Προς το περιεχόμενο

Water block και εγγυηση msi

Konstantinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω την Msi gtx 1080ti gaming x και θελω να βαλω waterblock της ek! Γνωριζει καποιος τι θα γινει με την εγγυηση αν παθει κατι η καρτα μελοντικα η για καποια μεταπωληση στο μελλον αφου θα πρεπει να αφαιρεθει το αυτοκολητο που εχει στην βιδα για να μπει το water block;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά έχει backplate, οπότε δεν παίζει ο παραπάνω τρόπος. Εγώ δεν θα την πείραζα πάντως. Έχεις μια καρτάρα που αν μετά βγάλει κάποιο θέμα, θα έχεις πετάξει τα χρήματα που έδωσες για να την πάρεις...

• Like 1

Απλώς χρειάζεται λεπτότερο μυτοτσίμπιδο.

Αν είναι τόσο στενά, φαλτσέτα/ξυράφι για να βγει το αυτοκόλλητο ολόκληρο, το 'χω κάνει αρκετές φορές.

Εννοειται οτι θα προσπαθησω να μην χαλασω το αυτοκολητο! Απλα εχω δει σε ξενα φορουμ οτι η εγγυηση υσχυει για msi και το αυτοκολητο να βγαλεις αρκει να το πας rma με το στοκ κουλερ! Απλα θελω να σιγουρευτω οτι γινεται και ρωταω μην το ξερει κανεις με σιγουρια!

Έχω ανοίξει 3 φορες την 1080 Ti Gaming X και 3 φορες έβγαλα το αυτοκόλλητο και το ξαναέβαλα χωρίς προβλήματα. Δεν είναι από αυτά που χαλάνε, απλό χάρτινο αυτοκόλλητο είναι...

• Like 1

Έχω ανοίξει 3 φορες την 1080 Ti Gaming X και 3 φορες έβγαλα το αυτοκόλλητο και το ξαναέβαλα χωρίς προβλήματα. Δεν είναι από αυτά που χαλάνε, απλό χάρτινο αυτοκόλλητο είναι...

μια χαρα οποτε! ευχαριστω!

Η msi σε μαιλ που ρωτησα για waterblock μου απαντησε αυτο

If you would like to install other parts on our cards, the warranty will failure.

Before return to repair, you must to recover the setting as we sold.

Δεν το λες και σαφη απαντηση αλλα να φανταστω οτι εννοουν πως πρεπει να βαλω το στοκ κουλερ οταν την στειλω πισω για εγγυηση;

Αναλογα τι θα πετυχεις 2 καρτες 980ti msi το εκανα οπως λετε αλλα το καταλαβαν και η εγγυηση δεν υπηρχε οποτε απο εμενα μην το κανεις!

μαλλον κατι τετοιο θα γινει ειναι μεγαλο το ρισκο! σου παθαν κατι και τις γιρισες πισω και δεν στις αλλαξαν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...