ikaruga24 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Αν το ψάξεις καλύτερα ήδη κάποια μοντέλα υποστηρίζουν την 800ρα μπάντα όπως το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) το global edition όμως. Εκεί χάνεις το πλεονέκτημα της τιμής όμως. Μετά έχεις άλλες καλύτερες προτάσεις και από περσινά και από τωρινά μοντέλα. Για τα μοντέλα τύπου Mi note 2 το αφήνω εντελώς ασχολίαστο τόσο από αγορές από Κίνα όσο και από τις δικές μας όχθες. Την xiaomi την έχω σε υπόληψη αλλά το τελευταίο διάστημα δυσκολεύομαι να βρω πραγματικά συμφέρουσα πρόταση από αυτήν. Ακόμα και δικές της προηγούμενες συσκευές προσφέρουν καλύτερο value for money.
allure88 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ποια Xiaomi και ποια Samsung ... πριν απο 1,5 χρονο αγορασα το Ukitel K6000 και απο τοτε δεν χρειαστηκε ν αλλαξω παλι κινητο..ζυγιζει καπου 300 κοντα γραμμαρια αφου ειναι "σιδερο" γυρω γυρω και ενισχυμενο πλαστικο πισω...επισης εχει πεσει απο 2ο οροφο..μου εχει πεσει ποσες φορες σε πατωμα με μαρμαρο και τσιμεντο...γρατζουνιες "0"..φοραει μια ψευτοθηκη απο ebay των 5€...αλλα ποτε μα ποτε δεν κολλησε και δεν εβγαλε ζημια..Ειμαι σιγουρος οτι ολα τα παραπανω κινητα αν ειχαν περασει αυτα που εχει περασει το Ukitel μου...η θα ειχαν φυγει απο μονα τους απο τον κατοχο τους..η θα ειχαν διαλυθει..η θα ειχαν αυτοκτονησει... oukitel και bluboo θα εκπλήξουν πολύ κόσμο ευχάριστα στο μέλλον βγάζουν καλές συσκευές και διαρκώς ανεβάζουν ποιότητα.
nikchris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μεχρι να λειτουργησουν σωστα τα τελωνεια, μετα θα θυμηθειτε ολοι τα Huawei και τα Sony παλι. 1
aristosism Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ο χρήστης BabisTs είπε:Αν το ψάξεις καλύτερα ήδη κάποια μοντέλα υποστηρίζουν την 800ρα μπάντα όπως το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) το global edition όμως. Εκεί χάνεις το πλεονέκτημα της τιμής όμως. Μετά έχεις άλλες καλύτερες προτάσεις και από περσινά και από τωρινά μοντέλα. Για τα μοντέλα τύπου Mi note 2 το αφήνω εντελώς ασχολίαστο τόσο από αγορές από Κίνα όσο και από τις δικές μας όχθες. Την xiaomi την έχω σε υπόληψη αλλά το τελευταίο διάστημα δυσκολεύομαι να βρω πραγματικά συμφέρουσα πρόταση από αυτήν. Ακόμα και δικές της προηγούμενες συσκευές προσφέρουν καλύτερο value for money. Έχεις δικιο από μόντεμ είναι πολλη πίσω όταν 385 παίρνεις CAT12 συσκευή LG G6
pc_admin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μεχρι να λειτουργησουν σωστα τα τελωνεια, μετα θα θυμηθειτε ολοι τα Huawei και τα Sony παλι. Υπαρχουν και Ευρωπαικες αποθηκες των κινεζων (με πιο τσιμπημενες τιμες απο τις κινεζικες αποθηκες αλλα φτηνοτερες απο Ελλαδα παλι) Απο Ιταλια geekbuying αγορα το redmi 4x αποστολη με DHL ,μεταφορικα 2 ευρω
kodorevi8ulis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εκεί χάνεις το πλεονέκτημα της τιμής όμως. Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι οι global είναι ακριβότερες σε σχέση με τις μη-global ; Το πρόβλημα είναι ότι οι global βγαίνουν αργότερα , ποιο πλεονέκτημα χάνεις ; Σε τιμές που έχω δει έχει τύχει να είναι πολλές φορές και φθηνότερη η global ή απλά να είναι λίγο ακριβότερη (μπορεί και απλά 2-3ε) Εκτός αν κοιτάς αποκλειστικά τιμές από τον κάθε τυχαίο στο ali , τότε πάσο 1
tomiq Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 1 Χρειάζονται επειγόντως εντατικά μαθήματα για τις βασικές αρχές του Android, και τον τρόπο που λειτουργεί. 2 Ποιο λειτουργικό βγάζει κάθε 12 μήνες νέα έκδοση, και μας γράφει στα αρχεία του και καλά λόγο οδηγών; 3 δεν περιγράφω άλλο!!!
ταμτακος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 θ"αναγκαστουν να βελτιωσουν καποια στιγμη τις καμερες οταν ανεβουν κι αλλο .Το ιδιο εγινε και με την htc που δεν τα πηγαινε καλα στο κομματι αυτο και τωρα το htc u11 ειναι το καλυτερο καμεροκινητο 1
azathoth Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Εγώ έχω το redmi note 3 το οποίο μου αρέσει πολύ ειδικά για την μπαταρία του. Το μενού του στις ρυθμίσεις δεν είναι το ιδανικό, χρειάζεται λίγο βελτίωση αλλά από εκεί και πέρα έχεις μια νορμάλ χρήση κινητού με κόστος χαμηλό. Η κάμερα χρειάζεται λίγη βελτίωση σε λήψεις με κακό φωτισμό. Άσχετο αλλά αν ξέρει κάποιος ας απαντησει: μπορώ να απάντησω σε κλήση πατώντας το κουμπί του hands free αλλά δεν μπορώ να κλείσω την κλήση. Αντί να διακοπή η κλήση κάνει σίγαση μικροφώνου. Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση;
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Τα χειρος ελευθερα ηταν στην συσκευασια του η "αλλα" αν ναι το δευτερο δεν ειναι ισως συμβατα με το κινητο.
nectons Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ποια Xiaomi και ποια Samsung ... πριν απο 1,5 χρονο αγορασα το Ukitel K6000 και απο τοτε δεν χρειαστηκε ν αλλαξω παλι κινητο..ζυγιζει καπου 300 κοντα γραμμαρια αφου ειναι "σιδερο" γυρω γυρω και ενισχυμενο πλαστικο πισω...επισης εχει πεσει απο 2ο οροφο..μου εχει πεσει ποσες φορες σε πατωμα με μαρμαρο και τσιμεντο...γρατζουνιες "0"..φοραει μια ψευτοθηκη απο ebay των 5€...αλλα ποτε μα ποτε δεν κολλησε και δεν εβγαλε ζημια..Ειμαι σιγουρος οτι ολα τα παραπανω κινητα αν ειχαν περασει αυτα που εχει περασει το Ukitel μου...η θα ειχαν φυγει απο μονα τους απο τον κατοχο τους..η θα ειχαν διαλυθει..η θα ειχαν αυτοκτονησει... Το θέμα αναφέρει για παραγωγή μεγάλε. Το ότι έπεσες σε ένα καλό oukitel κ6000 από τα χιλιάδες προβληματικά κ6000 που έχει βγάλει δεν σημαίνει ότι είναι και καλό brand. Χαλάρωσε.
ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Αν θέλετε καλή κάμερα αγοράστε μια φωτογραφική να κάνετε την δουλειά σας... Σας χάριζαν έναν γάιδαρο και τον κοιτατε στα δόντια. Εσεις από ένα κινητό περιμένετε να σας φτιάχνει και καφέ στο τέλος... Με το ανάλογο πρόγραμμα για Φωτογραφιες βγάζει άψογες φώτο τα XIAOMI ΞΥΠΝΑΤΕ. Εγώ έχω το XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO Με κάμερα 16mp έχω βάλει ένα πρόγραμμα μέσα το Open camera τραβάει φώτο σε ανάλυση 4k το συγκεκριμένο πρόγραμμα αν ψαχτεί τε λίγο θα βρείτε πολλά εγώ πάντως είμαι υπέρ ευχαριστημένος από τα Xiaomi κινητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα