Προς το περιεχόμενο

[ powerbank] telco10.000mAh leroy merlin 12 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

offtopic, ποιο σου φανηκε το πιο αξιοπιστο απο ολα οσα πηρες;

Μακραν τα xiaomi εχοντας πολυ καλη κατασκευη, και μετα τα romoss ειναι αρκετα καλα. Επισεις και τα anker πολυ καλα αν και ειναι ακριβα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ποτε καθαρο δεκαρι σε 10αρι powerbank

Ειναι περιπου 7400mah

Κ γενικως τα powerbank ποτε η ονομαστικη τους δεν ειναι η πραγματικη τους.

Δημοσ.

Λεω να το παρω, λογω της τιμης του. Παρολα αυτα υπαρχει κινδυνος να κανει καμια ζημια αν χαλασει και να παρει μαζι του κανενα κινητο η ταμπλετ;

Δημοσ.

Λεω να το παρω, λογω της τιμης του. Παρολα αυτα υπαρχει κινδυνος να κανει καμια ζημια αν χαλασει και να παρει μαζι του κανενα κινητο η ταμπλετ;

Ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ προσωπικά παίρνω άπειρες κινεζιες από Ίντερνετ αλλά σε powerbank ΜΟΝΟ γνωστές μάρκες για να μην τρέχω αύριο μεθαύριο.

Δημοσ.

Το πήρα απο leroy στα 10 ευρουλακια το telco.

Απογοητευμένος...για να φορτίσει xiaomi remi note 3 pro απο 18 % στα 100% πηρε χωρις υπερβολή 4 - 4,5 ωρες.

Δοκιμασμένο και στις 3 θύρες usb .

και μετά την μία μόνο φόρτιση τέλειωσε η μπαταρία του....οπότε πολύ αμφιβάλω αν ειναι έστω 5000 η 6000 mah

Επίσης ειναι σωστή γκουμούτσα.

Καλύτερα αλλα 10 - 15 ευρω και σε xiaomi ή σε tp link που εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.

Αυτα απο εμένα.

Δημοσ.

Το πήρα απο leroy στα 10 ευρουλακια το telco.

Απογοητευμένος...για να φορτίσει xiaomi remi note 3 pro απο 18 % στα 100% πηρε χωρις υπερβολή 4 - 4,5 ωρες.

Δοκιμασμένο και στις 3 θύρες usb .

και μετά την μία μόνο φόρτιση τέλειωσε η μπαταρία του....οπότε πολύ αμφιβάλω αν ειναι έστω 5000 η 6000 mah

Επίσης ειναι σωστή γκουμούτσα.

Καλύτερα αλλα 10 - 15 ευρω και σε xiaomi ή σε tp link που εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.

Αυτα απο εμένα.

5 ώρες; δηλαδή ζήσε Μάη να φας σκ@τ@.

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα το καλωδιο που είχε το powerbank που ειναι καπως πλακε.

Λες να φταίει αυτό?

Θα δοκιμάσω και του κινητου μου και θα πω...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Λες να φταίει αυτό?

Ευχαριστώ!

Το πήρα και γω, με έχει βγάλει 2,5 φορτίσεις σε xiaomi mi5 και δεν τελειωσε εντελώς είχε ένα φωτάκι ακόμα(από τα 4). Το κινητο στην πρίζα φορτίζει σε μια ωρα και κάτι, με αυτό έκανε περίπου 2,5. Εντάξει για τα λεφτά του κομπλέ νομίζω είναι.

Δημοσ.

Λες να φταίει αυτό?

Ευχαριστώ!

Ναι αν εχεις του κινητου δοκιμασε κ με αυτο (τσεκαρε πανω και ποσα Α γραφει κ πες μας εδω,αν ειναι πχ 2.4Α θα ειναι αρκετα γρηγορο)

Πιθανον να ηταν 1Α το καλωδιο που φορτισες γ αυτο εκανε τοση ωρα.

Δημοσ.

Μια ακομη καπως offtopic ερωτηση για τον stelios18120, αν θεωρει οτι τα anker ειναι καλυτερα απο τα xiaomi και αν αξιζουν τα anker τα χρηματα που κανουν;

Δημοσ.

Μια ακομη καπως offtopic ερωτηση για τον stelios18120, αν θεωρει οτι τα anker ειναι καλυτερα απο τα xiaomi και αν αξιζουν τα anker τα χρηματα που κανουν;

Κοιτα κ τα 2 ειναι πολυ καλης ποιοτητας powerbank και γενικα μαρκες.

Χωρις καμια σχεδον διαφορα,απλα λογω συμπαθειας και επειδη εχω πολλα προιοντα θα διαλεγα xiaomi.

Και οι 2 μαρκες αξιζουν 100% τα χρηματα τους.

Δημοσ.

Λοιπον δοκιμασα με καλωδιο lg g4 να φορτισω το g4. Απο 48% σε 100 % σε 65 λεπτα και δεν έπεσε ουτε ενα λαμπακι το powerbank. Πολυ καλυτερα λοιπόν με αλλαγη καλωδιου.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον δοκιμασα με καλωδιο lg g4 να φορτισω το g4. Απο 48% σε 100 % σε 65 λεπτα και δεν έπεσε ουτε ενα λαμπακι το powerbank. Πολυ καλυτερα λοιπόν με αλλαγη καλωδιου.

Συνηθως τα powerbank δινουν καλωδιακια της πλακας.αν βαλεις ενα καλυτερο οπως κ εβαλες παντα υπαρχει γρηγοροτερος χρονος φορτισης ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...