chibiusa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Γειά σας, το θεμα μου ειναι το εξης:ψαχνω να αγορασω ενα λαπτοπ μιας και το προηγούμενο μου χαλασε. Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι εως 270 ευρω το πολυ και χρηση που κανω είναι βασικη,κυριως πλοήγηση στο ίντερνετ και εργασίες Εκανα την ερευνα μου αλλα η αλήθεια είναι πως δεν κατέληξα καπου με σιγουριά οποτε οποια πρόταση ή συμβουλη θα με βοηθούσε παρα πολυ Επίσης,γνωριζετε καποιο αξιοπιστο οικονομικό e shop που θα συνεφερε περισσότερο? και θα συνεφερε να αγορασω ενα refurbished παρα ενα καινούργιο? Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 refurbished θα τα ξεχναγα... επισης μιας και οι απαιτησεις σου ειναι τετοιες το καλυτερο που χεις να κανεις ειναι να βρεις το πιο φτηνο που χει ομως ssd και απλα παρτο...απο θεμα ram και cpu δεν θαχεις προβληματα νομιζω...απλα ο ssd ειναι must κατα τη γνωμη μου!ειδικα απο την στιγμη που θα πας σε τοσο φτηνο λαπτοπ. Για το καταστημα απλα μπες στο skroutz και διαβασε τις κριτικες των καταστηματων.Αν ειναι 4.6 και πανω αστερακια με πολλες κριτικες εισαι καλα νμζ!αλλα δεν ειναι τιποτα δεδομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα