fakiris31 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Πάντως όσο και να μη σε αρέσουν του lidl είναι ότι ποιο vfm . Είχα δει και Γυψοσανιδα επαγγελματία να έχει αυτό το μικρό με τα 40 ευρώ 10.8 η 12volts και με είχε πει ήτανε σκυλί
nemesiskp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Τωρα μου αρεσουν δεν μου αρεσουν θα παω σε ρευμα.Αλλα εχω χαωθει.Να παω σε κανα γυρω στα 80 ή να κρατησω ολο το budget για σουβλακια και να παρω κανα απλο black n decker να ξεμπερδεψω;Ξεκινησα στα 120ευρω μπαταριας μακιτα και κατελειξα να κοιταω απλα κρουστικα του 40αρικου μαξ.
thanasisxask Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αν μπορείς να τα διαθέσεις αγόρασε το. Θα σε σώσουν τα 30 ευρώ; Μια φορά το παίρνεις. Dolly δεν του είπαν να πάρει κανένα hilti
nemesiskp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Τελικα τσιμπησα το bosch με μια κασετινα της black n decker. Εχω κανει ηδη καποιες τρυπουλες και μερικα βιδωματα.Βοηθαει πολυ το ρυθμιζομενο γκαζι καθως και ο διακοπτης που περιοριζει την μεγιστη διαδρομη του,οποτε στα βιδωματα ειναι μανουλα.Οκ δεν χωραει σε πολυ στριμωγμενα σημεια αλλα για εκει εχω ενα ηλεκτρικο 3,7v bnd το οποιο με λιγο ζορι κανει δουλεια. Ευχαριστω και παλι οσους βοηθησαν. 2
nemesiskp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Eshop.gr 100 ευρα και τα δυο.Ειχα budget 120 για ηλεκτρικο οπως αυτο που ειχα ποσταρει στην αρχη.Οποτε μου εμεινε και ενα 20αρικο για σουβλακια.Εχω και την μπλε κασετινα(πιο παλια αγορα) που φαινεται στην φωτο κατω απο τα black n decker,η οποια ειναι πληρης απο καρυδακια,κλειδια,αλεν,καστανια μικρη μεγαλη,και κατι μυτες οποτε πιστευω ειμαι κομπλε για αρκετες δουλειες που θα προκυψουν κατα καιρους. Εννοεται εχω κατσαβιδια και λοιπα.Τωρα για κανα τροχο,ηλεκτροκοληση ή οικοδομικα εχω τον πατερα μου και τον πεθερο μου.
Haldol Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Τελικα τσιμπησα το bosch με μια κασετινα της black n decker. Εχω κανει ηδη καποιες τρυπουλες και μερικα βιδωματα.Βοηθαει πολυ το ρυθμιζομενο γκαζι καθως και ο διακοπτης που περιοριζει την μεγιστη διαδρομη του,οποτε στα βιδωματα ειναι μανουλα.Οκ δεν χωραει σε πολυ στριμωγμενα σημεια αλλα για εκει εχω ενα ηλεκτρικο 3,7v bnd το οποιο με λιγο ζορι κανει δουλεια. Ευχαριστω και παλι οσους βοηθησαν. Έχω το ίδιο ακριβώς (GSB 13 RE). Πολύ σκυλί δραπανοκατσάβιδο. Το αγόρασα το 2010 κι έχει φάει τρελό abuse από τότε, χωρίς να κάνει κιχ. Αν μου πέσει απ'το μπαλκόνι (γιατί μόνο έτσι το κόβω να παθαίνει ζημιά) θα ξαναπάρω το ίδιο ακριβώς. Καλοδούλευτο! 1
fakiris31 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Αφού είναι μπλε είναι επαγγελματικό. Λογικά με τη χρήση που θα το κάνεις εσύ θα βγάλει μια ζωη
nemesiskp Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Αφού είναι μπλε είναι επαγγελματικό. Λογικά με τη χρήση που θα το κάνεις εσύ θα βγάλει μια ζωη Ας ελπισουμε να αντεξει πολυ. Ερωτηση:Το αυτοματο τσοκ που εχει,ειναι καλυτερα να το σφιγγω κρατωντας τα δυο μερη του και απλα να σφιγγω με αντιθετη φορα ή να κραταω το ενα μερος και να παταω γκαζι;Ρωταω γιατι εχοντας δουλεψει μονο με το κλασσικο τσοκ με το κλειδι,στις πρωτες τρυπες μαλλον δεν το εσφιξα πολυ και οταν βρηκε κοντρα δεν γυρνουσε το τρυπανι.Βεβαια αφου εσφιξα καλυτερα μετα δεν ειχε θεμα.
Liverpool89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα. Θελω να ανοιξω μια τρυπα στο τοιχο Φ80. Σκεφτηκα δυο τροπους: Εναν να κρουστικο και να ανοογω κυκλικα μικρες τρύπες και μετα με ενα κοπιδι να την ανοιξω. Δευτερον αν υπαρχει καποιο ποτηροτρυπανο που να κανει την δουλεια πιο ευκολη. Θεωρώ ο τοιχος που θα τρύπισω ειναι μονο τουβλο, το δοκαρι ειναι πιο διπλα. Μετα θα βαλω σιλικονι για να κλεισω τα κενα, θέλω να αντεχει θερμοκρασιες 150+ βαθμους. Απο την τρυπα θα περασει μπουρι σομπας πελλετ
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα. Θελω να ανοιξω μια τρυπα στο τοιχο Φ80. Σκεφτηκα δυο τροπους: Εναν να κρουστικο και να ανοογω κυκλικα μικρες τρύπες και μετα με ενα κοπιδι να την ανοιξω. Δευτερον αν υπαρχει καποιο ποτηροτρυπανο που να κανει την δουλεια πιο ευκολη. Θεωρώ ο τοιχος που θα τρύπισω ειναι μονο τουβλο, το δοκαρι ειναι πιο διπλα. Μετα θα βαλω σιλικονι για να κλεισω τα κενα, θέλω να αντεχει θερμοκρασιες 150+ βαθμους. Απο την τρυπα θα περασει μπουρι σομπας πελλετ Το καλέμι και το σφυρί τα εχεις ακουστά? αν ναι ξεκίνα
Liverpool89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Τα χω αλλα αν υπάρχει πιο ευκολος και σωστός τροπος γιατι να βαραω σαν βαρβαρος. Αν κανω την περίμετρο τρύπες μετα δεν θα ναι πιο ευκολο να ξερω που να βαρεσω ακομα και με το καλεμι; δεν θελω για μια τρύπα 8εκατοστων να κανω τον τοιχο καραγκιόζη. Και με μια σιλικονι πυριμαχη να κλεισω τα κενα
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Τα χω αλλα αν υπάρχει πιο ευκολος και σωστός τροπος γιατι να βαραω σαν βαρβαρος. Αν κανω την περίμετρο τρύπες μετα δεν θα ναι πιο ευκολο να ξερω που να βαρεσω ακομα και με το καλεμι; δεν θελω για μια τρύπα 8εκατοστων να κανω τον τοιχο καραγκιόζη. Και με μια σιλικονι πυριμαχη να κλεισω τα κενα To καλέμι αν ξερεις να το δουλεύεις εχει ακρίβεια χιλιοστού, τωρα εσυ κανε περιμετρικές τρύπες και μετα με καλεμι. Τελικά στο τελος θα διαπιστώσεις οτι οι τρύπες που έκανες ήταν στην ουσία άχρηστες Απλα για να γινει καλλιτεχνική δουλειά πρεπει να δουλέψεις το καλέμι και απο τις δυο πλευρές του τοίχου, γιατι να πας μονο απο την μια και τρυπες να ανοίξεις οι σοβάδες θα πέφτουν κομματια 1 1
Liverpool89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις συμβουλές, αλλα επειδη δεν θελω να πέσουν σοβαδες και δημιουργησω μερεμετια, θα κρατησω οτι πρεπει να γινει σταδιακα η δουλεια απο την καθε πλευρα του τοιχου
papoys1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως είπε ο Νίκος. Αφού είναι τούβλο και μάλιστα μονό σιγά σιγά με το καλέμι θα ανοίξεις την τρύπα χωρίς κόπο. Όσο και να προσέξεις (εκτός και πας σε ποτηροτρύπανο αλλά δεν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα που θα δώσεις) μικρά μερεμέτια θα κάνεις αλλά μετά με λίγο άσπρο τσιμέντο και μία σπατουλίτσα τα φτιάχνεις. Να ξέρεις ότι τέτοιες απλές δουλίτσες με θέληση και υπομονή όλοι τις φτιάχνουν.Δεν χρειάζεται να φωνάζουμε μάστορα και ειδικό για τόσο απλά πραγματάκια. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα