Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γνωστή, για τις high-end κινηματογραφικές κάμερες που κατασκευάζει, και οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί από μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ, όπως είναι οι James Cameron και Peter Jackson και σε πολύ μεγάλες παραγωγές http://www.red.com/shot-on-red ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε μία ιδιαίτερα ασυνήθιστη συνεργασία στο κομμάτι του retail.

Η RED Digital Cinema Camera Company ξεκίνησε να πουλάει την κάμερα RED Raven των 4.5K και 120fps ξανά –η πώληση της είχε σταματήσει εδώ και μήνες από το Red.com- αποκλειστικά μέσω του Apple.com έναντι $15000. Πρόκειται για το ακριβότερο third-party προϊόν όλων των εποχών που έχει βρεθεί να πωλείται μέσω του Apple.com.

Το μοντέλο Raven έκανε ντεμπούτο με τιμή $6000, ωστόσο με αυτά τα χρήματα μπορεί κάποιος να αποκτήσει μόνο τον “εγκέφαλο” 4.5K και πιο συγκεκριμένα τον αισθητήρα Red Dragon που βρίσκεται σε μέγεθος κάπου ανάμεσα σε ένα micro four-thirds αισθητήρα και έναν APS-C (στα 4608 x 2160 pixels ή 9,9 Megapixels). Όπως συμβαίνει και με τα άλλα μοντέλα της RED, μπορεί να τραβήξει video σε RAW σε φορμά Redcode.

Στο "Apple kit" περιλαμβάνεται και μία οθόνη αφής 4,7 ιντσών, δύο “Mini-Mags” SSDs των 120GB με τον “reader” τους, ένα ζευγάρι μπαταριών με τον φορτιστή τους, το σύστημα φακού Sigma 13-35 mm F1.8 "Art", την heavy-duty θήκη Nanuk, ένα ειδικό-χερούλι και τον V-lock data expander. Επίσης, όσοι την αποκτήσουν θα λάβουν δωρεάν το Final Cut Pro X της Apple, το app της Raven για το iOS, καθώς και το RAD Apple Workflow Software.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε την RED Raven προτού βγάλετε από τη τσέπη σας $15000 , υπάρχει demo της κάμερας σε επιλεγμένα Apple Stores, ωστόσο για την αγορά της πρέπει να προχωρήσετε μέσω του Apple.com.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Εντυπωσιακό το όλου αυτό αλλά σίγουρα δεν είμαι ο κατάλληλος πελάτης για αυτή την κάμερα. Ακόμα και να είχα λεφτά για πέταμα δεν θα την αγόραζα

Δημοσ.

Red και Apple, οι δύο μεγαλύτεροι δολοφόνοι πορτοφολιων. Τιμές αποκλειστικά για (πολύ) γενναίους. Ακόμα θυμάμαι τη στιγμή που άκουσα απο sales rep πόσο έκανε η rocket X, λυγισα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τις RED κάμερες. Τίγκα στο noise. Πέρα από ερασιτεχνικές ταινίες μικρού μήκους δεν κάνουν.

4K της κακιάς ώρας, σε 28" monitor βλέπω το grain λες και είναι ρυζόχαρτο.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τις RED κάμερες. Τίγκα στο noise. Πέρα από ερασιτεχνικές ταινίες μικρού μήκους δεν κάνουν.

Στο Αμερικα τις κάνουν dig σαν τρελοί, πακέτο με τις rocket X και HP Ζ840 φεύγουν σαν ψωμάκια.
Δημοσ.

Το smartphone που βγάζει τώρα θέλω να δω τι παίζει, δεν έχει δικαιολογία η κάμερα του να μην είναι η καλύτερη της αγοράς με διαφορά πραγματικά.

Δημοσ.

yeeah sure!

http://www.red.com/shot-on-red

• Like 8
Δημοσ.

Red και Apple, οι δύο μεγαλύτεροι δολοφόνοι πορτοφολιων. Τιμές αποκλειστικά για (πολύ) γενναίους. Ακόμα θυμάμαι τη στιγμή που άκουσα απο sales rep πόσο έκανε η rocket X, λυγισα.

Ποση γενναιοτητα χρειαζεται για να ξοδεψεις 15000$ σε μια καμερα που θα σου φερει εκατομμυρια $;
  • Like 1
Δημοσ.

Ποση γενναιοτητα χρειαζεται για να ξοδεψεις 15000$ σε μια καμερα που θα σου φερει εκατομμυρια $;

Αν ξέρεις οτι θα σου φέρει εκατομμύρια λίγη. Αν τώρα χρειάζεται να αγοράσεις 5-6 συν rocket x συν HP Z840 συν AVID συν όλα τα άλλα (μια δεκαριά μύρια για αρχη) και περιμένεις να τα πάρεις πίσω την Κυριακή είναι του Σωτηρος πιασε στασιδι απο πρωί λαμπάδες πρόσφορα κομπλέ η σκέψεις μου θα είναι μαζί σου.
Δημοσ.

Αν ξέρεις οτι θα σου φέρει εκατομμύρια λίγη. Αν τώρα χρειάζεται να αγοράσεις 5-6 συν rocket x συν HP Z840 συν AVID συν όλα τα άλλα (μια δεκαριά μύρια για αρχη) και περιμένεις να τα πάρεις πίσω την Κυριακή είναι του Σωτηρος πιασε στασιδι απο πρωί λαμπάδες πρόσφορα κομπλέ η σκέψεις μου θα είναι μαζί σου.

Αυτοι που αγοραζουν προιοντα της RED εχουν τεραστια budget. Δεν ειναι για ερασιτεχνες, ειναι επαγγελματιες που θα αξιοποιησουν το προιον που θα αγορασουν. Και προφανως ξερουν οτι θα βγαλουν λεφτα απο τη δουλεια τους!

Οπως ειπε και ο MKBHD στο βιντεο που εκανε, αυτη η καμερα απευθυνεται σε οσους απλα θελουν να πανε τη δουλεια τους ενα βημα παρα περα. Δεν θα την παρω εσυ και εγω που δεν εχουμε καμια εμπειρια.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα αυτό, μιας και αρκετοί youtubers αγοράζουν την 8Κ weapon με αρκετά extra.

Δημοσ.

Γμτ!Σε καποιο φεστιβαλ μιλουσα με τον σκηνοθετη τον Γιαννη Οικονομιδη και μου ελεγε για το ποσο καλες ειναι οι Red που στην ουσια εχουν αντικαταστησει το φιλμ και βλεπω εδω μεσα σχολια απο 15χρονα? να θαβουν τις καμερες λες και τις εχουν χρησιμοποιησει ποτε!WTF is going on in here?

• Like 11
Δημοσ.

Αυτοι που αγοραζουν προιοντα της RED εχουν τεραστια budget. Δεν ειναι για ερασιτεχνες, ειναι επαγγελματιες που θα αξιοποιησουν το προιον που θα αγορασουν. Και προφανως ξερουν οτι θα βγαλουν λεφτα απο τη δουλεια τους!

Οπως ειπε και ο MKBHD στο βιντεο που εκανε, αυτη η καμερα απευθυνεται σε οσους απλα θελουν να πανε τη δουλεια τους ενα βημα παρα περα. Δεν θα την παρω εσυ και εγω που δεν εχουμε καμια εμπειρια.

Ξέρω που απευθύνονται, και αυτοί ξέρουν που τις πουλάνε και πόσο. Η αγορά των "τεράστιων budget" είναι μικροσκοπική, τα μεγάλα studios είναι λίγα πια, δεν μπορούν να υποστηρίξουν την κερδοφορία πολλών εταιριών στο χώρο. Γιαυτό ανοίγονται παντού, γιαυτό τριβονται με την Apple (δουλεύει κάνεις RED στον mac pro του '13?).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...