magnet01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Γεια σας είμαι νεος στο φόρουμ και θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει να πάρω αυτοκίνητο οδηγαω 1 χρονο είμαι 19 χρόνων και μόλις επιασα δουλεια και θέλω να μαζεψω λεφτά για το πρωτο μου αμάξι το πολύ μέχρι 2500 θέλω να ρωτησω ποσο παει περίπου η ασφάλεια στους νέους οδηγούς και γενικά τα σερβίς και οτι άλλο έχει ενα αυτοκίνητο να δω αν συμφέρει μην πάρω αμάξι και μετα το πουλησω μετα σαν δεύτερη λύση έχω το μηχανάκι αλλά πρεπει να βγάζω δίπλωμα συγνώμη αν σας κουρασα
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Το θέμα σου θα είναι το σερβις ουσιαστικά, αμάξι με 2500€ όλο και τα φτιαξίματα του θα θέλει ανά διαστήματα.
magnet01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Το θέμα σου θα είναι το σερβις ουσιαστικά, αμάξι με 2500€ όλο και τα φτιαξίματα του θα θέλει ανά διαστήματα. καλά ναι σίγουρα για αρχή θα ήθελα κάτι αξιόπιστο αλλά έχει φθηνά ανταλλακτικά είμαι λίγο γκαζακιας
panos2171 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Το αξιόπιστο δε στέκει και πολύ πλέον. Σαφώς μπορεί να κατευθυνθείς προς κάτι γιαπωνέζικο (micra, yaris) αλλά αυτό δεν έχει να λέει κάτι. Μπορεί στη συνέχεια να αρχίσει να σου ζητάει τρόμπες, αντλίες, τσιμούχες και χίλια δυο άλλα. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι το πόσο καλά το συντηρούσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
magnet01 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Το αξιόπιστο δε στέκει και πολύ πλέον. Σαφώς μπορεί να κατευθυνθείς προς κάτι γιαπωνέζικο (micra, yaris) αλλά αυτό δεν έχει να λέει κάτι. Μπορεί στη συνέχεια να αρχίσει να σου ζητάει τρόμπες, αντλίες, τσιμούχες και χίλια δυο άλλα. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι το πόσο καλά το συντηρούσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. είναι ρίσκο τα μεταχειρισμένα και για παραπανω λεφτά χλωμό το βλέπω απλά πρεπει να το ψαξω καλά αλλά δεν ξέρω και σε τι τιμες παίζονται οι ασφαλειες
magnet01 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 να ρωτησω κάτι τα σαξο αξίζουν αν βρω καλό έχουν σχετικα φθηνά ανταλλακτικά και βρίσκεις ευκολα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Έχω αγοράσει αρκετά μεταχειρισμενα αυτοκίνητα χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσω ιδιαίτερο πρόβλημα. Το πώς δεν είναι μυστικό: "Ήξερα" πάντα τα αυτοκίνητα που αγόραζα, γνώριζα τον ιδιοκτήτη, έβλεπα αν τα πρόσεχε, έτσι απλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή που θα ηταν διαθέσιμα και τότε αγόραζα. Αλλιώς θα αναγκαζόμουν να πάρω μια απόφαση που μπορεί να μου κόστιζε ακριβά χωρίς να ξέρω τι πραγματικά παίρνω, σαν να αγοράζω λαχείο. (Έτσι διαλέγεις και γυναίκες παρεπιπτοντως).
madnifestah Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έτσι διαλέγεις και γυναίκες παρεπιπτοντως. Γνωρίζεις τον ιδιοκτήτη της, βλέπεις αν την πρόσεχε και περίμενες την κατάλληλη στιγμή που θα είναι διαθέσιμη? :P 3
magnet01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 κάποιο αμάξι να προτείνεται καλό αξιόπιστο με τ ποιο λιγα προβληματα αλλά και να βρίσκω ανταλλακτικά σκεφτόμουν για Σάξο εσείς τι λέτε;
madnifestah Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 κάποιο αμάξι να προτείνεται καλό αξιόπιστο με τ ποιο λιγα προβληματα αλλά και να βρίσκω ανταλλακτικά σκεφτόμουν για Σάξο εσείς τι λέτε; 9 στα 10 είναι κακοδουλεμένα,όλα θέλουν μαζέματα εσωτερικα-εξωτερικά και όλα έχουν πάνω από 180,000 - 200.000 χιλιόμετρα στην καλύτερη (αν έχει λιγότερα τα έχει κατεβάσει) αξίζει να δώσεις 1000-1500 ευρώ για 1-2 χρόνια? δες κανένα hyundai getz (αξίζει μια μικρή υπέρβαση) - toyota yaris/corolla - nissan micra/almera - opel corsa/astra κοίτα να είναι οικονομικό (να σε παίρνει να πας κανένα κοντινό ταξιδάκι χωρίς να δώσεις 50 ευρώ) και άνετο... το saxo ούτε άνετο είναι, ούτε οικονομικό, δείχνει και τα χρόνια του.
papoys1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 είναι ρίσκο τα μεταχειρισμένα και για παραπανω λεφτά χλωμό το βλέπω απλά πρεπει να το ψαξω καλά αλλά δεν ξέρω και σε τι τιμες παίζονται οι ασφαλειες Οι ασφάλειες στην Αθήνα για ένα μικρό αμαξάκι 900 - 1000 cc ξεκινάνε από 85-90 το εξάμηνο οι απλές και όσα περισσότεραζητάς τόσο ανεβαίνουν. Σαν νέος οδηγός που είσαι σίγουρα βάλε ένα 20-30% παραπάνω. Το καλίτερο ψάξε στο ίντερνετ και μην πας σε ελεύθερο ασφαλιστή γιατί εκεί πληρώνεις και τα ποσοστά του.Μέσω ίντερνετ κάνεις τα πάντα πληρώνεις τα ασφάλιστρα στην τράπεζα ή με i-banking εκτυπώνοντας μόνος σου το ασφάλιστρο γλιτώνονταςχρήματα. Σαν πρώτο αυτοκίνητο θα σου σύστηνα και εγώ κάτι σε γιαπωνέζικο ή ευρωπαικό μικρό μεταχειρισμένο. Πήγαινε ψάχτο με κάποιο μεγαλίτερό σου γιατί εσύ θα κοιτάς τις ζάντες τα λάστιχα το ραδιοκασετόφωνο και γενικά τα έξτρα φιγούρας που έχει πάνω και όχι αυτά που θα σε γλιτώσουν από συνεργεία.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γνωρίζεις τον ιδιοκτήτη της, βλέπεις αν την πρόσεχε και περίμενες την κατάλληλη στιγμή που θα είναι διαθέσιμη? :PΌχι ρε μαν, ξέρεις τι εννοώ. Την βλέπεις πρώτα πως κινείται, την πιάνεις off guard, την κανείς scout σε βάθος χρόνου, δεν πας την ίδια μέρα που την γνώρισες για σας ήρθα. Αν δεν το κάνεις αυτό κινδυνεύεις να γυρίσεις σπιτι με "ατρακαριστο diesel πενταετίας, 80000Km,μονο 4000€",κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα