Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας χρησιμοποιήσει μπλε Bosch,Makita και DeWalt σας λέω πως για ερασιτεχνική χρήση τα Parkside είναι πολύ καλά.

Τώρα αν κάποιος θέλει να βάλει 100 χιλιάδες βίδες και να είναι σαν καινούρια,αυτό δε γίνεται.Με σωστή χρήση το Parkside θα το έχετε για πολύ καιρό.

Και σκεφτείτε ότι στην τιμή του και λίγο παραπάνω παίρνει κανείς κάτι black and Decker που είναι για πέταμα.

Επεξ/σία από rhtoras
  • Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bill_the_unforgiven είπε

Παιδιά κάτι total tdl20011 τα ξέρουμε?για οικιακή χρήση τα θέλω(ξύλα τρύπες κτλπ)...απ' ότι βλέπω  σε ροπή δεν τα φτάνει άλλο σε φράγκα στο 50 Άρι... τι λέτε?

Στα 50 πάρε του λιντλ μόλις τα ξαναφερουν

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω άμεσα, για ερασιτεχνική χρήση ένα κρουστικό δράπανο μπαταρίας . Για βίδωμα ξεβίδωμα και τρύπες. Δίνω μέχρι 60-65€

Ήθελα το Parkside 20v αλλά δεν το έχει αυτή την περίοδο.

Με μια γρήγορη έρευνα είδα  Αυτο και Αυτό .

Πέρα από τις κλασικές καλες μάρκες (μακιτα , Stanley κτλ) δεν ξέρω τις διαφορές των πιο οικονομικών δραπανων.

Για το B&D δεν είδα καλές κριτικές πάντως.

Αν κάποιος γνωρίζει κανένα καλό κρουστικό δράπανο στα 60-65€ και με διαφωτίσει θα με σώσει από την χαοτική έρευνα των κινεζοδραπανων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, insomiaistas είπε

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω άμεσα, για ερασιτεχνική χρήση ένα κρουστικό δράπανο μπαταρίας . Για βίδωμα ξεβίδωμα και τρύπες. Δίνω μέχρι 60-65€

Ήθελα το Parkside 20v αλλά δεν το έχει αυτή την περίοδο.

Με μια γρήγορη έρευνα είδα  Αυτο και Αυτό .

Πέρα από τις κλασικές καλες μάρκες (μακιτα , Stanley κτλ) δεν ξέρω τις διαφορές των πιο οικονομικών δραπανων.

Για το B&D δεν είδα καλές κριτικές πάντως.

Αν κάποιος γνωρίζει κανένα καλό κρουστικό δράπανο στα 60-65€ και με διαφωτίσει θα με σώσει από την χαοτική έρευνα των κινεζοδραπανων.

Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το b&d του 2ου λινκ που παραθέσατε (προσφορά πριν κάποια χρόνια στα praktiker στα 50€) για ερασιτεχνική αλλά απαιτητική χρήση κατά διαστήματα, για βιδώματα αλλά και τρυπήματα σε ξύλο μέταλλο κ τοιχοποιία ίσως και λίγο μπετό αλλά για μπετό προτιμώ  ηλεκτρικό δράπανο bosch (ούτως ή άλλως σπάνια θα χρειαστεί).

Επώνυμο με 3ετή εγγύηση, ωραία λαβή - εργονομία, ελαφρύ, καλή μπαταρία (μπαταρία στα 35 € στο Σκρουτζ αν χρειαστεί κάποτε αλλαγή ή για 2η κτλ.).

Στην αρχή λίγο μου κακοφάνηκε το τσόκ σε σχέση με του ηλεκτρικού ήταν πιο μικρό - δύσκολο να σφίξει και πλαστικό αλλά πλέον το χειρίζομαι άψογα.

Πίστευα ότι είναι καλύτερα τα ρεύματος αλλά από τη στιγμή που πήρα μπαταρίας το ηλεκτρικό έπιασε σκόνη.

Θα πρότεινα πλέον λόγω εμπειρίας να επισκεφτείτε το κατάστημα να δείτε πως σας κάθονται στο χέρι γιατί πολλά που μου άρεσαν οπτικά από κοντά δεν μου άρεσαν στο κράτημα π.χ. κάποια bosch με την μπαταρία μέσα στην λαβή.

Επεξ/σία από bezgeo85
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, bezgeo85 είπε

Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το b&d του 2ου λινκ που παραθέσατε (προσφορά πριν κάποια χρόνια στα praktiker στα 50€) για ερασιτεχνική αλλά απαιτητική χρήση κατά διαστήματα, για βιδώματα αλλά και τρυπήματα σε ξύλο μέταλλο κ τοιχοποιία ίσως και λίγο μπετό αλλά για μπετό προτιμώ  ηλεκτρικό δράπανο bosch (ούτως ή άλλως σπάνια θα χρειαστεί).

Επώνυμο με 3ετή εγγύηση, ωραία λαβή - εργονομία, ελαφρύ, καλή μπαταρία (μπαταρία στα 35 € στο Σκρουτζ αν χρειαστεί κάποτε αλλαγή ή για 2η κτλ.).

Στην αρχή λίγο μου κακοφάνηκε το τσόκ σε σχέση με του ηλεκτρικού ήταν πιο μικρό - δύσκολο να σφίξει και πλαστικό αλλά πλέον το χειρίζομαι άψογα.

Πίστευα ότι είναι καλύτερα τα ρεύματος αλλά από τη στιγμή που πήρα μπαταρίας το ηλεκτρικό έπιασε σκόνη.

Θα πρότεινα πλέον λόγω εμπειρίας να επισκεφτείτε το κατάστημα να δείτε πως σας κάθονται στο χέρι γιατί πολλά που μου άρεσαν οπτικά από κοντά δεν μου άρεσαν στο κράτημα π.χ. κάποια bosch με την μπαταρία μέσα στην λαβή.

Δυστυχώς δεν το βρήκα πουθενά το black and decker....οπότε ποια επιλογή μένει ;

Δημοσ.
Στις 30/3/2022 στις 2:15 ΜΜ, insomiaistas είπε

Δυστυχώς δεν το βρήκα πουθενά το black and decker....οπότε ποια επιλογή μένει ;

einhell κόκκινο ειναι σχεδόν ίδιο με του parkside σε λίιιγο πιο καλό αλλά και λίγο πιο ακριβό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, rhtoras είπε

einhell κόκκινο ειναι σχεδόν ίδιο με του parkside σε λίιιγο πιο καλό αλλά και λίγο πιο ακριβό

90€ είναι πολλά για αυτά που θέλω να κάνω .

Τελικά βρήκα το b&d στα λεροι μερλιν στα 59€ και περιμένω αύριο να πάω να το παραλάβω !

Επεξ/σία από insomiaistas
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, insomiaistas είπε

90€ είναι πολλά για αυτά που θέλω να κάνω .

Τελικά βρήκα το b&d στα λεροι μερλιν στα 59€ και περιμένω αύριο να πάω να το παραλάβω !

εχει στο skroutz το oxford home στα 31€ που έχει τρομερά σχόλια φίλε

μισα λεφτά από το black and decker που δεν έχει καλά σχόλια

θα κοίταζα κι εκείνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...