Προς το περιεχόμενο

Στησιμο Custom cpu watercooling

rooy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα θα ηθελα βοηθεια για να στησω custom cpu watercooling με τριπλο ψυγειο με 140mm fans.

Δεν εχω ιδεα τι waterblock - ψυγειο - αντλια - μπουκαλα νερου να παρω και τι αλλο χρειαζεται για να παρω!!

Budget δεν υπαρχει οσο παει. Τα specs του υπολογιστη ειναι στην υπογραφη μου!

Αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα! ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπαρχει πιθανοτητα να προσθεσεις και καρτα-καρτες γραφικων στη λουπα?

Η 1080 Ti γουστάρει χαμηλές θερμοκρασίες οποτε καλο είναι αφού δεν υπάρχει όριο στο budget να πάρει και ένα block για την Strix: https://www.ekwb.com/shop/ek-fc-1080-gtx-ti-strix-acetal-nickel

Η ΕΚ έχει και monoblock για την μητρική του: https://www.ekwb.com/shop/ek-fb-asus-z270e-strix-rgb-monoblock-nickel

• Like 1

omg rgb waterblock hahahahaha 

Επομενη φάση είναι να έχουν και RGB καλώδια :D

Άμα το βάλεις σωστά το waterblock στην Ti δεν χάνεις εγγύηση πάντως, δεν ξέρω η Asus τι λέει αλλα οι περισσότερες εταιρίες δεν έχουν θέμα με αλλαγή ψύξης/θερμοαγώγιμης.

λετε να βαλω μια nzxt x62 να τελειωνει η ιστορια ? εχει και 6 χρονια εγγυηση

Σίγουρα είναι πιο απλή λύση, το x62 είναι από τα καλύτερα ΑΙΟ. Βεβαια custom loop θα έχει καλύτερες επιδόσεις και μπορείς να βάλεις μέσα και GPU αλλα θα κοστίσει τουλάχιστον τα διπλάσια.

δεν προκειτε να βαλω gpu μεσα! μονο αν μιλησω με asus και μου το επιβεβαιωσουν !

Ποιος σου είπε ότι σου δίνω επιλογή; E; Πλακα σε κάνω, απλά θέλω εγώ να βάλω την Ti σε νερό και σκέφτομαι αν αξίζει να πάω σε full loop ή να της βάλω πάνω AIO :D

Πάντως πέρα από την πλακα, οι Pascal γενικά είναι υπερβολικά sensitive σε θερμοκρασία, ειδικά αν κανεις overclock.
  • Like 2

Ποιος σου είπε ότι σου δίνω επιλογή; E; Πλακα σε κάνω, απλά θέλω εγώ να βάλω την Ti σε νερό και σκέφτομαι αν αξίζει να πάω σε full loop ή να της βάλω πάνω AIO  :D

Πάντως πέρα από την πλακα, οι Pascal γενικά είναι υπερβολικά sensitive σε θερμοκρασία, ειδικά αν κανεις overclock.

χαχαχαχα θεσσαλονικιεε!! θα βαλω πανω μια x62 και τελειωνει η ιστορια

δηλαδη τι sensitive? να καουν?

Αν ειναι μονο για την cpu με μια aio θα κανεις τη δουλεια σου, αν θες κατι σε custom  υπαρχουν ετοιμα kit απο εταιριες xpc ,alphacool,ek που εχουν μεσα οτι χρειαζεσαι, μπορεις να ριξεις μια ματια στο σκρουτζ και στο "κιτρινο" μαγαζι

Αν ειναι μονο για την cpu με μια aio θα κανεις τη δουλεια σου, αν θες κατι σε custom  υπαρχουν ετοιμα kit απο εταιριες xpc ,alphacool,ek που εχουν μεσα οτι χρειαζεσαι, μπορεις να ριξεις μια ματια στο σκρουτζ και στο "κιτρινο" μαγαζι

Μονο για cpu ειναι :(

χαχαχαχα θεσσαλονικιεε!! θα βαλω πανω μια x62 και τελειωνει η ιστορια

δηλαδη τι sensitive? να καουν?

Στις Pascal κάθε 20C χάνεις ένα bin σε clocks, δηλαδή 13MHz. Η ίδια κάρτα, με ίδιες ρυθμίσεις, με ίδια τάση θα τρέχει πιο γρήγορα σε 40C αντί σε 80C. Δεν πρόκειται να πάθει βλάβη, απλά τρέχει πιο γρήγορα με χαμηλότερες θερμοκρασίες. Είναι μια ρύθμιση της Nvidia στο BIOS, αυτό μονο στις Pascal υπάρχει.

Μονο για cpu ειναι :(

Κοιτα αν δεν υπαρχει θεμα με λεφτα ,μια custom ειναι σιγουρα καλυτερη απο πολλες αποψεις και υπαρχουν και ετοιμα κιτ που εχουν οτι χρειαζεσαι μεσα αν σε προβληματιζει αυτο. Με μια καλη aio θα εισαι κομπλε παντως. Κοιτα πρωτα review πριν καταληξεις σε καποια γτ εχεις cpu που θελει καλη ψυξη. Αυτη που εχεις τωρα δεν σε καλυπτει να φανταστω

να σου πω την αληθεια εχει μια χαρα θερμοκρασιες δηλαδη idle 29-33c σε max load 55-60 απο οτι θυμαμαι δεν ειμαι σιγουρος και εχω τον cpu 4.9ghz τωρα ! 

Απλα θελω να την αλλαξω αχαχ  :-D  :-D  :-D  :-D  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...