life is music Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 καλησπερα μου ετυχε μια ερωτηση σε ενα τεστ π εδεινα απο το σπιτι της cisco kai η ερωτηση ηταν ποιο εξαρτημα του κινητου καταναλωνει ρευμα ? και ειχα οθονη , επεξεργαστης και αλλες δυο απαντησεις και εγω απαντησα η οθονη απαντησα λαθος η ηταν η σωστη απαντηση μου! 1
newsformobiles Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πόσες σωστές απαντήσεις είχε? Γιατί και τα δύο καίνε ρεύμα. Αν ρωτήσεις το πιο πολύ, τότε είναι η οθόνη μόνο. 1
isay Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 καλησπερα μου ετυχε μια ερωτηση σε ενα τεστ π εδεινα απο το σπιτι της cisco kai η ερωτηση ηταν ποιο εξαρτημα του κινητου καταναλωνει ρευμα ? και ειχα οθονη , επεξεργαστης και αλλες δυο απαντησεις και εγω απαντησα η οθονη απαντησα λαθος η ηταν η σωστη απαντηση μου! Είτε διάβασες λάθος την ερώτηση ή μας μεταφράζεις λάθος τις απαντήσεις Οπως το ρωτας ΚΑΙ η οθόνη ΚΑΙ οπεπεξεργαστής καινε ρεύμα (για να λειτουργήσουν) 1
life is music Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Είτε διάβασες λάθος την ερώτηση ή μας μεταφράζεις λάθος τις απαντήσεις Οπως το ρωτας ΚΑΙ η οθόνη ΚΑΙ οπεπεξεργαστής καινε ρεύμα (για να λειτουργήσουν) παντως τα εχω βρει σκουρα με το It της cisco αλλα θα βρω την ακρη !
AlienTechGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Όλα τα εξαρτήματα καίνε ρεύμα. Η οθόνη καίει προφανώς περισσότερο, από τα υπόλοιπα.
life is music Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Όλα τα εξαρτήματα καίνε ρεύμα. Η οθόνη καίει προφανώς περισσότερο, από τα υπόλοιπα. ευχαριστω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα