ταμτακος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αν θέλετε καλή κάμερα αγοράστε μια φωτογραφική να κάνετε την δουλειά σας... Σας χάριζαν έναν γάιδαρο και τον κοιτατε στα δόντια. Εσεις από ένα κινητό περιμένετε να σας φτιάχνει και καφέ στο τέλος... Με το ανάλογο πρόγραμμα για Φωτογραφιες βγάζει άψογες φώτο τα XIAOMI ΞΥΠΝΑΤΕ. Εγώ έχω το XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO Με κάμερα 16mp έχω βάλει ένα πρόγραμμα μέσα το Open camera τραβάει φώτο σε ανάλυση 4k το συγκεκριμένο πρόγραμμα αν ψαχτεί τε λίγο θα βρείτε πολλά εγώ πάντως είμαι υπέρ ευχαριστημένος από τα Xiaomi κινητά. ο,τι προγραμμα και να βαλεις αν δεν ειναι σοι η καμερα αστο επεξεργασια παραπανω κανουν αυτα τα προγραμματα για να φαινονται λιγο πιο ευχαριστες στο ματι οι φωτογραφιες...την οποια επεξεργασια μπορεις να κανεις και μονος σου στο φοτοσοπ...Κι οσο για το 4k που λες κολοκυθια 4k ειναι,μια upscaled διαδικασια κανει
nvel Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Κι οσο για το 4k που λες κολοκυθια 4k ειναι,μια upscaled διαδικασια κανει Οπότε υποστηρίζεις ότι ένας αισθητήρας 5k δεν έχει την ικανότητα 4k;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα