fingolfingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δεν ήξερα ότι η Oppo είναι τοσο ψηλά. Είχα την Xiaomi για 4η. Σκεφτομαι να παρω ένα Xiaomi για την γυναικα από κίνα αλλα.... Φιλος αγορασε από εδώ μαγαζί ένα Xiaomi και όταν το ανοιξε είχε 2 σειρες καμμενα pixel η οθόνη. Εγινε αντικατασταση μιας και ανοιχθηκε στο μαγαζί αλλα αν σου ερθει ετσι από κίνα;
kukukali Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Το πρόβλημα με τα κινητα είναι ότι η Xiaomi έχει αναπτυχθεί και σε άλλους τομείς π.χ.home appliances παρόλο που είναι με συνεργασίες.Αν κάνει focus και ρίξει όλο το δυναμικό στα κινητά θα τρίβουμε τα μάτια μας.
pc_admin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ποια Xiaomi και ποια Samsung ... πριν απο 1,5 χρονο αγορασα το Ukitel K6000 και απο τοτε δεν χρειαστηκε ν αλλαξω παλι κινητο..ζυγιζει καπου 300 κοντα γραμμαρια αφου ειναι "σιδερο" γυρω γυρω και ενισχυμενο πλαστικο πισω...επισης εχει πεσει απο 2ο οροφο..μου εχει πεσει ποσες φορες σε πατωμα με μαρμαρο και τσιμεντο...γρατζουνιες "0"..φοραει μια ψευτοθηκη απο ebay των 5€...αλλα ποτε μα ποτε δεν κολλησε και δεν εβγαλε ζημια..Ειμαι σιγουρος οτι ολα τα παραπανω κινητα αν ειχαν περασει αυτα που εχει περασει το Ukitel μου...η θα ειχαν φυγει απο μονα τους απο τον κατοχο τους..η θα ειχαν διαλυθει..η θα ειχαν αυτοκτονησει... Αν και miui-στας και κατοχος πλεον του redmi 4x (no1 budget κινητο btw) ,για τον γιο μου βρηκα το oukitel K7000 , 4core 64 bit cpu ,mali t720 gpu, με 2gb ram 16 rom , αισθηση πολυ ακριβοτερου κινητου με μεταλλικο πλαισιο,δακτυλικο αποτυπωμα 5" 2,5d οθονη = 60 ευρω, και πανεμορφο...αυτο κι αν ειναι budget phone! 1
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα κινητό μέχρι 300 ευρώ με όσο καλύτερη κάμερα γίνεται και vanilla λειτουργικό ?[/quote Motorola moto z play. ]
CAPgeo1979 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Η xiaomi διορθώνει τα λάθη της πχ κάμερα, όντως είχε μέτριες κάμερες ακόμα και το mi mix εγώ είχα mi max 1 και ήταν μέτρια όμως τώρα εδώ και ένα μήνα πήρα το mi max 2 έχει τον φακό του mi 6 από την sony IMX386 και είνα τρομερή και βλέπω και στο το στο καινούργιο mi 5x διπλή κάμερα... όπως του mi 6 Η μόνη εταιρεία η xiaomi που που πουλάει τόσο ποιοτικά τηλέφωνα σε αυτή την τιμή και αυτός είναι και ο λόγος που ανέβηκε σε αυτή την θέση.
aristosism Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Όταν θα υποστηρίζουν 800mhz LTE τότε μπορεί να το σκέφτω και εγώ να παρω
Agnwstos_X Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα κινητό μέχρι 300 ευρώ με όσο καλύτερη κάμερα γίνεται και vanilla λειτουργικό ? Με vanilla android το μονο decent κινητο στην καμερα ειναι το nexus 5x στα 230ε περιπου. Και ειναι και παρα πολυ καλο συνολικα για τα λεφτα του. Υπαρχει και το μοτο Ζ play στα 320ε, αλλα δε θεωρω οτι τα αξιζει τα λεφτα, ουτε στην καμερα αλλα ουτε γενικα σαν τηλεφωνο.
BabisTs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Όταν θα υποστηρίζουν 800mhz LTE τότε μπορεί να το σκέφτω και εγώ να παρω Αν το ψάξεις καλύτερα ήδη κάποια μοντέλα υποστηρίζουν την 800ρα μπάντα όπως το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) το global edition όμως.
Avatar_GR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εχω γεμισει το σπιτι μου xiaomi προιοντα. Και εγώ τα ίδια ρε φίλε. Αυτά που κοροϊδεύαμε με τα fanboys της apple θα καταντήσουμε να τα κάνουμε εμείς με την xiaomi έτσι που πάμε!!! χαχαχα
aristosism Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ο χρήστης aristosism είπε:Όταν θα υποστηρίζουν 800mhz LTE τότε μπορεί να το σκέφτω και εγώ να παρω Αν το ψάξεις καλύτερα ήδη κάποια μοντέλα υποστηρίζουν την 800ρα μπάντα όπως το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) το global edition όμως. Ναι αλλά που είναι το CA
bassgeo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Πήρα το Redmi note 4 και είμαι πολύ ευχαριστημένος! 1
anax111 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Λογικό ήταν πως θα γινόταν κάποια στιγμή καθώς είναι η εταιρία με την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης και μάλιστα όχι σε ένα αλλά σε πολλά προϊόντα. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει αυτή την πολιτική ή αν αυτό το refocus που λέει ο CEO της εταιρίας θα αποτελέσει αλλαγή πλεύσης κατασκευαστικά και τιμολογιακά καθώς πλέον η Xiaomi δεν είναι η άγνωστη αμφιβόλου ποιότητος εταιρία όπως πρωτοπαρουσιάστηκε στους καταναλωτές πριν 3-4 χρόνια αλλά ένα όνομα που έχει αποκτήσει κύρος στην αγορά της τεχνολογίας. Στην συνείδηση των καταναλωτών πλέον Xiaomi σημαίνει φθηνό με μεγάλες δυνατότητες και αξιόπιστο. Θα κρατήσει λοιπόν την πολιτική του ελάχιστου κέρδους η εταιρία ή θα ακολουθήσει τον δρόμο της Samsung;
MikePapas110 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Η oppo είναι άγνωστη τελείως στην Ελλάδα. Λέτε να γίνει η καινούργια Xiaomi;
kodorevi8ulis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Η oppo είναι άγνωστη τελείως στην Ελλάδα. Λέτε να γίνει η καινούργια Xiaomi; Επειδή μάλλον δεν την ξες κι εσύ την oppo ψάξτο λίγο Δεν γίνεται να γίνει "η καινούρια xiaomi" διότι πολύ απλά ξεφεύγουν οι τιμές για oppo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα