fasmatografos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 ΟΚ παιδία θέλω την βοήθεια σας για μια ταινία την είχα δει πριν δύο; χρόνια στην ΤV αλλά δεν θυμάμαι τίτλο. Ήταν ταινία εποχής, (δεν θυμάμαι τι εποχής) αλλά είχε το εξής χαρακτηριστικό, είχε δυο αφηγητές οι οποίοι φορούσαν ρούχα γκάνγκστερ (ξεκάρφωτα με την υπόλοιπη ταινία (καμπαρτίνες και τέτοια)). Ο ένας από τους δύο ηθοποιούς είναι ένας φαλακρός σχετικά γνωστός (δεν ξέρω όνομα). Αν θυμάμαι καλά το σενάριο πήγαινε κάπως έτσι : Γυναίκα ερωτεύεται άντρα (νομίζω στρατιωτικό), για να τον πλησιάσει μεταμφιέζεται σε άντρα. Τον πλησιάζει αλλά ο άντρας ερωτεύεται τον ‘αντρικό’ χαρακτήρα της γυναίκας . Γίνεται μπέρδεμα-ξεμπέρδεμα και ζούνε όλοι καλά. Πάσης φύσεως βοήθεια δεκτή.
fasmatografos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Ο καραφλός ηθοποιός πρέπει να είναι ο Μπεν Κίνγκσλεϊ.
epote Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 http://www.imdb.com/name/nm0001426/ idou h filmografia tou, den vrika poia tainia mporei na les, rikse kai esy mia matia an vreis kati pes mas:)
fasmatografos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Ναι μπράβο νομίζω ότι το βρήκα. Πρέπει να είναι το : Twelfth Night: Or What You Will Είναι θεατρικό του Σαίξπηρ και έχει γυριστεί ταινία για τον κινηματογράφο το 1996. Στα ελληνικά μεταφράζεται (το Θεατρικό) σαν: Η κωμωδία των παρεξηγήσεων Το σενάριο δεν το θυμόμουν καλά, δεν είναι έτσι όπως το περιέγραψα αλλά θυμάμαι ότι ήταν αρκετά καλή ταινία (μου άρεσε πολύ) και είχε φοβερούς διάλογους. Πάω να ρωτήσω αύριο στο video club αν την έχουν. Ευχαριστώ για την βοήθεια epote. Never send a boy to do a man's job, especially if he's a girl. C:\My Documents\My Pictures\61m.jpg
fasmatografos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δεν κατάφερα να βγάλω την εικόνα(αφίσα τις ταινίας).
LL_NEO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 ναι γιατί πολύ απλά προσπάθησες να βάλεις ως link κάτι που εδρεύει στο σκληρό σου και όχι κάτι που βρίσκεται σε κάποιο server
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.