Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο όπως λέει και ο τίτλος! Θέλω να εχει οσο το δυνατότερον γίνεται πολλά εφέ! χρησιμοποιούσα το pinnacle studio αλλα μετα την αναβάθμιση απο 7 σε 10 δεν ξέρω αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, εχω το συγκεκριμένο Pinnacle Studio 18 Ultimate αλλα στις απαιτήσεις λειτουργικού δεν αναφέρει τα 10αρια και δεν εχω επιχειρήσει να το εγκαταστήσω! Γενικά εχω δει η pinnacle δεν στηρίζει 10αρια προς το παρών(νομίζω)!!! έχετε να προτείνετε κανένα???

Δημοσ.

Ψαχνω ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο όπως λέει και ο τίτλος! Θέλω να εχει οσο το δυνατότερον γίνεται πολλά εφέ! χρησιμοποιούσα το pinnacle studio αλλα μετα την αναβάθμιση απο 7 σε 10 δεν ξέρω αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, εχω το συγκεκριμένο Pinnacle Studio 18 Ultimate αλλα στις απαιτήσεις λειτουργικού δεν αναφέρει τα 10αρια και δεν εχω επιχειρήσει να το εγκαταστήσω! Γενικά εχω δει η pinnacle δεν στηρίζει 10αρια προς το παρών(νομίζω)!!! έχετε να προτείνετε κανένα???

το sony vegas pro 13 ειναι ενα πολυ καλο προγραμμα η το adobe premiere  

Δημοσ.

Και γιατί δεν βάζει το pinnacle που το έχεις ήδη; Αν δουλέψει έχει καλώς, αν δεν δουλέψει το βγάζεις και ψάχνεσαι για άλλο.

Βλέπω επίσης εδώ ότι υπάρχει και patch (το 18.6) που διορθώνει προβλήματα συμβατότητας με τα window 10.

Δημοσ.

το sony vegas pro 13 ειναι ενα πολυ καλο προγραμμα η το adobe premiere  

ξεχασα να αναφερω free  προγραμμα! δουλευα το premiere παλι σπασμενο σε xp!

αν μπορεσω και τα βρω σπασμενα εφοσον κανουν για 10αρια

Και γιατί δεν βάζει το pinnacle που το έχεις ήδη; Αν δουλέψει έχει καλώς, αν δεν δουλέψει το βγάζεις και ψάχνεσαι για άλλο.

Βλέπω επίσης εδώ ότι υπάρχει και patch (το 18.6) που διορθώνει προβλήματα συμβατότητας με τα window 10.

δεν ειναι αυθεντικο, μου το εχουν δωσει και φοβαμαι μην κλειδωσει απο windows η απο pinnacle αμα κανω την αναβαθμιση!

Δημοσ.

Ε δοκίμασε το ρε φίλε, Αν κλειδώσει, κλείδωσε και το σβήνεις, αν και τα patches δε συνηθίζουν να κλειδώνουν τα προγράμματα.

Αλλιώς "βρες" ποιο καινούργια έκδοση, Το λέω γιατί θεωρώ ότι έχεις ήδη εξοικειωθεί με το Pinnacle και να μην κάθεσαι να μαθαίνεις νέα προγράμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...