papoys1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Θες ένα εργαλείο για να ανοίξεις μία στις τόσες μία τρύπα άρα τελείως ερασιτεχνικά. Υπάρχουν μακιτα και μπος για επαγγελματίες και για ερασιτέχνες.Σίγουρα τα επαγγελματικά είναι κορυφαία αλλά είναι και πανάκριβα. Τα ερασιτεχνικά όμως δεν έχουν μεγάλες διαφορές από άλλα παρόμοια με τι διαφορά ότι τα μακιτα και τα μπος (για ερασιτεχνικα μιλάμε) και πάλι θα είναι πολύ πιο ακριβά από ένα παρκσαιντ π.χ. Από εκεί και πέρα διαλέγεις τι σε καλύπτει βλέποντας και την τσέπη σου αποφασίζεις. Προσωπικά σαν ερασιτέχνης που και εγώ τα χρησιμοποιώ που και που για μία τρύπα ή για μία βίδα ποτέ δεν αγόρασα επώνυμο. Πάντα αγόραζα πιο φτηνά από τα οποία δεν έχω πολλές απαιτήσεις ούτε και παράπονο. Από την άλλη μία φορά μου έκλεψαν ένα τρυπάνι ηλεκτρικό.Δεν έσκασα και πολύ.Πήγα στο makro είχε φτηνά και ωραία και πήρα άλλο ένα ίδιο την άλλη μέρα. Αν ήταν μακιτα θα το έκλαιγα και μάλλον δεν θα ξανααγόραζα το ίδιο.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Σε δραπανοκατσαβιδο τι υπάρχει με ρεύμα; Διάλεξε https://www.google.gr/search?q=δραπανοκατσαβιδο+ρευματος&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiu56LozsLVAhWGCMAKHSL8DQoQ_AUICSgB&biw=360&bih=559 1
fakiris31 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Και δεν νομίζω να έχει κρούση αυτό το μακιτα. Ποτέ δεν συμπάθησα αυτή τη σειρά μακιτα. Ειδικά Για ερασιτεχνική χρήση παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο. Θες να τρύπας μπετο/ τούβλο ποιο πολύ η ξύλο/ σίδερο και να βιδωνεις; Και πόσα mm τρύπες; Άλλο να κάνεις με 6mm και άλλο με 14mm τρύπα.
greekbusters Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 black and decker παντως μην την προτιμησεις με την καμμια. σχεδον ολα τα συγκεκριμενα σε γνωστους εχουν χαλασει. αν βρεις καμμια ευκαιρια σε dewalt/ boss παρτο . Αλλιως και τα μακιτα ειναι αριστα για απλη χρηση. μπαταρια λιθιου επισης να προτιμησεις να εχει. Τα δικα μου, αν και επαγγελματικα μετα απο 4 χρονια δεν εχουν χασει σε μπαταρια / δυναμη (dewalt/boss).ανα καιρους παιζουν και προσφορες
nemesiskp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αρχικα να σας ευχαριστησω ολους για το ενδιαφερον. Να πω οτι το μακιτα απο το αρχικο ποστ αποριπτεται λογω μπαταριας. Λιγο πολυ ολοι μου λετε να παω σε ρευματος γιατι με τα χρονια τα μπαταριας χανουν.Το θεμα ειναι να βρω ρευματος αλλα και κατσαβιδι.Δηλαδη να εχει σκαλες στον διακοπτη ωστε να μπορω να βιδωσω καμια βιδα και οχι τερμα γκαζια και οποιον παρει ο χαρος. Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε πολυ η προταση του maik42 που ειναι σε καλη τιμη,18v και προσθετω αλλα 20-30 ευρω και παιρνω και μια καλη κασετινα με παρελκομενα.Το θεμα ειναι θα αντεξει η μπαταρια με τα χρονια; Θα τσεκαρω κανα ρευματος και θα ποσταρω οποια μου κανουν το κλικ. Ξαναλεω η χρηση ειναι καθαρα ερασιτεχνικη.Απλα ειμαι στην φαση που το σπιτι θελει πραγματα και χρειαζομαι το εργαλειο για μια στο τοσο που θα κανω και καμια τρυπα.
dollyyy19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 αν θα ειναι το μοναδικο δραπανο,και το λειτουργεις ταχτικα,και ειδικα αν ειναι με μπαταρια ηλιθιου,δεν προκειται να τα φτυσει κατω της τριετιας.αν το εχεις να καθεται,και ειναι ni-mh κιολας,ε,δευτερο χρονο δεν το βλεπω να αντεχει.αν μαλιστα πιανουν τα χερια σου,κανεις αλλη μπαταρια με φθηνα υλικα.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Εκτος των αλλων εργαλείων εχω και ενα απο το προκτικερ που το ειχα πάρει πριν ~5 χρόνια εχεις βιδώσει και τρυπησει πανω απο 100000 βιδες μετρημένες και ειναι και αρκετά εως πολυ ισχυρό, χρηση σχεδον καθημερινή, Το μηχανάκι εχει πέσει απο σκάλες εχεις φαει σκόνες-χώματα με το κιλό κλπ πολύ σκληρή δουλειά και ομως ακάθεκτο προσφέρει ακόμα τις υπηρεσίες του Τιμης ενεκεν μια φώτο χαχαααα 2
nemesiskp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Συχνη δεν θα ειναι η χρηση.Λιγο αυτον τον καιρο που κανω μαζεματα και μετα μια στο τοσο.Για αυτο τον λογω με προβληματισατε για το θεμα μπαταριας. αν θα ειναι το μοναδικο δραπανο,και το λειτουργεις ταχτικα,και ειδικα αν ειναι με μπαταρια ηλιθιου,δεν προκειται να τα φτυσει κατω της τριετιας.αν το εχεις να καθεται,και ειναι ni-mh κιολας,ε,δευτερο χρονο δεν το βλεπω να αντεχει.αν μαλιστα πιανουν τα χερια σου,κανεις αλλη μπαταρια με φθην @nikoskalithea. Αυτο τι ειναι 18v;Παντως τα λεφτα του φαινεται να τα εχει βγαλει. Ερωτηση.Βλεπω στο εσοπ (με βολευει σαν περιοχη για παραλαβη) οτι τα δραπανοκατσαβιδα με ρευμα ειναι πολυ λιγα.Αντιθετα στα δραπανα εχει πολυ πραγμα.Αυτο ας πουμε(τυχαιο παραδειγμα) κανει για βιδωμα ή ειναι μονο για τρυπες;
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 10,8 v ειναι και έκανε αν θυμάμαι καλα λιγότερο απο 40 ευρω Αυτο που παραθετεις ειναι κρουστικό δραπανο, το λεει κιολας, δεν κανει για βιδώματα, για βιδώματα το εργαλείο πρέπει να ειναι μικρο και ελαφρύ, μικρο για να χωράει παντού και ελαφρύ, γιατι αν ειναι βαρύ μετά απο καμιά 50αρια βίδες θα πρέπει να πας για μπίρες
nemesiskp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αυτο που παραθετεις ειναι κρουστικό δραπανο, το λεει κιολας, δεν κανει για βιδώματα, για βιδώματα το εργαλείο πρέπει να ειναι μικρο και ελαφρύ, μικρο για να χωράει παντού και ελαφρύ, γιατι αν ειναι βαρύ μετά απο καμιά 50αρια βίδες θα πρέπει να πας για μπίρες Κοιτα το τελευταιο με τις μπιρες δεν με χαλαει,οποτε αν ειναι να παρω οσο πιο βαρυ γινεται.Αχαχα. Το συγκεκριμενο παντως λεει οτι ειναι και δεξιστροφο και αριστεροστροφο και οτι κανει για βιδωμα μιας και εχει ρυθμιζομενες στροφες.Σε καθαρα δραπανοκατσαβιδα εχει μονο αυτα Το λεπον.Εχω καταληξει σε αυτο με ενα σετακι σαν αυτο .Πιστευω να ειμαι οκ.Αρκουν τα 650watt θεωρω.Τι λετε;
thanasisxask Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν είναι τόσο καλό το τσοκ σε αυτό. Κοίτα τα την μπλε σειρά
nemesiskp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Σε μπλε παω εδω το οποιο ειναι στα ιδια λεφτα αλλα λιγοτερα WATT
thanasisxask Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Και όμως αυτό έχει μεγαλύτερη ροπή. Κοίτα και το τσοκ πόσο καλλίτερο είναι
dollyyy19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 παρε φθηνοτερο,δεν προκειται να καταφερεις να το χαλασεις.και στα μπαταριας,εσεις που κραζετε τα φθηνοτερα,αλλα μιλαω για τα φθηνοτερα,δεν καταλαβαινω τι καταφερνετε και χαλατε.διοτι τα ,μοτορια ειναι ιδια με τα ακριβα.μπαταριες και πλαστικα ειναι που αλλαζουν....εχω μπαταριας του καρφουρ,μπαντζετ του πρακτικερ,ντουιτ του αλεξπακ,ολα του 20ευρω,ο΄λα δουλεμενα καλα,μονο μπαταριες αλλαξα.του καρφουρ ηταν στο 20αρι με δυο μπαταριες.και με 80 ευρω συν κανα 20αρι τα στοιχεια,εχω απο ενα δραπανοκατσαβιδο σε μαγαζι,σπιτι,αυτοκινητο,εδω και 15 χρονια ....τι διαολο;ολοι λεφταδες ειστε;
nemesiskp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καταρχην χαλαρωσε.Ουτε λεφταδες ειμαστε ουτε θελω να σκασω κανα 300αρι για δραπανο.Ψαχνω κατι καλο και αξιοπιστο να μου μεινει και για αυτο ρωταω γνωμες.Ειπαμε το μακιτα που ειπα στην αρχη ακυρο λογω μπαταριας.Μετα με ψησατε να μην παω σε μπαταριας γιατι χαλανε και δεν εχω ορεξη να ψαχνω,αλλα ουτε και να επισκευαζω μπαταριες.Οποτε παμε σε ρευμα. Εσυ μου λες παρε φθηνοτερο.Εχεις καποιο συγκεκριμενο κατα νου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα