Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,θα ηθελα να με κατατοπισετε σε μια απορια που εχω.

Εχω μια απλη συσκευη,τη samsung gt b2710,και απο δευτερα που θα παραλαβω ενα xiaomi note 3,θελω να μεταφερω ολες τις επαφες μου στο νεο τηλεφωνο.

Οι επαφες ειναι αποθηκευμενες στη μνημη τηλεφωνου.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που πρεπει να εγκαταστησω η γινεται με ευκολοτερο τροπο?

Ευχαριστω...

Δημοσ.

Καλημερα,θα ηθελα να με κατατοπισετε σε μια απορια που εχω.

Εχω μια απλη συσκευη,τη samsung gt b2710,και απο δευτερα που θα παραλαβω ενα xiaomi note 3,θελω να μεταφερω ολες τις επαφες μου στο νεο τηλεφωνο.

Οι επαφες ειναι αποθηκευμενες στη μνημη τηλεφωνου.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που πρεπει να εγκαταστησω η γινεται με ευκολοτερο τροπο?

Ευχαριστω...

Η καλλίτερη λύση είναι να τις ανεβάσεις σε cloud για να τις έχεις στη διάθεσή σου όποτε τις χρειαστείς

Δημοσ.

Αποστολή με bluetooth αν γίνεται ή αντιγραφή στη sim και να βάλεις την ίδια sim στο smartphone μετά. (Αλλά θα φαίνονται κάπως περίεργα...). Μπορεί  να χρειαστεί να τις ξαναγράψεις.

Η καλλίτερη λύση είναι να τις ανεβάσεις σε cloud για να τις έχεις στη διάθεσή σου όποτε τις χρειαστείς

Για μετά ναι, αλλά τώρα πως να το κάνει αυτό με το τηλέφωνο που έχει;

• Like 2
Δημοσ.

Αν παιρνει καρτα μνημης(και το ενα και το αλλο,γιατι το νοτε3 με μτκ δεν) φτιαξε ενα vcf αρχειο απο το πρωτο και βαζοντας την καρτα μνημης στο νοτε3 το "τραβας"

Δημοσ.

Eιχα δωσει 5 ευρω σε ενα μαγαζι στη πολη μου και μου τα εκανε μεσω υπολογιστη σε 5 λεπτα.

Το θεμα ειναι οτι βρισκομαι σε νησι για σεζον και δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα...

Δημοσ.

Ίσως βρεις σε vodafone, γερμανό κλπ. Έχουν μια συσκευή που τα συνδέουν και τα δύο πάνω και αντιγράγουν τις επαφές. Δεν έχει τέτοια μαγαζιά στο νησί;

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως βρεις σε vodafone, γερμανό κλπ. Έχουν μια συσκευή που τα συνδέουν και τα δύο πάνω και αντιγράγουν τις επαφές. Δεν έχει τέτοια μαγαζιά στο νησί;

Εχει,και καλα που το ειπες.Με τις σκοτουρες μου το ξεχασα αυτο..

Ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έψαχνα για κάποιο suite για τη συσκευή μου πρώτα πρωτα. Τότε υπήρχαν προγράμματα που έκαναν αυτή τη δουλειά. Δοκίμασε το Google γράφοντας το μοντέλο του κινητου συνοδευόμενο από τη λέξη suite, contacts transfer κτλ.

Δημοσ.

http://webcazine.com/12538/how-to-transfer-contacts-from-samsung-phone-to-xiaomi-phone-running-miui-v5/

απο δευτερα που θα παραλαβεις το Xiaomi (καλοριζικο το εργαλειο)  δοκιμασε το παραπανω......

υπαρχουν αρκετοι αλλοι τροποι, αλλα αυτος αν δουλεψει σωστα, δεν θα ταλαιπωρηθεις.  Μονο που την μεταφορα θα την κανεις, ΑΦΟΥ πρωτα σεταρεις την καινουρια σου συσκευη.

ΑΝ δεν εχεις, θα φτιαξεις λογαριασμο [email protected] για να δουλεψει και το Play store και το Back-up του Android. ωστε, οταν κανεις τη μεταφορα των επαφων στο νεο σου τηλ. θα αποθηκευτουν απευθειας στολ Google λογαριασμο σου, κι ετσι θα ησυχασεις απο τις μεταφορες....!!!!  

αλλος τροπος ειναι με το Samsung PC Suite (ή καπως ετσι λεγοταν) το οποιο το εγκαθιστας σε πισι, συνδεεις το τηλ. και κανει back up, ο,τι χρειαζεσαι απο το κινητο.  και μετα περνας το αρχειο (συνηθως VCF) στο νεο κινητο, το διαβαζει και περναει τις επαφες...!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...