Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Στα μαζεψα ολα απο εκ δεν εχω βαλει υγρο μετα θα χρειαστεις ενα πιστολι θερμου αερα , και καποιο Insert 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Στα μαζεψα ολα απο εκ δεν εχω βαλει υγρο μετα θα χρειαστεις ενα πιστολι θερμου αερα , και καποιο Insert Thanks Bro! θα βαλω πιο μεγαλη μπουκαλα για το υγρο Τάπες και τετοια πραγματα εχει μαζι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Στα μαζεψα ολα απο εκ δεν εχω βαλει υγρο μετα θα χρειαστεις ενα πιστολι θερμου αερα , και καποιο Insert Γιατί να μην πάρει το monoblock; Με την υδρόψυξη τα vrm ανάβουν αν δεν έχεις καλο airflow. Έχει κάποιο μειονέκτημα πέρα από την τιμή; Αυτό είναι για ROG Z270: https://www.ekwb.com/shop/ek-fb-asus-z270e-strix-rgb-monoblock-nickel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 My god!!! ΝΑΙΙΙ Εκλεισε το Waterblock !! Αυτο το ψυγειο ειναι καλο ? θελω να παρω το καλυτερο 420mm ψυγειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Thanks Bro! θα βαλω πιο μεγαλη μπουκαλα για το υγρο Τάπες και τετοια πραγματα εχει μαζι ? εχεις ξαναβαλει custom υδορψηξη η πρωτη φορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 πρωτη φορα αλλα σιγα δεν φενεται δυσκολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 My god!!! ΝΑΙΙΙ Εκλεισε το Waterblock !! Αυτο το ψυγειο ειναι καλο ? θελω να παρω το καλυτερο 420mm ψυγειο! Η διάφορες πλέον δεν είναι κάτι τρομακτικό μιλάμε για 1-3 βαθμούς, αν δεν σου αρέσει ξεκινά ψάχνει τα review, όσο για το ρεζερβουαρ ειν αρκετά καλό μέγεθος αν θέλεις μεγαλύτερο πας σε πλαστικό από ek αλλιώς ψάξε από άλλες εταιρίες Αν είναι πρώτη φορά τότε πάρε αρκετό παραπάνω σωλήνα Γνώμη μου ο συνδιασμος πρωτάρης +hard tubing +υπερβολικές προσδοκίες θα καταλήξεις να μην στήσεις και θα ψάχνεις να τα δώσεις στις αγγελίες Μην περιμένεις τραγικές διάφορες από την Η100, πόσο μάλλον να δικαιολογεί τα 400 +ευρώ που ζητάει η υδροψυξη Γιατί να μην πάρει το monoblock; Με την υδρόψυξη τα vrm ανάβουν αν δεν έχεις καλο airflow. Έχει κάποιο μειονέκτημα πέρα από την τιμή; Αυτό είναι για ROG Z270: https://www.ekwb.com/shop/ek-fb-asus-z270e-strix-rgb-monoblock-nickel Δεν το είδα καν αν του αρέσει το βάζει αλλά έτσι και αλλάξει μητρική πάει για διακοσμητικό στο ράφι Πλέον ακόμα και με νορμάλ oc τα vrm στη μητρική δεν έχουν θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ρε παιδια το ρεζερβουαρ δεν θα χωραει με τιν 1080 ti που ηρθε χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 ρε παιδια το ρεζερβουαρ δεν θα χωραει με τιν 1080 ti που ηρθε χαχαχαχα οποτε οχι μεγαλυτερο αλλα μικροτερο θελεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 δεν χωραει καν μικρο!! lol!! με push & pull fans δεν χωραει ρεζερβουαρ καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 δεν χωραει καν μικρο!! lol!! με push & pull fans δεν χωραει ρεζερβουαρ καθολου Η bitspower είχε βγάλει ένα ωραίο που βίδωνε σε θέση ανεμηστηρα δες μήπως βρεις κάτι τέτοιο, αλλιώς πρέπει να βάλεις κάποιο μικρό ανάμεσα σε ψυγείο και psu shourd (το ίδιο με αυτό που έβαλα της ek αλλά στη μικρή έκδοση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 με το radiator και push and pull fans θα ηταν ισα ισα . δεν χοραει κανενα ρεζερβουαρ εκτος αν επιανε πανω στο ψυγειο αλλα θα ηταν μ*****α και παραγγειλα προς το παρων nzxt x62 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα, ξερω ισως δεν ειναι το καλυτερο μερος για να το αναφερω αλλα μηπως κανεις εχει ενα D5 Top. Ειμαι σε αλλαγη του συστηματος και ψαχνω να βρω κυριως το παλιο ΕΚ (μου αρεσει η εμφανιση). Μπορει να γινει αγορα ή ανταλλαγη με καποιο αλλο part υδροψυξης, εχω βαλει και αγγελια με τι υπαρχει. Ελπιζω να μην ειμαι εντελως OT μιας και θεωρω οτι εδω ειναι καλυτερα απο τις αγγελιες λογο της ιδιαιτεροτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα