akoinonitos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ε αμα θες να την αλλαξεις δες κατι διαφορετικα ,η custom η καμια aio με 3πλο ψυγειο οπως της thermaltake η της be quite. Και αν κρινω απο τη φωτο θα σου ταιριαζε αυτη https://www.amazon.com/Thermaltake-Triple-Pressure-Cooling-CL-W108-PL12SW/dp/B0196LP24M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 αυτη εχει απλα rgb fans ! εχω αγορασει 3 παραπανω corsair 140 rgb fans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ε κατσε οπως εισαι αφου κομπε εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 παραγγειλα nzxt x62 αν ειναι στην επομενη αναβαθμιση θα βαλω custom loop και θα παρω gpu ετοιμη για να μπει στο Loop! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αν ειναι για λόγους εμφάνισης οκ ,αλλα αν ειναι για λογους απόδοσης στα ιδια και λίγο χειρότερα με αυτην που εχεις είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Λοιπον!! παμε παλι απο την αρχη!! ειχα παραγγειλει την Nzxt x62 και μου ειπαν οτι θα αργησει αρκετα. οποτε παμε σε custom loop να τελειωνουμε. Θελω το καλυτερο triple radiator 420mm και οτι αλλο υπαρχει ! εχει κανει κανενας καμια αναζητηση ? θελω να εχω οσο το καλυτερο καλυτερες θερμοκρασιες με ενα triple radiator με 6 140mm fans push/pull Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Λοιπον!! παμε παλι απο την αρχη!! ειχα παραγγειλει την Nzxt x62 και μου ειπαν οτι θα αργησει αρκετα. οποτε παμε σε custom loop να τελειωνουμε. Θελω το καλυτερο triple radiator 420mm και οτι αλλο υπαρχει ! εχει κανει κανενας καμια αναζητηση ? θελω να εχω οσο το καλυτερο καλυτερες θερμοκρασιες με ενα triple radiator με 6 140mm fans push/pull Το pull push εκτός από αυξημένο θόρυβο και κόστος δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο Αν διαλέξεις ανεμηστηρες ανάλογα το ψυγειο (μην πάρεις δηλαδή κανένα με 30fpi και βάλεις επάνω ανεμηστηρες με 800 rpm) Πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις και τι ακριβώς θέλεις στο κύκλωμα? Soft tubing η hard tubing? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 λογικα Hard tubing . θελω να το κανω ομορφο με ανακλιση στoυς σωληνες. Επισης δεν θελω να ειναι πολυ χοντρο το radiator για να χωραει στο Corsair 570x Εχω ανεμιστηρες Corsair HD140mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μ'αυτά και μ'αυτά να δω πότε θα προλάβεις να παίξεις κανά παιχνίδι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 τωρα προς το παρον εχω corsair h100i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 τωρα προς το παρον εχω corsair h100i Κάτσε όπως είσαι η διαφορά σε θερμοκρασίες δεν δικαιολογεί τα λεφτά που θα χρειαστεί να δώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 θελω waterloop θα με βοηθησει κανεις ?? στο τι να παρω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Από Ελλάδα ή και από εξωτερικό? Έχεις προτίμηση σε εταιρία? Έχεις σκεφτεί τη διάμετρο σωλήνα θέλεις? Έγχρωμο σωλήνα με διάφανο υγρό η διάφανο σωλήνα με έγχρωμο υγρό? Θα κάνεις κουρμπές στο σωλήνα εσύ ξες όλα με ρακορ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 δεν ξερω απο που!! δεν εχω προτιμηση θελω το καλυτερο!!ουτε διαμετρο ξερω! διαφανες σωληνες με εγχρωμο υγρο , ναι θα κανω εγω κουρμπες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μόλις σχολασω θα σου βγάλω μια λίστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα