Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μουσβησε μια φορα που ειχα 4 ατομα μέσα. οταν ειμαι μονος μου ή είμαστε 2 οι στροφες πεφτουν κατω απ το ρελαντι και μετα ξανανεβαινουνε πεφτουν αλλο λίγο και μετα καθονται εκει που πρεπει να κατσουνε. ακούγεται οτι ταμάξι παει να σβήσει. 

θα δοκιμασω να δω τι γίνεται μόνο με συμπλέκτη, γιατι έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και το φρεναρισμα.

στο ίδιο αμάξι με μοτερ 1.6 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Το ότι σου έσβησε μια φορά δεν λέει κάτι, εγώ τουλάχιστον σταματάω δεκάδες φορές σε φανάρι καθημερινά. Το πόσα άτομα είναι μέσα δεν παίζει ρόλο, ούτε το φρένο(εκτός και αν έχει πρόβλημα στο σεβρό που θα το καταλάβαινες).

Αν θέλεις γράψε πόσες στροφές κρατάει στο ρελαντί, και πόσες πέφτει όταν κάνεις αυτό που περιγράφεις.

Σε αυτό ακριβως σου απάντησαν, οι στροφές δεν πέφτουν ΠΟΤΕ, οτι και να κανεις, αν πέσουν πήγαινε το συνεργείο έχει προβλημα

Οι στροφές δεν πέφτουν ποτέ επειδή... έτσι! Έχεις επιχειρήματα, δε μπορώ να πω.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι σου έσβησε μια φορά δεν λέει κάτι, εγώ τουλάχιστον σταματάω δεκάδες φορές σε φανάρι καθημερινά. Το πόσα άτομα είναι μέσα δεν παίζει ρόλο, ούτε το φρένο(εκτός και αν έχει πρόβλημα στο σεβρό που θα το καταλάβαινες).

Αν θέλεις γράψε πόσες στροφές κρατάει στο ρελαντί, και πόσες πέφτει όταν κάνεις αυτό που περιγράφεις.

Οι στροφές δεν πέφτουν ποτέ επειδή... έτσι! Έχεις επιχειρήματα, δε μπορώ να πω.

θα ταναψω αύριο με το διαγνωστικό και θα ποστάρω

update. λοιπον τεσταρα τ'αμαξι σταματημένο και μετα απο κάμποσο χρόνο και αφού έχει πιάσει θερμοκρασία το ρελαντί καθεται στις 800 στροφές.

πατώντας το φρένο πέφτουνε στις 785-790

με φώτα παει 780

τώρα με ανοιχτό το AC και αφου δώσω μια καλη γκαζιά, οι στροφές πέφτουν στις 600 και μετα ξανανεβαίνουνε στις 760-770

εν κινήσει (και σταμάτημα σε φανάρι πχ) οι στροφές πέφτουνε σίγουρα πιο κάτω και το αμαξι ζορίζεται να μείνει αναμμένο.

λέτε να θέλει κανα καθάρισμα η βαλβίδα του ρελαντί? είδα κανα βίντεο πανω απο 5 λεπτα δουλειά δεν είναι.

ακριβώς αυτό που φαίνεται παρακάτω. μόνο που εμένα πέφτουνε πολυ πιο κάτω (στην πρώτη μικρή γραμμή). θα δοκιμάσω καθάρισμα να δω.

https://www.youtube.com/watch?v=bvrSlCzzx0c

Επεξ/σία από andreapaog328
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα Mitsubishi pajero του 94 με κλιματισμό και για τους πίσω επιβάτες αλλά οταν έχω την θέρμανση ενο μου βγάζει ζεστό αέρα στους πίσω επιβάτες βγάζει κρύο γιατί και κάτι ακόμα η λειτουργία eco τι κάνει ευχαριστω 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...