Προς το περιεχόμενο

USB c magnetic adapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω μια ερώτηση προς όποιον έχει κάπως καλύτερες γνώσεις από εμένα επι του θέματος και μπορεί/θέλει να βοηθήσει.

Όπως είναι γνωστό στα νεότερα MacBook Pro έχει αφαιρεθεί ο MagSafe. Εμένα προσωπικά με έχει σώσει πολλές φορές όποτε ψάχνω να βρω κάτι που να κάνει παρόμοια δουλειά. Ξέρω υπάρχουν κάποια καμπάνιες στο kickstarter αλλά ούτε εμπιστεύομαι ότι θα παραδόσουν (βλέπε znaps) ούτε θέλω να περιμένω ες αει. Πάραλληλα διάβασα πολύ άσχημα σχόλια για το BreakSafe της Belkin άρα δεν θέλω να δοκιμάσω αυτήν την λύση.

Στο θέμα μας, είδα αυτόν τον ανταπτορα http://www.ebay.com/itm/WSKEN-MINI-1-2-Magnetic-Connector-Adapter-Organizer-Support-Micro-USB-Type-C-/201962658323

Εταιρία όχι άγνωστη άρα οκ, το plug για USB c το βρήκα από άλλου και το πλάνο είναι να χρησιμοποιήσω τον αυθεντικό φορτιστή και καλώδιο της apple.

απλά το θέμα είναι θα φορτίζει το 13αρι MacBook Pro TB (61W) η κάνει μόνο για κινητό; δεν ξέρω αν αυτός ο περιορισμός είναι μόνο στο καλώδιο (άρα αφού θα έχω το αυθεντικό δεν παίζει στην εξίσωση) η αν έχει να κάνει και με τον ανταπτορα

Κάθε βοήθεια δεκτή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...