stelios18120 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Με 1gb ram δεν πας πουθενα πλεον Δες προς xiaomi μερια
ziaba Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 1 γιγα μνημη και δυπυρινα , δεν τραβανε πια ; το modena 2 ειναι με 2gb ram 4 core A53 παρακαλω
stelios18120 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Τα μονα modena που αποδεχομαι εγω ειναι τα μηχανακια 3
iparou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Έχω το συγκεκριμένο κινητό. Με μια κουβέντα : ΜΑΚΡΥΑ πλέον. Όταν το πήρα πριν 2 χρόνια περίπου ήταν πολύ καλο για τα λεφτά του και είχα ενθουσιαστεί με την αυτονομία μπαταρίας (ερχόμενος απο iPhone 4s που φόρτιζα 2 φορές την μέρα). Από όταν έγινε η αναβάθμιση σε WP 10 απο 8.1 η υπομονή μου δοκιμάζεται επί καθημερινής βασης. Εφαρμογές κολλάνε ή κρασαρουν (όσες υπάρχουν διαθέσιμες για Windows phone), το browsing αναξιοπιστο ακόμη και σε απλα sites (κολλήματα, restarts του browser). Μην το επιχειρήσεις. Θα το μετανιώσεις. Πήγαινε σε αντροιντ. edit : 5 days bump. Sorry, δεν το πρόσεξα.
stelios18120 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν πειραζει για το bump Ειπες την γνωμη σου σαν κατοχος κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα