Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Κατευθείαν στο ψητό μην κουράζω..Πέρασα στον υπολογιστή μου τα δεδομένα της Κάρτας sony 32gb class 10 94mb/s sf-32ax2 δίνω όσο πιο αναλυτικά την κάρτα..Ο Δίσκος στον υπολογιστή κράσαρε και απλα είναι νεκρός..απο την κάρτα δεν είχα σβήσει τίποτα ούτε το έχω κάνει έκανα αντιγραφή επικόλληση απλα..και στην κάρτα βρίσκω μόνο τις φωτογραφίες..τα βίντεο τα βρίσκω όταν την βάζω σε άλλον υπολογιστή αλλα δεν παίζουν!!Δοκίμασα με αρκετά προγράμματα επαναφοράς δεδομένων αλλα γίνεται το ίδιο..Κ κάρτα λειτουργεί κανονικά αν μπεί σε ψηφιακή μηχανή..Τί να δοκιμάσω να μπορέσω να σώσω τα βίντεο μου αφου οι φωτογραφίες είναι μια χαρά???

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν και μάλλον δοκίμασες, δοκίμασες το recuva? Φυσικά να κάνει ανάκτηση σε άλλο μέσο, όχι στην ίδια την κάρτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν και μάλλον δοκίμασες, δοκίμασες το recuva? Φυσικά να κάνει ανάκτηση σε άλλο μέσο, όχι στην ίδια την κάρτα.

Το δοκίμασα φυσικά και εννοείται σε έναν άλλο δίσκο έγινε η ανάκτηση..αλλα ενω τα αρχεία βρίσκονται δεν παίζουν..μου λέει για κατεστραμμένα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...