Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=18535 αυτο εδω κρουση εχει, για καμια τρυπα στον τοιχο? δεν μπορω να καταλαβω
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, Simon_says είπε https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=18535 αυτο εδω κρουση εχει, για καμια τρυπα στον τοιχο? δεν μπορω να καταλαβω Οχι δεν εχει
rhtoras Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έχοντας χρησιμοποιήσει μπλε Bosch,Makita και DeWalt σας λέω πως για ερασιτεχνική χρήση τα Parkside είναι πολύ καλά. Τώρα αν κάποιος θέλει να βάλει 100 χιλιάδες βίδες και να είναι σαν καινούρια,αυτό δε γίνεται.Με σωστή χρήση το Parkside θα το έχετε για πολύ καιρό. Και σκεφτείτε ότι στην τιμή του και λίγο παραπάνω παίρνει κανείς κάτι black and Decker που είναι για πέταμα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από rhtoras 1
bill_the_unforgiven Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά κάτι total tdl20011 τα ξέρουμε?για οικιακή χρήση τα θέλω(ξύλα τρύπες κτλπ)...απ' ότι βλέπω σε ροπή δεν τα φτάνει άλλο σε φράγκα στο 50 Άρι... τι λέτε?
imr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, bill_the_unforgiven είπε Παιδιά κάτι total tdl20011 τα ξέρουμε?για οικιακή χρήση τα θέλω(ξύλα τρύπες κτλπ)...απ' ότι βλέπω σε ροπή δεν τα φτάνει άλλο σε φράγκα στο 50 Άρι... τι λέτε? Στα 50 πάρε του λιντλ μόλις τα ξαναφερουν
insomiaistas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω άμεσα, για ερασιτεχνική χρήση ένα κρουστικό δράπανο μπαταρίας . Για βίδωμα ξεβίδωμα και τρύπες. Δίνω μέχρι 60-65€ Ήθελα το Parkside 20v αλλά δεν το έχει αυτή την περίοδο. Με μια γρήγορη έρευνα είδα Αυτο και Αυτό . Πέρα από τις κλασικές καλες μάρκες (μακιτα , Stanley κτλ) δεν ξέρω τις διαφορές των πιο οικονομικών δραπανων. Για το B&D δεν είδα καλές κριτικές πάντως. Αν κάποιος γνωρίζει κανένα καλό κρουστικό δράπανο στα 60-65€ και με διαφωτίσει θα με σώσει από την χαοτική έρευνα των κινεζοδραπανων.
spocky Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Παντως του lidl νομιζω φτανει τα 75 ευρω μιας και νομιζω δεν δινουν μπαταρια μεσα στη συσκευασια
bezgeo85 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, insomiaistas είπε Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω άμεσα, για ερασιτεχνική χρήση ένα κρουστικό δράπανο μπαταρίας . Για βίδωμα ξεβίδωμα και τρύπες. Δίνω μέχρι 60-65€ Ήθελα το Parkside 20v αλλά δεν το έχει αυτή την περίοδο. Με μια γρήγορη έρευνα είδα Αυτο και Αυτό . Πέρα από τις κλασικές καλες μάρκες (μακιτα , Stanley κτλ) δεν ξέρω τις διαφορές των πιο οικονομικών δραπανων. Για το B&D δεν είδα καλές κριτικές πάντως. Αν κάποιος γνωρίζει κανένα καλό κρουστικό δράπανο στα 60-65€ και με διαφωτίσει θα με σώσει από την χαοτική έρευνα των κινεζοδραπανων. Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το b&d του 2ου λινκ που παραθέσατε (προσφορά πριν κάποια χρόνια στα praktiker στα 50€) για ερασιτεχνική αλλά απαιτητική χρήση κατά διαστήματα, για βιδώματα αλλά και τρυπήματα σε ξύλο μέταλλο κ τοιχοποιία ίσως και λίγο μπετό αλλά για μπετό προτιμώ ηλεκτρικό δράπανο bosch (ούτως ή άλλως σπάνια θα χρειαστεί). Επώνυμο με 3ετή εγγύηση, ωραία λαβή - εργονομία, ελαφρύ, καλή μπαταρία (μπαταρία στα 35 € στο Σκρουτζ αν χρειαστεί κάποτε αλλαγή ή για 2η κτλ.). Στην αρχή λίγο μου κακοφάνηκε το τσόκ σε σχέση με του ηλεκτρικού ήταν πιο μικρό - δύσκολο να σφίξει και πλαστικό αλλά πλέον το χειρίζομαι άψογα. Πίστευα ότι είναι καλύτερα τα ρεύματος αλλά από τη στιγμή που πήρα μπαταρίας το ηλεκτρικό έπιασε σκόνη. Θα πρότεινα πλέον λόγω εμπειρίας να επισκεφτείτε το κατάστημα να δείτε πως σας κάθονται στο χέρι γιατί πολλά που μου άρεσαν οπτικά από κοντά δεν μου άρεσαν στο κράτημα π.χ. κάποια bosch με την μπαταρία μέσα στην λαβή. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από bezgeo85
insomiaistas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, bezgeo85 είπε Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το b&d του 2ου λινκ που παραθέσατε (προσφορά πριν κάποια χρόνια στα praktiker στα 50€) για ερασιτεχνική αλλά απαιτητική χρήση κατά διαστήματα, για βιδώματα αλλά και τρυπήματα σε ξύλο μέταλλο κ τοιχοποιία ίσως και λίγο μπετό αλλά για μπετό προτιμώ ηλεκτρικό δράπανο bosch (ούτως ή άλλως σπάνια θα χρειαστεί). Επώνυμο με 3ετή εγγύηση, ωραία λαβή - εργονομία, ελαφρύ, καλή μπαταρία (μπαταρία στα 35 € στο Σκρουτζ αν χρειαστεί κάποτε αλλαγή ή για 2η κτλ.). Στην αρχή λίγο μου κακοφάνηκε το τσόκ σε σχέση με του ηλεκτρικού ήταν πιο μικρό - δύσκολο να σφίξει και πλαστικό αλλά πλέον το χειρίζομαι άψογα. Πίστευα ότι είναι καλύτερα τα ρεύματος αλλά από τη στιγμή που πήρα μπαταρίας το ηλεκτρικό έπιασε σκόνη. Θα πρότεινα πλέον λόγω εμπειρίας να επισκεφτείτε το κατάστημα να δείτε πως σας κάθονται στο χέρι γιατί πολλά που μου άρεσαν οπτικά από κοντά δεν μου άρεσαν στο κράτημα π.χ. κάποια bosch με την μπαταρία μέσα στην λαβή. Δυστυχώς δεν το βρήκα πουθενά το black and decker....οπότε ποια επιλογή μένει ;
rhtoras Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 2:15 ΜΜ, insomiaistas είπε Δυστυχώς δεν το βρήκα πουθενά το black and decker....οπότε ποια επιλογή μένει ; einhell κόκκινο ειναι σχεδόν ίδιο με του parkside σε λίιιγο πιο καλό αλλά και λίγο πιο ακριβό
insomiaistas Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, rhtoras είπε einhell κόκκινο ειναι σχεδόν ίδιο με του parkside σε λίιιγο πιο καλό αλλά και λίγο πιο ακριβό 90€ είναι πολλά για αυτά που θέλω να κάνω . Τελικά βρήκα το b&d στα λεροι μερλιν στα 59€ και περιμένω αύριο να πάω να το παραλάβω ! Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από insomiaistas 2
rhtoras Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, insomiaistas είπε 90€ είναι πολλά για αυτά που θέλω να κάνω . Τελικά βρήκα το b&d στα λεροι μερλιν στα 59€ και περιμένω αύριο να πάω να το παραλάβω ! εχει στο skroutz το oxford home στα 31€ που έχει τρομερά σχόλια φίλε μισα λεφτά από το black and decker που δεν έχει καλά σχόλια θα κοίταζα κι εκείνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα