρέστο μόνος σου. Αυτά απαγορεύονται από τους κανόνες του insomnia. 1
efotinis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Επειδή πρόσφατα έκανα format στο desktop, έχω μια λίστα πρόχειρη: Documents7-Zip Διαχείρηση συμπιεσμένων αρχείωνSumatraPDF Ανάγνωση PDF και ebookLibreOffice Σουίτα γραφείουNotepad2-mod Ισχυρός text editor που αντικαθιστά το NotepadMultimediaIrfanView Προβολή και μαζική διαχείρηση εικόνωνfoobar2000 Αναπαραγωγή και διαχείρηση μουσικήςMPC-HC Αναπαραγωγή βίντεοGIMP Επεξεργασία εικόναςInternetFirefox Internet browserThunderbird Mail clientqBittorrent Torrent client με ενσωματωμένη αναζήτηση Streamripper Εγγραφή internet radioDropbox Συγχρονισμός αρχείων και cloud storageUtilitiesWinCDEmu Φόρτωμα ISO σε εικονικό CD/DVDCDBurnerXP Δημιουργία ISO και εγγραφή σε CD/DVDKeePass Διαχείρηση password7+ Taskbar Tweaker Ενισχύει τη μπάρα εργασιών με έξτρα λειτουργίεςVirtuaWin Εικονικές επιφάνειες εργασίαςAutoHotKey Μακροεντολές και αυτοματισμόςSystemMicrosoft Security Essentials Απλό antivirusSpeccy Πληροφορίες συστήματος και SMART δίσκωνRecuva Ανάκτηση διεγραμμένων αρχείωνVirtualBox Δημιουργία εικονικών μηχανώνDOSBox Προσομοιωτής DOS για παλιά παιχνίδια και εφαρμογές Όλα δωρεάν ή open source. 4
Alex-V Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Mic μια ερωτηση. Γιατι open και οχι libre;. Ξερω τι θα μου πεις. Ειναι πιο γρηγορο και σταθερο απτο libre. Δεν ειναι τοσο καλο σε συμβατοτητα ομως. Εχω κατι αρχεια docx και δεν τα βγαζει ολα σωστα..ενω με το libre εμφανιζονται οπως εμφανιζονται και στο ms
jeandoumpier Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Bit defender free - 7-zip - libreoffice - google chrome - infanview - vlc media player - ccleaner - crystaldiskinfo - speccy
Xristaras12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 επίσης,αν μιλάμε για 10αρια,δεν χρειάζονται πρόγραμμα για να φορτώσουν iso
Giorgos241 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Σουίτα γραφείου (open office) Πρόγραμμα εγγραφής cd/dvd (cdburner xp) Πρόγραμμα για συμπιεσμένα αρχεία (7zip/winrar) Για προβολή ταινιών (mpc-hc/potplayer) Καθαρισμός (ccleaner) Torrent (qbit) Browser (firefox/chrome) Skype, Viber Από που θα κατεβάζεις torrents... βρέστο μόνος σου. Αυτά απαγορεύονται από τους κανόνες του insomnia. Εγω για βιντεο θα προτεινα και τον SMPlayer που εχει και αναζητηση για υποτιτλους. Με βολευει γενικα και επαιζε και καλυτερα απο πιο γνωστα προγραμματα (vlc). Μαλλον πρεπει να δοκιμασω και τον MPC-HC γιατι τον ακουσα προσφατα (απο τα νεα του insomnia). Αν θες και κατι για παιχνιδια, το Steam ειναι καλη λυση γιατι εχει συχνα και εκπτωσεις κλπ οπως και πολλα δωρεαν παιχνιδια για να περασει η ωρα σου. Αλλο καλο προγραμμα (σαν texteditor) ειναι το brackets . Εγω το χρησιμοποιω με τον chrome οταν προσπαθω να κανω ασκησεις σε γλωσσες προγραμματισμου (PHP, HTML κλπ). Μπορει να ειμαι πιο παλιας σχολης (η απλα περιεργος) αλλα εγω για την μουσικη μου εχω το songbird. (δεν βαζω λινκ γιατι υπαρχουν πολλα στο ιντερνετ, δεν ξερω πλεον πιο ειναι το πιο reliable). Putty αν εχεις καποιο raspberry σε headless mode ή κανεις remote connection σε καποιον server (?). Γενικα, ειναι ενα πρακτικο εργαλειο με πολλα tutorial στο ιντερνετ για το πως μπορεις να το αξιοποιησεις. 7zip, για αρχεια τυπου zip,rar,iso και την εξαγωγη των αρχειων που μπορει να περιεχουν. Προτειμω το 7zip απο το winrar γιατι βαριεμαι το infinite trail message. Browser, θα προτεινα τον Opera (παλια ειχε την λειτουργια turbo, που βολευε πολυ. Ακομα υπαρχει αλλα δεν λειτουργει με τον ιδιο τροπο), Firefox (εγω με firefox κανω τα παντα, αλλα ο browser απο ενα σημειο και μετα ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη) και αν θες στο τσακιρ κεφι (η αν βαλεις το brackets) και τον Chrome. Φυσικα, επειδη δεν διευκρινισε ο φιλος τι δουλεια ή που θα βαλεις το PC, ο καθε ενας μας μπορει να προτεινει το μακρυ του και το κοντο του... Εγω προτεινα καποια που τα εχω και εγω στο PC μου. Enjoy!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα