jeandoumpier Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πρόκειται για τον adata ultimate su800 128 gb. Αγοράστηκε μόλις πριν λίγες ημέρες, του πέρασα μόνο windows 10 και ελάχιστα προγράμματα, είναι γεμάτος λιγότερο από το 20%, και το hdsentinel μου γράφει για 80% υγεία. Αντιθέτως, το crystaldiskinfo γράφει πολύ καλή 100%. Υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος η ένδειξη του hdsentinel και σωστή του crystaldisk ή το αντίθετο;
Mr_Terror Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ωρες λειτουργιας και lifetime writes ποσο λεει το hd sentinel? 1
jeandoumpier Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ώρες λειτουργίας 8, λογικό-λίγες ημέρες τον έχω και τον έχω χρησιμοποιήσει λίγο. Lifetime writes δεν βλέπω, σας στέλνω screenshots και από τα δυο διαγνωστικά μήπως βγάλουμε καμιά άκρη. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2017 από jeandoumpier
Mr_Terror Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Κατω απο το εκτιμηση διαρκειας ζωης που απομενει ειναι το lifetime writes.Η φωτο δεν δειχνει καθαρα αυτο το σημειο.Κατι για 22 βλεπω να λεει.Αλλαξε το σατα καλωδιο του ssd με αλλο και περνα την τελευταια εκδοση hd sentinel αν δεν την εχεις.
jeandoumpier Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Το διόρθωσα, για δες. Το καλώδιο είναι ολοκαίνουργιο, άλλωστε δεν έχει θέμα ο ssd με την απόδοση, έχω μετρήσει τις ταχύτητές του και είναι καλύτερες από τις προβλεπόμενες.
Mr_Terror Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αν μπορεις αλλαξε το καλωδιο να δουμε.Ωρες λειτουργιας και lifetime writes ειναι οκ για καινουργιο δισκο.Καποιο σφαλμα εντοπισε το sentinel και σου εριξε την υγεια του δισκου.Παιζει να ειναι λαθος η ενδειξη.Αλλαξε καλωδιο οπως ειπαμε,γυρνα την γλωσσα στα αγγλικα γιατι η μεταφραση σε ελληνικα εχει πολλα λαθη και ανεβασε φωτο να δουμε.Περνα και την τελευταια εκδοση hd sentinel v5.01.
jeandoumpier Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ. Άλλαξα το καλώδιο, η έκδοση είναι αυτή που αναφέρεις-η νεότερη δηλαδή- αλλά τα αποτελέσματα ίδια. Υγεία 80% στο hdsentinel & 100% στο crystaldiskinfo.
Mr_Terror Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 To hd sentinel δεν ειναι οτι καλυτερο για ssd δισκους.Δεν μετραει παντα σωστα.Υπαρχει το ssd-z .Περνα το στον υπολογιστη σου και κανε ελεγχο Smart στον δισκο σου και ανεβασε φωτο. http://aezay.dk/aezay/ssdz/
Mr_Terror Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν εχει σφαλματα ο δισκος.Μη δινεις σημασια στο hd sentinel.Προληπτικα για λιγες μερες να παρακολουθεις την υγεια του δισκου και με τα 3 προγραματα.(ssd-z, hd sentinel, crystaldiskinfo).Μια χαρα ειναι ο δισκος.
jeandoumpier Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 ΟΚ. Αυτά τα έχω έτσι κι αλλιώς εγκατεστημένα για να ρίχνω που και που καμιά ματιά. Σε ευχαριστώ, καλή συνέχεια. 1
web_assasin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Η θυρα που τον εχεις συνδεδεμενο ειναι sata 3?
jeandoumpier Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εννοείται, λες να την είχα σε sata 2 και να ψαχνόμουν αλλού;
spy94 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Και γω ειχα το ιδιο "προβλημα".Και μεις καταληξαμε οτι σεντινελ σε ssd δεν υφισταται.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 το θέμα του sentinel είναι οτι ο δίσκος έχει καταγράψει στο smart τα λάθη αυτά κατα τη μεταφορά οπότε θα στα βγάζει συνέχεια. Μπορείς να του μηδενίσεις τις τιμές αυτές και να δείχνει ξανά 100%. όπως έγραψαν και παραπάνω,κάτι έγινε κατα την διαρκεια των εγγραφών του και του ήρθαν λάθος (καταστραμμένα) δεδομένα απο το καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα